FOTKA TYZDNA
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
- thefox
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 13. Februára 2006, 23:50
- Kontaktovať užívateľa:
Tento týždeň som fotku vešal ja a z toho, čo som z mailového klienta otvoril, to bola jedna z cca 3 naj. Je pravda, že keby som prehrabal aj archív toho, čo prišlo a to, čo sa mi váľa po disku, našlo by sa aj lepšie, tentoraz na to ale vcelku chýbal čas.PiXeL napísal:bebe, neverim ze nikto nepslal lepsiu fotku ako tu co si vyvesil ...bebekexxx napísal:fotka tyzdna funguje tak ze vyberieme najlepsiu z tych co prisli a kedze neprislo nic lepsie... keby sa zapajalo viac ludi su aj lepsie fotky tyzdna
Napriek tomu si nemyslím, že je matelkova fotka zlá (až na rámik, matelko!), okrem toho prináša trochu variability, aj keď sme trochu porušili "pravidlá", že na fotke by mal byť pavúk.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur.
nemam nic proti tomu ze tam nie je pavuk , ale mne vyslovene vadilo ze bola tmava ...thefox napísal:Tento týždeň som fotku vešal ja a z toho, čo som z mailového klienta otvoril, to bola jedna z cca 3 naj. Je pravda, že keby som prehrabal aj archív toho, čo prišlo a to, čo sa mi váľa po disku, našlo by sa aj lepšie, tentoraz na to ale vcelku chýbal čas.PiXeL napísal:bebe, neverim ze nikto nepslal lepsiu fotku ako tu co si vyvesil ...bebekexxx napísal:fotka tyzdna funguje tak ze vyberieme najlepsiu z tych co prisli a kedze neprislo nic lepsie... keby sa zapajalo viac ludi su aj lepsie fotky tyzdna
Napriek tomu si nemyslím, že je matelkova fotka zlá (až na rámik, matelko!), okrem toho prináša trochu variability, aj keď sme trochu porušili "pravidlá", že na fotke by mal byť pavúk.
- Matelko
- Dátum registrácie: 14. Októbra 2007, 21:14
- Kontaktovať užívateľa:
Tak k tomuto by som sa rád vyjadril fotka nie je robená zrkadlovkou čo ma samozrejme neospravedlňuje, ďalej mal som fakt celkom problém s osvetlením, bola fotená cez sklo terária a moj miláčik bol v pohybe takže som vyberal asi z 10-tich. Samozrejme som pobabral trochu záležitosť clona/uzávierka a pár drobností.PiXeL napísal:nic proti Matelkovi , ale ...
A nielen on
Ale kritika je fajn vedie ľudi k tomu aby veci robili lepšie .
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
podla mojho nazoru tato fotka je super ,,,, bolo by par drobnosti kt. by sa dali vytknut , ale to ma kazdy , Tato fotka , si myslim , ze vykresluje ako jedna z mala skutocne ako skorpik zije , nie je tmava ako ze tmava fotka , ale myslim ze zachytava prirodzene prostredie kde ziju skorpiony. Neviem cio to bol zamer, alebo len nahoda. Ale z tohto hladiska je super, a z hladiska kompozicie by som dal 2 .
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
vy by ste chceli asi vsetko peknr nasvietene a svetlucke ..., ked nie tak blesk to isti ...., ale aj taketo fotky maju nieco do seba ....
a ako vidim extremov sa nevzdavate ....., nechapem
a ako vidim extremov sa nevzdavate ....., nechapem
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
- sexisexo
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2007, 18:57
- Kontaktovať užívateľa:
hmm
tha minule som poslal ale tha dajak ich tam nevidim:D asi neboli zaujimave nho newadi hehbebekexxx napísal:aj to, na druhej strane uz do sutaze nejako moc fotky nechodia.Dudo napísal:Hmmm,žeby zápočty a skúškové ?