Psalmopoeus irminia
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Re: Psalmopoeus irminia
to som akurat rosil ked vybehla , mam tam dobre vetranie a preschne to raz dva
poradite mi aku nadobu mam pouzit pr emoju irminiu filmovka jej uz zacina byt mala staci jej salatovka ci radsej nieco vysie??
- Brachypelma smithi - Holothele incei - Psalmopoeus irminia - Grammostola rosea -Chromatopelma cyaneopubescens -
Stačí jej šalátovka. Keď porastie, dáš ju do vyššieho/väčšieho... no problemo 

Rozpredaj chovu: http://www.ifauna.sk/inzercia/13-pavuky ... edaj-chovu
- metalkohol
- Dátum registrácie: 29. Decembra 2008, 14:19
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal moju do 4teho zvleku v takom neviem z čoho to bolo,ale bol to kvázi plastový pohár vysoký tak 10 cm,ale podstava bola menšia. teraz je v 6tom zvleku a mám ju v tom plastovom kýbliku od cukrovej vaty
a je tam komfortne 

FB: Michal Rybo Rybák
Prípadne FB stránka Rybak exotics
Ja som kúpil od jedného pána na Nitrianskej burze za pár centov úplne parádne krabičky, fajné číre a veľmi pevné a veko sa neotvára tak nešikovne že musíte iba z jednej strany ťahať (zíde sa pri toxických druhoch). Mal rôzne veľkosti a chodí na burzy po celom Slovensku ale to už odbáčam, pardon 

Rozpredaj chovu: http://www.ifauna.sk/inzercia/13-pavuky ... edaj-chovu
- metalkohol
- Kontaktovať užívateľa:
Takže po čase, napíšem čo to k irminii, zo všetkých druhov čo som doteraz mal, najbezproblémovejší vtáčkar,nemal som ich veľa
Kúpil som ju v 3. zvleku teraz po cca 4 mesiacoch 6. zvlek nemá problém z prímaním potravy. Sama si povie ďakujem neprosím, zvleky ako na bežiacom páse, agresivita zatial žiadna. A nato ako málo zožerie aj pekne rastie. Takže by som jej dal čistú jednotku. Plus už je to krásavica,pohlavie zatial neviem, zvlečku domotala a kedže je stále zalezená... tak časom sa to isto dozviem.

dnes som ju dal do salatovky
- Brachypelma smithi - Holothele incei - Psalmopoeus irminia - Grammostola rosea -Chromatopelma cyaneopubescens -
Zdravím
plánujem si objednať Psalmopoeus irminia 5.zvlekovú. Bude to môj prvý takýto druh,chcem sa preto opýtať či už bbude potrebovať nejaké väčšie terárko a čo všetko bude potrebovať v ňom,samozrejme nejakú tu kôru, rastlinu ,malú napájačku.V akej výške by mal byť substrát pre 5.zvlekového pavúka ? Chcem mu pripraviť čo najlepšie podmienky
Doma mám zatiaľ : B.Vagans,B.Albopilosum,A.Bicoloratum, A.Geniculata a N.Chrommatus
Vďaka za rady 

- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
5.zv. je veľký pojem...môže to byť jedinec s veľkosťou tela 1, ale aj 3cm...ale..terárko mu zatiaľ netreba..staší mu nejaká krabička, poprípade vedierko (také od horčice
) ...cca 3-5cm substrátu, nejaký konárik/kôra nebude na škodu 

ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
no neviem nevidel som ho ešte takže viem zatiaľ len že 5.zvlek. Ale vďaka za info 

- metalkohol
- Kontaktovať užívateľa:
presne, ja ju mám v 6. zvleku v nádobe od cukrovej vaty,také to vedierko,a je jej tam božsky
doslova len hádžem potravu a vyťahujem zvlečky,podla mojích chabých schopnostíí určovať pohlavie by to mohla byť aj samica,ale ten plast nieje číry takže si to netrúfam povedať. Ale hej tie vedierka sú perfektné,lacné, ťažko sa odtial dostane a je tam pohodlne.

Vďaka,mohol by si zavesiť foto pre ukážku, inšpiráciu ? 

pekný pavúčik 

- metalkohol
- Kontaktovať užívateľa:
Namiesto tých špajglí nemám náhradupatrik107 napísal:Vďaka,mohol by si zavesiť foto pre ukážku, inšpiráciu ?

Vďaka kámo 

ako teraz mam doma 3 irminky , 1 tu co je hore odfotena cca 3,4 zv . , 1 zv vo filmovke , a 1 asi uz adult samec v opatere ..
a kazda sa sprava uplne inak . cize vidno ze je to v povaahe pavuka
a kazda sa sprava uplne inak . cize vidno ze je to v povaahe pavuka

- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:

samička po dvoch kokónoch

ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
Koľko cm má cca v tele?moja má tak 3,5 ale ešte asi počkám jeden zvlek aspoň kým ju skúsim napáriť...
Pike napísal:Koľko cm má cca v tele?moja má tak 3,5 ale ešte asi počkám jeden zvlek aspoň kým ju skúsim napáriť...
počkaj ešte tak 2 zvleky....ja som paril moju ked mala okolo 4,5cm v tele, to už sa dalo

- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
má cca 5cm..po vykŕmení by mohla mať 5,5cmPike napísal:Koľko cm má cca v tele?moja má tak 3,5 ale ešte asi počkám jeden zvlek aspoň kým ju skúsim napáriť...
ja som mal kokón od samice, ktorá mala v tele niečo medzi 4-4,5cmJacob napísal:počkaj ešte tak 2 zvleky....ja som paril moju ked mala okolo 4,5cm v tele, to už sa daloPike napísal:moja má tak 3,5 ale ešte asi počkám jeden zvlek aspoň kým ju skúsim napáriť...

ďakujem za odpoveď,ešte si teda počkám....neni sa kam ponáhlať
- metalkohol
- Kontaktovať užívateľa:
Počúvajte
, mám jeden zaujímavý poznatok, moja irminia s prepáčením strašne obsiera svoj príbytok. Bolo mi jasné že sa tým bráni,ale fakt je že vyprodukuje viac výkalov ako dalších mojích 6 pavúkov dohromady hehe. Dnes som si pričuchol a bude treba zasiahnuť,je to tam cítiť + baktérie. Robia to tolko aj vaše? alebo je to tak u stromákov všeobecne? ja z inými skúsenosti nemám.