FOTKA TYZDNA
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
FOTKA TYZDNA
Zdravim, rad by som rozbehol nejaku aktivitu aj od vas, nasich citatelov a oslovil hlavne tych co radi fotia. Chcel by som od dnes vyhlasit nieco ako sutaz o fotku tyzdna. Jedina podmienka je ze na nej bude pavuk
Inac sa fantazii medze nekladu. Svoje vytvori posielajte na admin.lasiodora@centrum.sk do piatku 24:00. Najlepsia fotka bude vystavena a "photo of the week" na uvodnej obrazovke stranky.
Fotku, ktora nebude vybrata hned, mozeme pouzit neskor, preto nestracajte nadej

Fotku, ktora nebude vybrata hned, mozeme pouzit neskor, preto nestracajte nadej

- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
cenou je zatial len večná sláva na naších stránkach
(či ti poslať nejakú parahybanu v 3.zvleku
). Dokopy sa zapojilo 6 fotografov. Viem že je to málo ale ak by sa zapojilo viacej, spravili by sme to formou hlasovania s tym ze by sutazne fotky boli zverejnovane a navstevnici ich bodovali. Vitaz by bol s najlepším skóre. Tak sa nehambite za svoje výtvory a posielajte 
ps: dobrá cena by boli pavúky ale to by človek nikomu neulahodil...kazdy ma a chce cosi ine

ps: dobrá cena by boli pavúky ale to by človek nikomu neulahodil...kazdy ma a chce cosi ine
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
tak sa opytam este ......, to mozem poslat iba 1 fotto za tyzden ....., ci mozem posielat fotky sustavne ..... ???,
dik za odpoved -...
dik za odpoved -...
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.

- adi
- Kontaktovať užívateľa:
people ... to tak nemoze byt .... ak nemate fotaky doma utekajte k susedovcom ...
, a fotte ...., nech je co pozerat ......
(nieze by mi tam vadila ta metallica- je fakt super
)

(nieze by mi tam vadila ta metallica- je fakt super

- adi
- Kontaktovať užívateľa:
nazdar ... rad by som sa opytal , ze kolko je uz prispievatelov ????,
je z coho vyberat ????,
je z coho vyberat ????,

- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
zdravím všetkých chovatelov vtáckarov
Som tu nový, ja som poslal tie fotky 5 + 2 upravené, nie su bohvie co ale tak fotene mobilom, pavúci by boli ovela krajsí kebyze sú uz trosku vacsí, ale na to treba casu
dakujem adminovi za to ze ich zaradil medzi sútazné

dakujem adminovi za to ze ich zaradil medzi sútazné