Brachypelma smithi
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Brachypelma smithi
Caute prave som si kupil B. smithi v 2 vzleku. Som novacik, ale cital som toho uz dost vela na nete. Poslite mi vase postrehy a nazory o chove a vsetkom okolo toho. Dik za odpovede
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
na internete v knihach a casopisoch sa uz o tomto druhu popisalo dost vela a informacie netreba pracne hladat ... ja ti len mozem odporucit:
Chov 2.zv. B.Smithi - Tema pre zaciatocnikov
viewtopic.php?t=322&highlight=smithi
Brachypelma smithi - Tema pre zaciatocnikov
viewtopic.php?t=116&highlight=smithi
Moja Brachypelma smithi nevylieza von z úkrytu - Tema starostlivost
viewtopic.php?t=123&highlight=smithi
Chov 2.zv. B.Smithi - Tema pre zaciatocnikov
viewtopic.php?t=322&highlight=smithi
Brachypelma smithi - Tema pre zaciatocnikov
viewtopic.php?t=116&highlight=smithi
Moja Brachypelma smithi nevylieza von z úkrytu - Tema starostlivost
viewtopic.php?t=123&highlight=smithi
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
smithi
hm? smithi, no ak mam pravdu povedat, su moc plache, a kym si chytia potravu hm, aj 2 dni niekedy..., Ale v celku pekny pavucik, no najspokojnejsi som s Pterinochilusom sp. usambara, to je super pavuk !!!!
Smithiovia su skor taky stresáci ,ale pekny pavuk..... Mam 5 a 4 zvlekové....
[/list]
Smithiovia su skor taky stresáci ,ale pekny pavuk..... Mam 5 a 4 zvlekové....
[/list]
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
no moje nie, ale tak zálezí to od toho kde sa chovajú aku maju podu, a podmienky vseobecne, no zeby som ich choval zle? neexistuje, ale priznam sa ze smithimu som pomohol pri zvliekaní, keby ho neprevrátim na chrbát zdochol by od únavy a vycerpania ! ten figliar sa zacal zvliekat v normálnej polohe, ale smithiovia sú tym znami, robia rozne polohy pri zvliekaní
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
ale cvabo... chovatelstvo nie je predsa o počte pavukov ale o skusenostiach, zapale pre vec a ochote sa stale niečo učiť a dosahovať uspechy. Dalsia vec je ze ja mam cca 80 pavukov a medzi chovatelov s par pavucikmi sa urcite neradim a mam zaznam o kazduckom zvleku a probleme co sa mi kedy v chove vyskytol, podla mna je toto dolezite pre dalsich chovatelov a celkovo pre štatistiku. Inac myslim ze ked ti pavuky zaberaju pol izby, tak to uz nie je konicek na vikendcvabo napísal:thor ... ja sa radim k mensim chovatelom v chove mam asi 400 pavukov a keby som si mal pamatat kazdy zvlek tak by asi nic ine nevedel ... je to dobra vec ... inak samec tak skoro nebude ..... cele slovensko nan caka ....
Pre mne by bol velky chovatel aj ten, ktory by mal v chove 5 pavukov a dva z nich by boli Aphonopelma moderatum a jemu by sa ich ucelovo podarilo rozmnozit
No tak to potom asi cele slovensko caka na mna, ja mam 1 subadult a dva, ktorym chybaju 2-3 zvleky (smithi)
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
ja som pocul ze tie samce B. smithi to zvyknu niekedy poriadne natahovat az do 13 - 14 zvleku... takze uvidime ci tie nase su skutocne subadulty.
Inac toho geniculataka by som aj zuzitkoval, ale podla mna moja geniculata este nie je dospela, ma cca 7cm v tele a asi jej este nejaky jeden zvlek necham...
Inac toho geniculataka by som aj zuzitkoval, ale podla mna moja geniculata este nie je dospela, ma cca 7cm v tele a asi jej este nejaky jeden zvlek necham...
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
ahoj, tu o tom je cely clanok na stranke, ak sa ti to podari odfotit tak posli, mozeme to dat naspodok clanku ako podobny pripad
http://lasiodora.sk/index.php?clanok=vt ... parahybany
http://lasiodora.sk/index.php?clanok=vt ... parahybany