FOtky nas chovatelov
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
FOtky nas chovatelov
no neviem ci sa toto ujme ale bolo by dobre aspon podla mna keby sme sem hodily vlastne foto zlepsilo by sa komunikacia a kebyze sa mam s niektorym s chovatelov stretnut tak by som ho videl ako vyzera a lepsie by sa hladalo viem ze sa mozno uz poznate raqua pixel a podobne ale napr ja som raqvu nikdy nevidel
a chcel by som vidiet ako vyzera tak prosim hodte sem svoje fotky jedine cvaba som videl zo vstkych chovatelov na zivo 

jop parahybanka 9 zvl....
)))a dalsie pavuciky
Kosice

Kosice
Re: FOtky nas chovatelov
Keby si ma videl, musel by som Ta zabit.Shadow napísal:no neviem ci sa toto ujme ale bolo by dobre aspon podla mna keby sme sem hodily vlastne foto zlepsilo by sa komunikacia a kebyze sa mam s niektorym s chovatelov stretnut tak by som ho videl ako vyzera a lepsie by sa hladalo viem ze sa mozno uz poznate raqua pixel a podobne ale napr ja som raqvu nikdy nevidela chcel by som vidiet ako vyzera tak prosim hodte sem svoje fotky jedine cvaba som videl zo vstkych chovatelov na zivo

- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
vycistil som to od tych osocovaciek, kto sa nehambi sam za seba a je dostatocny charakter aby sa prezentoval pod svojimi prispevkami s tym ze zverejnil svoju tvar, nech si sem da svoju fotku. Reakcie na samotny vyzor nie su na mieste. Do novej lasio planujeme aj konta uzivatelov a tam bude moznost si tiez dat fotku, potom to tu zlikvidujeme, ale ratajte s tym najskor po novom roku, teraz fakt nemame sancu vobec na nicom robit. max dake nove foto, novy komix a fotka tyzdna, obcas daky clanok...do noveho roku nic viac, jedine ak sceptic stihne daco napisat.
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
pipo:
chod na stranku http://img.lasiodora.sk/
tam daj nahrat obrazok (je to vlavo) potom daj prehladavat a najdi na disku nejaku svoju fotku (musi byt mensia ako 1,5MB). Potom mozes zadat nazov fotky a dat nahrat (to tlacidlo dole). Ked sa to nahra pod fotkou bude ze phpBB kod a ten skopiruj do prispevku a daj odoslat a mas tu fotku
chod na stranku http://img.lasiodora.sk/
tam daj nahrat obrazok (je to vlavo) potom daj prehladavat a najdi na disku nejaku svoju fotku (musi byt mensia ako 1,5MB). Potom mozes zadat nazov fotky a dat nahrat (to tlacidlo dole). Ked sa to nahra pod fotkou bude ze phpBB kod a ten skopiruj do prispevku a daj odoslat a mas tu fotku

Naposledy upravil/-a bebekexxx v 19. Novembra 2007, 14:48, upravené celkom 1 krát.

Naposledy upravil/-a Shadow v 10. Januára 2008, 20:42, upravené celkom 1 krát.
jop parahybanka 9 zvl....
)))a dalsie pavuciky
Kosice

Kosice