Lasiodora.sk
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
- FeRo1251
- Dátum registrácie: 9. Januára 2007, 09:04
- Kontaktovať užívateľa:
Hmm, odpoveď za všetky drobné...Chruno napísal:nastav si časové pásmo na GMT+2FeRo1251 napísal:Si si istý??? Je práve 19:58(7:58 pm) a moj príspevok bol odoslaný ako 6:58 pmbebekexxx napísal:opravene
My Spiders: B.smithi-2x, B.vagans-2x, G.rosea, N.chromatus-2x, L.parahybana, C.crawshayi, H.hercules, H.lividum, H.longipes, O.aureotibialis-2x, Cyriopagopus sp. Blue-2x, A.braunshauseni-2x, A.versicolor, H.maculata-2x, P.irminia, P.murinus TCF, P.murinus RCF, P.fasciata-2x, P.formosa, P.metallica, P.ornata, P.pederseni-2x, P.regalis, P.rufilata, P.subfusca.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Po 4 mesiachoch mojho zahranicneho vyletu a necinnosti na stranke sa vraciam spat ...
Budem spatne premazavat spam a nezmyselne prispevky - bez upozornenia. Niektore temy sa stali opat skladkou balastu.
Zaznamenal som vsak aj pokrok u viacerych prispievatelov, ktori maju zaujimave a citatelne prispevky.
Budem spatne premazavat spam a nezmyselne prispevky - bez upozornenia. Niektore temy sa stali opat skladkou balastu.
Zaznamenal som vsak aj pokrok u viacerych prispievatelov, ktori maju zaujimave a citatelne prispevky.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Cawte , po dlhsej odmlke .... som sem zavytal ..... kukol som nove fotky a zaujalo ma toto:
Mozno sa mylim, lebo uz asi rok som bez pavukov , bez vzdelania a v stereotype prace .... ale zda sa mi ze ten pavuk kt. je na fotke sa nazyva Chromatopelma cyanopubescens , ak sa mylim tak to ignorujte.
PS: Otazka na administratorov: Chlapci mam taky problem na Mozile ma nechce prihlasit na forum, vsetky udaje vylnim spravne a ked kliknem prihlasit tak sa mi zobrazi to iste okno ako keby to bol refresh ale uz daje niesu vyplnene aj ked mam nastavene automaticke ukladanie prihlasovacich udajov. Na Internet explorer mi to nerobi a prihlasim sa normalne. Lenze ja chodim cez mozillu , kedze IE je pomale a taha vela MB z internetu. Tak aky je to problem ? vdaka za radu ...
Kód: Vybrať všetko
http://galeria.lasiodora.sk/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=12
PS: Otazka na administratorov: Chlapci mam taky problem na Mozile ma nechce prihlasit na forum, vsetky udaje vylnim spravne a ked kliknem prihlasit tak sa mi zobrazi to iste okno ako keby to bol refresh ale uz daje niesu vyplnene aj ked mam nastavene automaticke ukladanie prihlasovacich udajov. Na Internet explorer mi to nerobi a prihlasim sa normalne. Lenze ja chodim cez mozillu , kedze IE je pomale a taha vela MB z internetu. Tak aky je to problem ? vdaka za radu ...
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
mno .... skusim niekde nieco vykumat ...... a dam vediet .... lebo takto sa stale prihlasovat na IE je zdlhave a spomaluje mi to tu , kedze mam net za kt. platim relativne dost vela a je to mobilny takze ani ta rychlost nie je superrychla ....
Mno a som este rad, ze som nezabudol rozoznavat druhy medzi sebov ....
S pozdravom adi ..... v Decembri DOMA
Mno a som este rad, ze som nezabudol rozoznavat druhy medzi sebov ....
S pozdravom adi ..... v Decembri DOMA
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
prezeral som mozillu .......mno ale v nastaveniach nebolo nic ..... setko slape ......
jedine kde som nieco nasiela boli chybove hlasenia , presnejsie chybova konzola ...... a iba par stranok mi to tam vyhadzuje .... travian.sk .... a este lasiodoru/forum ..... a pise tam ze ake riadky ci co .... kedze ja sa tomu absolutne nerozumiem tak by ste hadam vedeli vy ...
pokial viem tak setci robite do PC nie ?
ked treba ja to skopcim a poslem niekomu ..... kto by bol ochotny sa na to pozriet ...
to asi secko co som zatial zistil ...
S pozdravom adi .... hadajte kedy budem doma ???
jedine kde som nieco nasiela boli chybove hlasenia , presnejsie chybova konzola ...... a iba par stranok mi to tam vyhadzuje .... travian.sk .... a este lasiodoru/forum ..... a pise tam ze ake riadky ci co .... kedze ja sa tomu absolutne nerozumiem tak by ste hadam vedeli vy ...
pokial viem tak setci robite do PC nie ?
ked treba ja to skopcim a poslem niekomu ..... kto by bol ochotny sa na to pozriet ...
to asi secko co som zatial zistil ...
S pozdravom adi .... hadajte kedy budem doma ???
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
nesi nejaky chytry ???????? !!!!!!
riesenie typu:
BABKA: Pan doktor .... strasne ma bolia krize ked sa zohnem.
DOKTOR: Babka, tak sa nezohynajte !
Asi tak ..... co takto prist s riesenim ako tu robit zo seba chytreho ? !Hmmm ???
riesenie typu:
BABKA: Pan doktor .... strasne ma bolia krize ked sa zohnem.
DOKTOR: Babka, tak sa nezohynajte !
Asi tak ..... co takto prist s riesenim ako tu robit zo seba chytreho ? !Hmmm ???
ten priklad co si uviedol sa vobec nehodil...keby ti poviem, tak nechod na tyto stranky ked ti nejdu cez mozzilu, tak vtedy by sa hodil...len som ti chcel pomoct,s operou som nikdy nemal problem pri nacitani tohoto a ani ineho fora,dokonca ani ziadnej stranky. Rozdielov medzi operou a mozzilou nie je az tak vela,co sa tyka technickych preferencii,cital som o tom uz dost vela a taktiez som pozeral vela porovnavani a tie rozdiely su dost zanedbatelne pokial si neni nejaky pocitacovy expert ktory si to vie vsetko uplne dokonale nastavit. to je vse
Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
Ahojte lasiodoráci. Dnes som sa po až príliš dlhej dobe dostal k lasiodore a chcel by som zrhnúť čo sa za posledný rok vlastne udialo, prečo je tak málo aktivity a noviniek, prečo to tu akoby "zakapalo".
1. Ja a thefox sme mali posledný ročník vysokej školy a makali sme na diplomovkách, potom štátnice, promócie, vybavovačky, práca atď...
S radosťou sa však môžeme obaja pochváliť, že sme ukončili Fakultu riadenia a informatiky v Žiline a obom nám bol udelený titul inžinier a ani jeden nezamestnávame úrad práce
2. Sceptic má dlhodobé pracovné povinnosti s veľmi obmedzeným prístupom na internet.
----
3. Už až hanebne dlho máme spravený od jedného šikovného grafika dizajn na novú lasiodoru. Našťastie ho spravil dostatočne nadčasovo aby vyzeral super ešte aj teraz. Už som sa niekoľkokrát pokúšal nahodiť ho ale vždy sa mi do toho niečo úspešne votrelo. Čiže dizajn je, potrebujem 1 voľný deň a trochu chute na nahodenie.
4. Dnes som po dlhej dobe vyčistil fórum od spambotov. Hneď sa mi nezdalo tých 903 používateľov fóra. Na moje prekvapenie bolo spambotov iba 241... ostatný ste sa zrejme fakt zaregistrovali
5. V každom prípade je na fóre niekoľko stoviek (asi 3) používateľov, ktorý nikdy neprispeli ani 1 príspevkov. V dohladnej dobe očakávajte správu do súkromnej pošty, na ktorú prosím odpovedzte tak, že dáte tlačidlo poslať odpoveď a pošlete mi niečo ako +, ano, chcem alebo podobne. Na odoslanie nechám čas 60 dní, potom všetkých čo sa do dvoch mesiacov ani raz neprihlásia a majú 0 príspevkov zmažem.
6. Chcel by som medzi moderátormi fóra privítať adi-ho. Ponúkol sa, že nám pomôže premazať staré témy od hlúpostí a nepodstatných tém, hádiek a doťahovačiek, za čo mu patrí moja vďaka, lebo sám už na to čas nemám.
7. Od septembra dúfam žačne znovu vychádzať komix, teda ak chcete.
Všetkým chovu zdar a verím, že tu čoskoro bude opäť niečo nové k videniu.
1. Ja a thefox sme mali posledný ročník vysokej školy a makali sme na diplomovkách, potom štátnice, promócie, vybavovačky, práca atď...
S radosťou sa však môžeme obaja pochváliť, že sme ukončili Fakultu riadenia a informatiky v Žiline a obom nám bol udelený titul inžinier a ani jeden nezamestnávame úrad práce
2. Sceptic má dlhodobé pracovné povinnosti s veľmi obmedzeným prístupom na internet.
----
3. Už až hanebne dlho máme spravený od jedného šikovného grafika dizajn na novú lasiodoru. Našťastie ho spravil dostatočne nadčasovo aby vyzeral super ešte aj teraz. Už som sa niekoľkokrát pokúšal nahodiť ho ale vždy sa mi do toho niečo úspešne votrelo. Čiže dizajn je, potrebujem 1 voľný deň a trochu chute na nahodenie.
4. Dnes som po dlhej dobe vyčistil fórum od spambotov. Hneď sa mi nezdalo tých 903 používateľov fóra. Na moje prekvapenie bolo spambotov iba 241... ostatný ste sa zrejme fakt zaregistrovali
5. V každom prípade je na fóre niekoľko stoviek (asi 3) používateľov, ktorý nikdy neprispeli ani 1 príspevkov. V dohladnej dobe očakávajte správu do súkromnej pošty, na ktorú prosím odpovedzte tak, že dáte tlačidlo poslať odpoveď a pošlete mi niečo ako +, ano, chcem alebo podobne. Na odoslanie nechám čas 60 dní, potom všetkých čo sa do dvoch mesiacov ani raz neprihlásia a majú 0 príspevkov zmažem.
6. Chcel by som medzi moderátormi fóra privítať adi-ho. Ponúkol sa, že nám pomôže premazať staré témy od hlúpostí a nepodstatných tém, hádiek a doťahovačiek, za čo mu patrí moja vďaka, lebo sám už na to čas nemám.
7. Od septembra dúfam žačne znovu vychádzať komix, teda ak chcete.
Všetkým chovu zdar a verím, že tu čoskoro bude opäť niečo nové k videniu.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Prave dnes je tomu 5 rokov co sme zalozili tuto stranku. Ako ten cas leti .
25.4.2005 - Sme rozbehli skúšobnú verziu stránky www.lasiodora.wz.cz venovanú chovu vtáčkarov.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Gratulovacka
Sme radi, ze ste tu uz 5 rokov ... hor sa na dalsiu 5ku.
Sme radi, ze ste tu uz 5 rokov ... hor sa na dalsiu 5ku.
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
Jop, gratulujeem
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj