vyhladavanie
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- frcatko
- Dátum registrácie: 25. Septembra 2007, 10:51
- Kontaktovať užívateľa:
vyhladavanie
navrhujem ak/ked sa bude robit nova stranka buchnut tam niekde hned navrch vyhladavanie podla klucovych slov a to aj vo fore nech sa nestava ze pride niekto novy, na fore je milion tem a nie kazdy ma cas sa tam dve hodiny prehrabavat kym najde co potrebuje tak zalozi novu temu, potom sa stava ze je mu vynadane a podobne
- frcatko
- Kontaktovať užívateľa:
joj aky ste zrazu mudri vsetci - mozem vas oslovovat wikipedia?
dufam aspon bebekexxx pochopil co myslim, nove a casto nezmyselne temy vznikaju vtedy ked sem pride uplny laik a snazi sa nieco najst, tu ikonku hladat som si vsimol asi na 10ty krat co som tu bol lebo je dost nenapadna, je to normalna vec ze ked prides na stranku mas tam kolonku hladat

- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Ako vidis ludi to zaujima a ked pride na forum a bude chciet dat do terarka sadrokarton najde nejake vyjadrenia. Nemozem mazat kazdu hlupu otazku lebo ten pohlad je opat subjektivny co je hlupe a co nie.frcatko napísal:myslis "ci mozem terarium prikryt sadrokartonovou doskou a podobne" ?tak na to su tu moderatori aby take blbosti mazali, to sa uz asi neda osetrit nijako inak, mozno by to vedel osetrit psycholog pripadne psychiater
Na ten sadrokarton mu radsej odpoviem ako by ho tam mal dat.
Suhlasim. Forum funguje uz nejaku dobu a vzdy sa najde niekto kto je nespokojny. Osobne ked niekto zalozi dvojity topic alebo robi nieco proti pravidlam upozornim ho SS - nadavky, zle pisanie vedeckych nazvov, osocovanie a podobne. Odpovede dostavam typu: nemam cas na hladanie, co sa staram, rozne nespisovne slova a odporucacie odkazyTryri napísal:Problem novych ludi co chodia na forum je ten ze oni sa nesnazia tu ikonku hladat najst .... to je uz potom problem. A aj ked ju urobis pol metrovu, tak ju nepouziju, lebo problem ako oni nikdo nemal...

Naposledy upravil/-a Sceptic v 23. Novembra 2007, 09:46, upravené celkom 1 krát.
- frcatko
- Kontaktovať užívateľa:
vidis a dal ho tam aj takSceptic napísal:Ako vidis ludi to zaujima a ked pride na forum a bude chciet dat do terarka sadrokarton najde nejake vyjadrenia. Nemozem mazat kazdu hlupu otazku lebo ten pohlad je opat subjektivny co je hlupe a co nie.frcatko napísal:myslis "ci mozem terarium prikryt sadrokartonovou doskou a podobne" ?tak na to su tu moderatori aby take blbosti mazali, to sa uz asi neda osetrit nijako inak, mozno by to vedel osetrit psycholog pripadne psychiater
Na ten sadrokarton mu radsej odpoviem ako by ho tam mal dat.

- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
SCEPTICOV PRISPEVOK (omylom som ho zmazal)
, mozno niekedy do buducnosti to bude mat vyznam.
MOJA REAKCIA
Hej ale toto bol dost specificky priklad - uzivatel ako celokfrcatko napísal:vidis a dal ho tam aj tak

MOJA REAKCIA
ide o vyhladavanie medzi clankami na strankeDudo napísal:Ale ono to tu máš hneď na úvodnej stránke fóraV strede hore ,alebo keďže sme na odbornom fóre tak dorsomedialne a ikonka hladať
skusim to nejako nakonfigurovat aby bola viditelnejsiafrcatko napísal:joj aky ste zrazu mudri vsetci - mozem vas oslovovat wikipedia?dufam aspon bebekexxx pochopil co myslim, nove a casto nezmyselne temy vznikaju vtedy ked sem pride uplny laik a snazi sa nieco najst, tu ikonku hladat som si vsimol asi na 10ty krat co som tu bol lebo je dost nenapadna, je to normalna vec ze ked prides na stranku mas tam kolonku hladat
toto dost vela ludi odradi, lebo sa im nechce citat kilometrove litanie, videl som to na x forach.PiXeL napísal:tak presty ako novy uzivatel fora urobi 1 topic, dostane poucenie napr do e-mailu. alebo priamo na fore ho dat ako index pokial to ide. Az po precitani " navodu" MOZE PISAT A MA PRISTUP NA NOVY TOPIC.
Naposledy upravil/-a bebekexxx v 23. Novembra 2007, 11:39, upravené celkom 1 krát.
ano je to skoro stale tak, ale mohlo by to aj pomoct. Nie je potrebne pisat litanie ani kilometrve navody ako sa obsluhuje toto forum. Len napisat v bodoch . Nieoc ako vytah. Napr:Tryri napísal:Myslim ze nebudem hovorit za seba ked poviem ze vsetky 20 strankove EULA, podmienky pouzivania a podobne veci automaticky preskakujem a odklikavam ze suhlasim
1: Vyjadruj sa slusne a v odbornych topicoch aj presne
2: nespamujte a piste len k veci
3: Citajte pozorne a nevytvarajte novy topic pokial uz existuje !
atd ... je to zle podla vas ???
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Chapem co chces povedat moze sa to casom hodit do pravidiel fora.
Toto forum ma par pravidiel tu:
http://forum.lasiodora.sk/viewtopic.php?t=6
Toto forum ma par pravidiel tu:
http://forum.lasiodora.sk/viewtopic.php?t=6
- gryf
- Dátum registrácie: 5. Novembra 2006, 13:59
- Kontaktovať užívateľa:
A myslis si ze to budu ludia cítať?Podlla mna pri registracii ludia ani podmienky necitaju proste kliknu na tlacitko dalej.Nemyslim tím vsetkych ale ludia som vacsinou pohodlny a nechce sa im citat.ano je to skoro stale tak, ale mohlo by to aj pomoct. Nie je potrebne pisat litanie ani kilometrve navody ako sa obsluhuje toto forum. Len napisat v bodoch . Nieoc ako vytah. Napr:
1: Vyjadruj sa slusne a v odbornych topicoch aj presne
2: nespamujte a piste len k veci
3: Citajte pozorne a nevytvarajte novy topic pokial uz existuje !
atd ... je to zle podla vas ???