Lasiodora.sk
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Pripajam sa Vela zdravych tvorcekov, plno odchovov a inych uspechov
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Lasiodora.sk
15.01.2011 – Dnes bola nahodená nová verzia fóra. Všetky príspevky od vzniku fóra do 14 januára sú už jeho súčasťou.
Môže sa stať, že posledné príspevky z dnešného dňa sa nepodarí do novej verzii zakomponovať. Prechod na novu verziu však môže obnášať problémy s heslami, kontami a podobne. Preto prosím každého kto bude mat nejaký problém nech napíše na admin.lasiodora@centrum.sk a budeme to promptne riešiť.
Ak sa niekto posledný mesiac zaregistroval a neprišiel mu aktivačný mail ospravedlňujeme sa ale nech si znova vytvorí konto už na novom fóre. Fórum sa bude ručne premazávať od botov, môže sa stať, že sa nechtiac vymažú aj užívatelia s 0 príspevkami.
Kráľ je mŕtvy - Nech žije Kráľ!
Môže sa stať, že posledné príspevky z dnešného dňa sa nepodarí do novej verzii zakomponovať. Prechod na novu verziu však môže obnášať problémy s heslami, kontami a podobne. Preto prosím každého kto bude mat nejaký problém nech napíše na admin.lasiodora@centrum.sk a budeme to promptne riešiť.
Ak sa niekto posledný mesiac zaregistroval a neprišiel mu aktivačný mail ospravedlňujeme sa ale nech si znova vytvorí konto už na novom fóre. Fórum sa bude ručne premazávať od botov, môže sa stať, že sa nechtiac vymažú aj užívatelia s 0 príspevkami.
Kráľ je mŕtvy - Nech žije Kráľ!
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
mam navrh...
da sa zmenit to, aby bol kazdy tu uvedeny odkaz otvoreny v novej karte (_blank) ? ako to bolo v predchadzajucej verzii
da sa zmenit to, aby bol kazdy tu uvedeny odkaz otvoreny v novej karte (_blank) ? ako to bolo v predchadzajucej verzii
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
budu sa dat upravovat aj starsie prispevky? alebo tie uz ostanu tak ako su?
a kde sa da upravovat po novom profil? nikde to neviem najst
a kde sa da upravovat po novom profil? nikde to neviem najst
0,1 H. longipes 9.zv 25e 0,1 H. maculata 9.zv 20e 1,1 H. hercules 8.zv/ adult 25e 0,1 Ch. fimbriatus 9.zv 20e 0,1 L. violaceopes 6. zv 35e Ceratophrys cranwelli cca 6cm 30e B. albopilosa 5.zv, boehmei 4.a6.zv, emilia 4zv, klaasi 2.a3.zv, smithy 5.a6.zv po 2ks 30e splou 0,0,4 P. lugardi 6.z 20e PM
K tomu profilu...Das uzivatelsky panel a v moznostiach mas profil
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
jsem se ouplně leknul když se mi to otevřelo
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Poznacim si to.Z0oMb3E napísal:mam navrh...
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
mal by tu byt nejaky bb kod, zda sa mi ze je to [urlblanc] alebo nieco podobne
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Podla mna je to paradne Viacej moznosti pre uzivatelov. A kopec moznosti pre moderovanie fora.
Ja som len poteseny Casom uvidime, ako nam to pojde a ci bude treba este daco poupravovat
Ja som len poteseny Casom uvidime, ako nam to pojde a ci bude treba este daco poupravovat
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
Odteraz je možné registrovať sa na fóre bez potvrdenia administrátorom (dokým to spamboti opäť neobídu).
Na pripomienky sa pozrieme
Na pripomienky sa pozrieme
mne sa velmi paci ze ked chcem nieco zvyraznit. tak mam na to hned panel
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
Ahojte,
dnes ráno som dokončil čistenie fóra od neaktívnych používateľov. V podstate ide o prvé takéto čistenie od roku 2005, keď bolo fórum založené (ak nerátame mazanie botov). Za obeť padli všetci, čo:
- sa nikdy na svoj registrovaný účet neprihlásili (do 15.12.2010)
- sa po registrovaní prihlásili raz (do 15.12.2010)
- mali 0 príspevkov (do 15.12.2010)
Momentálne má fórum 534 používateľov, celkovo bolo registrovaných 1830. Keďže nám nejde o počty registrovaných a príspevkov, tak sa snažíme nechať iba používateľov, ktorí prispeli do diskusie.
Ak by som náhodou zmazal niekoho, kto chcel ešte svoj účet používať, tak sa hlboko ospravedlnujem.
dnes ráno som dokončil čistenie fóra od neaktívnych používateľov. V podstate ide o prvé takéto čistenie od roku 2005, keď bolo fórum založené (ak nerátame mazanie botov). Za obeť padli všetci, čo:
- sa nikdy na svoj registrovaný účet neprihlásili (do 15.12.2010)
- sa po registrovaní prihlásili raz (do 15.12.2010)
- mali 0 príspevkov (do 15.12.2010)
Momentálne má fórum 534 používateľov, celkovo bolo registrovaných 1830. Keďže nám nejde o počty registrovaných a príspevkov, tak sa snažíme nechať iba používateľov, ktorí prispeli do diskusie.
Ak by som náhodou zmazal niekoho, kto chcel ešte svoj účet používať, tak sa hlboko ospravedlnujem.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Za fotografie z Mexika by som chcel podakovat Rodrigovi Torresovi. Muchas gracias .
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
maly postreh _: Celkom 1111 tém
Celkom zaujimave cislo. V kolych temach sa tu prebaraju veci tykajuce sa ... asi uz vsetkeho
Celkom zaujimave cislo. V kolych temach sa tu prebaraju veci tykajuce sa ... asi uz vsetkeho
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
moja pohodlnost ma opatovne vyprovokovala na obnovenie poziadavky...stale mi to nejde do ruk pretahovat externe odkazy do litsyZ0oMb3E napísal:mam navrh...
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Do konca decembra to poriesim.
- Rain
- Dátum registrácie: 4. Januára 2011, 17:52
- Kontaktovať užívateľa:
Hello
Z0oMb3E ak pracujes na PC (ale aj na NTB za predpokladu ze pouzivas mysku) staci len kliknut na odkaz kolieskom a otvori sa v novom okne. Ak to uz vies sorry za spam
Z0oMb3E ak pracujes na PC (ale aj na NTB za predpokladu ze pouzivas mysku) staci len kliknut na odkaz kolieskom a otvori sa v novom okne. Ak to uz vies sorry za spam
a pokial nepouzivac mysku ale touchpad ci ako sa ten bes vola tak Ctrl+klik
0,1 H. longipes 9.zv 25e 0,1 H. maculata 9.zv 20e 1,1 H. hercules 8.zv/ adult 25e 0,1 Ch. fimbriatus 9.zv 20e 0,1 L. violaceopes 6. zv 35e Ceratophrys cranwelli cca 6cm 30e B. albopilosa 5.zv, boehmei 4.a6.zv, emilia 4zv, klaasi 2.a3.zv, smithy 5.a6.zv po 2ks 30e splou 0,0,4 P. lugardi 6.z 20e PM
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Príjemné prežitie vianočných sviatkov, veľa štastia, zdravia, lásky a úspechy v chove Vám do nového roku želá - Kolektív tvorcov lasiodora.sk.
Pocujte , dnes tu na 1 april neni nic ? lebo posledne 2 roky a si pamatam tak tu bolo veselo
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Kontaktovať užívateľa:
Zial tento rok sme nepripravili ziadny prvoaprilovy zart. Nemusis byt v strehu, ze sa nieco necakane udeje .