Psalmopoeus irminia
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
-
- Dátum registrácie: 18. Augusta 2011, 17:10
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Psalmopoeus irminia
jj robia to aj moje dve co mam doma taka "tapeta" ale viac ma stvu parazity pri nich ako toto nesmrdi to aspon nie tak aby mi to vadilo a keby to vadi pavukovi tak to asi nerobimetalkohol napísal:Počúvajte , mám jeden zaujímavý poznatok, moja irminia s prepáčením strašne obsiera svoj príbytok. Bolo mi jasné že sa tým bráni,ale fakt je že vyprodukuje viac výkalov ako dalších mojích 6 pavúkov dohromady hehe. Dnes som si pričuchol a bude treba zasiahnuť,je to tam cítiť + baktérie. Robia to tolko aj vaše? alebo je to tak u stromákov všeobecne? ja z inými skúsenosti nemám.
- metalkohol
- Dátum registrácie: 29. Decembra 2008, 14:19
- Kontaktovať užívateľa:
Parazity zatial niesú,a dúfam to tak aj zostane,a ten smrad som cítil keď som si pričuchol ked som jej otvoril. Asi ju na budúci týždeň vyženiem von nachvílu, utrem a môže ísť do zvlekuBranko :) napísal:jj robia to aj moje dve co mam doma taka "tapeta" ale viac ma stvu parazity pri nich ako toto nesmrdi to aspon nie tak aby mi to vadilo a keby to vadi pavukovi tak to asi nerobimetalkohol napísal:Počúvajte , mám jeden zaujímavý poznatok, moja irminia s prepáčením strašne obsiera svoj príbytok. Bolo mi jasné že sa tým bráni,ale fakt je že vyprodukuje viac výkalov ako dalších mojích 6 pavúkov dohromady hehe. Dnes som si pričuchol a bude treba zasiahnuť,je to tam cítiť + baktérie. Robia to tolko aj vaše? alebo je to tak u stromákov všeobecne? ja z inými skúsenosti nemám.
FB: Michal Rybo Rybák
Prípadne FB stránka Rybak exotics
Prípadne FB stránka Rybak exotics
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
moje to nerobia ..ani jedna zo štyroch...
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
cawte ...dneska sa mi zvliekla irminia najvacsia do 7-8 zv. no bohuzial zo zvlecky sa nevedela dostat a 1 koncatinu mala oldlomenu... opatrne som jej pomohol zo zvlecky a dal som ju do krabicky s navlhcenou servitkou . Pavuk sa hybe len "ako tak " ....
ako na nu kukam nedavam jej velku nadej :/
ako na nu kukam nedavam jej velku nadej :/
Naposledy upravil/-a sharky v 6. Apríla 2012, 18:39, upravené celkom 1 krát.
Po zvleku byvaju pavuky vzdy "ako-tak". Navyse teraz ma aj urvatu nohu...ja by som ju dal do tepla a nizsiu vlhkost a hlavne nerusit...podla mna to rozchodi...
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
Denis...podľa mňa už si v tom dosť dlho nato, aby si vedel, že ak si pavúk pri zvliekaní "zlomí" nohu, tak ešte nemusí umierať....mne pri zvliekaní striata stratila tri končatiny, všetko na ľavej strane, a žije...dostala sa z toho...pokiaľ tá irminka nie je nejak deformovaná a jediná "vada" je tá zlomená končatina, nič sa nedeje....a po zvleku jej daj pokoj...na pár dní...ký vytvrdne..alebo si myslíš, že sa zvlečie a bude behať hore-dole????
PS: daj fotku....
PS: daj fotku....
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
irminka vypada ze je na tom lepsie . ma potesila lebo som sa o nu velmi bal . by mi jej bolo luto kedze som ju mal od 1 zv... do dalsieho zv. jej budem davat usmrtene cvrcky pre istotu a budem jej venovat viac starostlivosti jak trebaa nech je cim skor fit ....
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
sharky napísal:irminka vypada ze je na tom lepsie . ma potesila lebo som sa o nu velmi bal . by mi jej bolo luto kedze som ju mal od 1 zv... do dalsieho zv. jej budem davat usmrtene cvrcky pre istotu a budem jej venovat viac starostlivosti jak trebaa nech je cim skor fit ....
trošku blbosť, je dávať mŕtve cvrčky len preto, že jej chýba končatina ...má ich ešte 7+ pedipalpy ....nemaj zase prehnanú starostlivosť.....
-
- Dátum registrácie: 9. Marca 2012, 01:40
Ahojte,
dnes som zapisoval zvleky a zistil som, ze zo 7 do 8 zvleku to jednej z mojich irminiek trvalo presne 1 mesiac a 16 dni...
teplota izbova, krmena skoro kazdy den.
uplne normalne?
dnes som zapisoval zvleky a zistil som, ze zo 7 do 8 zvleku to jednej z mojich irminiek trvalo presne 1 mesiac a 16 dni...
uplne normalne?
"Dal by som všetko, čo viem, za polovicu toho čo neviem" René Descartes
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
všetko je normálne...Sokolkomunista napísal:Ahojte,
uplne normalne?
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Psalmopoeus irminia 1 - spermateka
Psalmopoeus irminia 2 - spermateka (adult - subadult?)
Trochu rozdielna spermateka dvoch rozlicnych samic, hlavne co sa tyka sirky semennych receptakul v baze.
Na porovanie - Radan Kaderka - adult samica
Primarne stridulacne organy na pedipalne tvz. maxillary lyra, typicky znak pre rod Psalmopoeus.
- perkunas
- Dátum registrácie: 20. Novembra 2012, 12:52
navsteva na strazenie
Brachypelma Smithi 12zv. 0,1 7cm
Acanthoscurria Geniculata 5zv 0,0,1 1,5cm
2x Avicularia Versicolor 8zv. 1,1 4cm
Lasiodora Parahybana 9zv. 1,0 3,5cm
Poecilotheria Striata 7zv. 0,0,1 4cm
Acanthoscurria Geniculata 5zv 0,0,1 1,5cm
2x Avicularia Versicolor 8zv. 1,1 4cm
Lasiodora Parahybana 9zv. 1,0 3,5cm
Poecilotheria Striata 7zv. 0,0,1 4cm
-
- Dátum registrácie: 7. Apríla 2006, 14:51
- Kontaktovať užívateľa:
trosku to tu ozivim
moja P.irminia...ale ktory to je zvlek netusim...musim sa priznat ze som to vobec neratal ... teraz toho lutujem...no mam ju tusim 1,5 roka doma od prcka
foto bude len to musim nejak poriesit...furt mi vypisuje
Bola prekročená maximálna veľkosť adresára s prílohami. pritom je to orezane na 800x600 a velkost do 50k tak neviem kde je problem...
moja P.irminia...ale ktory to je zvlek netusim...musim sa priznat ze som to vobec neratal ... teraz toho lutujem...no mam ju tusim 1,5 roka doma od prcka
Bola prekročená maximálna veľkosť adresára s prílohami. pritom je to orezane na 800x600 a velkost do 50k tak neviem kde je problem...
www.plazyunas.com - stranka venovana ochrane plazov na Slovensku
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
pouzi externy sajt na upload obrazkovSanko2 napísal:trosku to tu ozivim
http://www.lasiodora.sk/tutorial/ako_na_to.htm
ale uz dopredu ta upozornujem ze presny pocet zvlekov ti podla velkosti ci sfarbenia nik nepovie
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
-
- Dátum registrácie: 7. Apríla 2006, 14:51
- Kontaktovať užívateľa:
tak snad to teraz pojde
Z0oMb3E
jj to mi je jasne ja som skor len chcel ukazat co to z toho co mam doma a trochu to ozivit v danej teme
a dakujem moooc
Z0oMb3E
jj to mi je jasne ja som skor len chcel ukazat co to z toho co mam doma a trochu to ozivit v danej teme
a dakujem moooc
www.plazyunas.com - stranka venovana ochrane plazov na Slovensku