napad
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- FeRo1251
- Dátum registrácie: 9. Januára 2007, 09:04
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj bebe, sceptic, thefox a iní zainteresovaní...bebekexxx napísal:...do novej lasiodory ide aj moznost prihlasenia sa a vedenia si vlastnych on-line zaznamov, noviniek, zoznam chovu, fotogaleria, vlastne kazdy chovatel bude mat vlastny maly blog, akoby stranku o svojom chove a z toho my potom budeme robit nejake stastistiky, ze napr. o kolkych kusoch nejakeho druhu vieme a podobne, aky je najchovanejsi druh, najcastejsi odchov...
Neberte to ako provokáciu, ale iba ako dotaz:
Robí sa na tom??? Je to strašne SUPER nápad a tak som zvedavý či to bude reálne v priebehu roka(viem že - času málo...)
Mám sa tešiť, či mám držat hu*u a veslovať
My Spiders: B.smithi-2x, B.vagans-2x, G.rosea, N.chromatus-2x, L.parahybana, C.crawshayi, H.hercules, H.lividum, H.longipes, O.aureotibialis-2x, Cyriopagopus sp. Blue-2x, A.braunshauseni-2x, A.versicolor, H.maculata-2x, P.irminia, P.murinus TCF, P.murinus RCF, P.fasciata-2x, P.formosa, P.metallica, P.ornata, P.pederseni-2x, P.regalis, P.rufilata, P.subfusca.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
cool vec .... take treba ....., a hlavne pri pokusoch o parenie .. bude lepsi prehlad o samcoch ... a tajne dufam ze hlavne o tych "vzacnejsich" co su menej k sehnani .....,
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
chat tu uz je http://chat.lasiodora.sk/belarus napísal:mam dalsi napad kedze toto forum je robene cez stranku (aspon myslim) robil som aj ja take forum na travian ale ide o chat zisiel by sa nam tu nech si nepiseme cez PM a tak ak sa to da realizovat a zaujme to dalo by sa to urobit
Poecilotheria: regalis,ornata.fasciata,rufilata,striata,formosa,pederseni
C.crawshayi, A.geniculata,H.maculata, T.blondi,E.pachypus, P,cambridgei,irminia, H.hercules, S.calceata, P.auratus, H.lividium,aureopilosum,albostriata, P.murinus,usambara,
C.crawshayi, A.geniculata,H.maculata, T.blondi,E.pachypus, P,cambridgei,irminia, H.hercules, S.calceata, P.auratus, H.lividium,aureopilosum,albostriata, P.murinus,usambara,
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
ano pracuje sa na tom. treba vydrzat, nechceme to odflaknut.FeRo1251 napísal:Ahoj bebe, sceptic, thefox a iní zainteresovaní...bebekexxx napísal:...do novej lasiodory ide aj moznost prihlasenia sa a vedenia si vlastnych on-line zaznamov, noviniek, zoznam chovu, fotogaleria, vlastne kazdy chovatel bude mat vlastny maly blog, akoby stranku o svojom chove a z toho my potom budeme robit nejake stastistiky, ze napr. o kolkych kusoch nejakeho druhu vieme a podobne, aky je najchovanejsi druh, najcastejsi odchov...
Robí sa na tom??? Je to strašne SUPER nápad a tak som zvedavý či to bude reálne v priebehu roka(viem že - času málo...)
- FeRo1251
- Dátum registrácie: 9. Januára 2007, 09:04
- Kontaktovať užívateľa:
Juchuchuuuu, vďaka za odpoveďbebekexxx napísal:ano pracuje sa na tom. treba vydrzat, nechceme to odflaknut.FeRo1251 napísal:Ahoj bebe, sceptic, thefox a iní zainteresovaní...bebekexxx napísal:...do novej lasiodory ide aj moznost prihlasenia sa a vedenia si vlastnych on-line zaznamov, noviniek, zoznam chovu, fotogaleria, vlastne kazdy chovatel bude mat vlastny maly blog, akoby stranku o svojom chove a z toho my potom budeme robit nejake stastistiky, ze napr. o kolkych kusoch nejakeho druhu vieme a podobne, aky je najchovanejsi druh, najcastejsi odchov...
My Spiders: B.smithi-2x, B.vagans-2x, G.rosea, N.chromatus-2x, L.parahybana, C.crawshayi, H.hercules, H.lividum, H.longipes, O.aureotibialis-2x, Cyriopagopus sp. Blue-2x, A.braunshauseni-2x, A.versicolor, H.maculata-2x, P.irminia, P.murinus TCF, P.murinus RCF, P.fasciata-2x, P.formosa, P.metallica, P.ornata, P.pederseni-2x, P.regalis, P.rufilata, P.subfusca.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Na novej lasiodore to je na plane aj mapa vyskytu druhu cez google maps (ak to nebude technicky problem).
Uvedomujem si, ze novu stranku slubujeme uz dlho, zial. Sme traja co sa o vsetko starame. Hlavny programatori - maju vela prace v skole a ja medialny manazer prave koncim VS - plus mame sukromny zivot. Ine vyhovorky ma nenapadaju.
Sme radi, ze aj s vasou trpezlivostou a pomocou stranka nestagnuje.
Uvedomujem si, ze novu stranku slubujeme uz dlho, zial. Sme traja co sa o vsetko starame. Hlavny programatori - maju vela prace v skole a ja medialny manazer prave koncim VS - plus mame sukromny zivot. Ine vyhovorky ma nenapadaju.
Sme radi, ze aj s vasou trpezlivostou a pomocou stranka nestagnuje.
To by padlo niektorym zaciatocnikom vhod. Napr aj mneZ0oMb3E napísal:co keby sa k moznosti upravit a citovat pridal aj vymazat svoj prispevok zamedzi sa dvojitim odpovediadm
Príroda si vyberá za zábavu daň ďaleko vyššiu, ako by sa odvážil vyberať štát. (Vladimír Vondráček)
Na počiatku bola krajina. Múdra, prísna, do seba uzavretá. Sama v sebe a sama pre seba. Potom prišiel človek. (Milan Rúfus)
Na počiatku bola krajina. Múdra, prísna, do seba uzavretá. Sama v sebe a sama pre seba. Potom prišiel človek. (Milan Rúfus)
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
najprv to musi niekto napisat ... a to nie je len tak ak to ma mat vypovednu hodnotu ... je to celkom fuska.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
zdravim ... nenasiel som datum burzy v poltene na stranke tak som bol googlit ... 26.9.2010 tu je nato odkaz http://ww1.exotica.at/
vieden - 27.-28.11 2010 - ale neviem po nemecky tu je taktize odkaz http://www.htmw.at/ - ak vam to neotvori hned kliknite na "Klik fur Weiter"
vieden - 27.-28.11 2010 - ale neviem po nemecky tu je taktize odkaz http://www.htmw.at/ - ak vam to neotvori hned kliknite na "Klik fur Weiter"
Re: napad
mal by som napad. myslim ze vsetci to hned zamietnete atd. ale bolo by mozno dobre keby boli v dennicku kazdom podsekcie a tam by si mohol kazdy vytvorit kolonky o pareniach , zvlekoch , krmeni atd.
je to len navrh .
je to len navrh .
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
Re: napad
do dennicka si pis veci, a potom si mozes dat kludne nejaky suhrn a tam si napis ze parenia, zvleky atd.
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj