Ceratogyrus sanderi
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- SKUUUUUBI
- Dátum registrácie: 9. Októbra 2007, 16:33
- Kontaktovať užívateľa:
Ceratogyrus sanderi
Zdravim vas, mam doma jeden kus tohto krasneho pavuka neviem kolky zvlek ale predpokladam ze cca 8-9. Pohlavie som neurcil lebo zatial co ho mam doma sa zvliekol len raz a cele to rozflakal teda tu zvlecku. Ale chcel som len ze ake mate skusenosit s jeho spravanim vy, lebo ja co ho mam doma som ho premiestnoval raz a vobec sa nespraval agresivne ba priam pasivne ani som nespozoroval ziadne rychlejsie pohyby alebo ani ine naznaky agresie.
- terno
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 17. Novembra 2006, 07:44
- Kontaktovať užívateľa:
s tym pokojnym spravanim to mozem len potvrdit. Moje samice su tiez celkom pokojne (ziadne obranne postoje) teda presnejsie povedane pokojnejsie ako ine ceratogyrusy. Ale POZOR je to stale ceratogyrus! Moje samice sa snazim kazdorocne parit ale bohuzial neviem kde je chyba ale vzdy mi spravia kokon, s ktoreho vsak ziadne mladata nie su nakolko kokony su vetsinou po otvoreni plne neoplodnenych vajicok. Pritom mam samce vzdy od inych ludi.
Tos tu priebeh posledneho parenia:
Tos tu priebeh posledneho parenia:
Kód: Vybrať všetko
http://theraphosidae.szm.sk/parenie_cer_san.htm
facebook: Marek Terno
Mam otazocku na niekoho,kto choval C.sanderi od mladata.Chovam 2 kusy v 5-tom zvleku a jednu subadult samicu.Kedze tento druh ma roh na hlavohrudi pomerne nevyrazny,zaujalo ma ze na 5-zvlekovych jedincoch je vyraznejsi ako u 5-zvlekovych C.darlingy,ktore mam tiez..a u subadult samice C.sanderi prakticky tiez nevycnieva z carapaxu.Je mozne ze sa pocas rastu "zmensi" alebo je to iny druh z rodu Ceratogyrus?
Tu je foto 5 zvlekoveho jedinca (pardon za kvalitu,keby som ho presunul na lepsie svetlo,urcite by zaliezol do pavuciny...)
Tu je foto 5 zvlekoveho jedinca (pardon za kvalitu,keby som ho presunul na lepsie svetlo,urcite by zaliezol do pavuciny...)
- metalkohol
- Dátum registrácie: 29. Decembra 2008, 14:19
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Ceratogyrus sanderi
Trocha oprášim, jedinec tesne po 8.zvleku, pohlavie netuším moje dva kusy nepatria k najväčším žrútom, na zvlek im stačí málo, zatial sa rozhodujú medzi útekom a útokom, myslím že tento pomer sa časom bude meniť
Uploaded with ImageShack.us
FB: Michal Rybo Rybák
Prípadne FB stránka Rybak exotics
- metalkohol
- Kontaktovať užívateľa:
Tak pridávam fotku po 11.zvleku. Zatiaľ môžem potvrdiť, že je to miernejší druh, pri prekladaní iba raz kopla, ináč sa snažila utiecť. Fotené mobilom
- metalkohol
- Kontaktovať užívateľa:
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)