Pterinochilus murinus
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pterinochilus murinus
ja idem teraz páriť moje dve samice ...pri usambarách mám skúsenosť 8 týždňov po párení som vyberal L2Fany napísal:nemá niekto na predaj mladé? (usambara) 2-3zvl za rozumnú cenu,mal by som záujem keď budu lóve
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
kolko by ma stál 1 kus?
" Jak mohol pán boh dať takú krásnu krajinu takým škaredým ľuďom"
1. zv 2e
popripade kazy dalsi zvlek (neurceny) +1e
popripade kazy dalsi zvlek (neurceny) +1e
0,1 H. longipes 9.zv 25e 0,1 H. maculata 9.zv 20e 1,1 H. hercules 8.zv/ adult 25e 0,1 Ch. fimbriatus 9.zv 20e 0,1 L. violaceopes 6. zv 35e Ceratophrys cranwelli cca 6cm 30e B. albopilosa 5.zv, boehmei 4.a6.zv, emilia 4zv, klaasi 2.a3.zv, smithy 5.a6.zv po 2ks 30e splou 0,0,4 P. lugardi 6.z 20e PM
taký 3-4zvl by mi stačil + neaké iné druhy keď už je to poštovné murinus je nádherný pavúk už len kôli svojej agresivite
murinus je nadherny pavuk ... ale co je nadherne na agresivite? ja mam radsej ked pavuk "poslucha"
0,1 H. longipes 9.zv 25e 0,1 H. maculata 9.zv 20e 1,1 H. hercules 8.zv/ adult 25e 0,1 Ch. fimbriatus 9.zv 20e 0,1 L. violaceopes 6. zv 35e Ceratophrys cranwelli cca 6cm 30e B. albopilosa 5.zv, boehmei 4.a6.zv, emilia 4zv, klaasi 2.a3.zv, smithy 5.a6.zv po 2ks 30e splou 0,0,4 P. lugardi 6.z 20e PM
ja som skôr radšej keď neviem čo od neho môžem čakať každý má svoj názor no
ze to vobec riesime nikdy nevies co mozes od ktoreho pavuka ocakavat ... od agresivnych ocakavas utek, obranny postoj alebo hocico zle ... od kludasov cakas ze budu v pohode a zrazu ho mas zacvaknuteho na prste ... myslim ze rozdelovat pavuky takimto stylom nieje v pohode
suhlas moja grammostola aureostriata sa povazuje za kludneho pavuka ale to co predvadza tak to nepredvadzal ani murinus ktoreho som mal :/Milan.svk napísal:ze to vobec riesime nikdy nevies co mozes od ktoreho pavuka ocakavat ... od agresivnych ocakavas utek, obranny postoj alebo hocico zle ... od kludasov cakas ze budu v pohode a zrazu ho mas zacvaknuteho na prste ... myslim ze rozdelovat pavuky takimto stylom nieje v pohode
Predam Grammostola pulchripes (ex aureostriata) 12 zvlek-samicka
máte niekto krpce na predaj tak 2-5 zvl?? najlepšie niekto zo žilinského kraja
pls zožente mi niekto prišiel by som na burzu...našiel som u ferianca ale ten ma prvy zvlek za 9 e to je troška moc...a ešte keby mal niekto t.blondi 1-2zvl ozvite sa
nemate niekto fotky tak 7.-8. zv P. murinus Usambara a TCF? pretoze te usambarky co mam doma ked mali 2.zv tak boli skoro cervene okolo 5.-6. zv boli oranzove a teraz su uz skoro uplne zlate ako TCF tak ja neviem,
Fany - preboha inzercia ... idem v sobotu do pd na burzu mozno ak tam najdem nejake krpce tak vezmem a mozme sa dohodnut ...
Fany - preboha inzercia ... idem v sobotu do pd na burzu mozno ak tam najdem nejake krpce tak vezmem a mozme sa dohodnut ...
inzercia práveže nič...najlepšie podla mna burzy
Pokiaľ máš "čisté" murinusky rozdiel medzi RCF a TCF je dosť vyrazny. Skús si kuknut nejaké videá a uvidíš ten rizdiel. Alebo záves fotku tvojich a zistíme.
hmm murinku vobec neni problem zohnat ...
inak je to v pohode pavuk ak ho zbytocne neotvaras a ak davas VEEEEELKY pozor pri nom . ja ked ho krmim dam pre istotu krabicku s nim do druhej krabicky lebo nikdy nevies ..
moja 6 zv .
fotka - srry za kvalitu ale nechccem ho zbytocne otvarat a riskovat pre jednu fotku .
inak je to v pohode pavuk ak ho zbytocne neotvaras a ak davas VEEEEELKY pozor pri nom . ja ked ho krmim dam pre istotu krabicku s nim do druhej krabicky lebo nikdy nevies ..
moja 6 zv .
fotka - srry za kvalitu ale nechccem ho zbytocne otvarat a riskovat pre jednu fotku .
hej skusim ho odfotit ... ale ked oni maju vsetky v skatulke jeden velky chumac pavuciny z dierou ze sa to neda ani otvorit ... oni boli ako usambarky do nejakeho 5. zv a teraz su zrazu nejake extra svetle ... to sa mi nezda ze by boli vsetky cerstvo po zvleku
niekedy okolo 8zv by si to už mal jasne rozoznať. Mne vsetky murinusky už pekrocili 10 zv tak si už nepamätám ako vyzerali mladé viem ale že rcf po zvleku svietili jak ziarovky
- metalkohol
- Dátum registrácie: 29. Decembra 2008, 14:19
- Kontaktovať užívateľa:
mno , mám objednané štyri 1.zvlekové usambary. myslím že ideálna šanca začať z týmito diablikmi. naozaj som zvedavý na porovnanie z Ceratogyrusmi, tie čo mám sú prchké, ale vždy nakoniec zalezú do hniezda. Tak sa celkom teším
FB: Michal Rybo Rybák
Prípadne FB stránka Rybak exotics
Prípadne FB stránka Rybak exotics
TCF. To je ten môj?Z0oMb3E napísal:1,0 adult
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
samec je určite RCF?
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
tiez sa mi nezda...
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
samec je ten isty ako moja fotka vyssie
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)