FOTKA TYZDNA
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
-
- Dátum registrácie: 21. Augusta 2007, 10:35
- Kontaktovať užívateľa:
Pandagay nám na tento týždeň zaslal fotografiu B. vagans, ktorá tentoraz prináša aj čosi viac ako len dokumentáciu výzoru vtáčkara:
sry ale co viac este priniesol??? stale sa tam pokusam nieco anjst som najprv myslel ze jej chlpky lietaju alebo tak a nic . . . ako co vas konkretne oslovilo na tejto fotke ze ste ju uverejnili. . nevravim ze je zla ale neviem . . . kompozicia, farba kvalita fotky??? to asi nie tak co potom??? keby mi odpisal nejaky kompetentny bol by som rad.
sry ale co viac este priniesol??? stale sa tam pokusam nieco anjst som najprv myslel ze jej chlpky lietaju alebo tak a nic . . . ako co vas konkretne oslovilo na tejto fotke ze ste ju uverejnili. . nevravim ze je zla ale neviem . . . kompozicia, farba kvalita fotky??? to asi nie tak co potom??? keby mi odpisal nejaky kompetentny bol by som rad.
ani ja som tam nič nenašiel ..AAA napísal:Pandagay nám na tento týždeň zaslal fotografiu B. vagans, ktorá tentoraz prináša aj čosi viac ako len dokumentáciu výzoru vtáčkara:
dospelý samec cyriocosmus leetzi,nepáril..info SS