Šimon
Moderátor: Sceptic
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
- simon
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2008, 16:47
- Kontaktovať užívateľa:
Po dlhšom čase sa opat hlásim Mam novinky ohľadom mojho chovu. Stačili dva inzeraty a moj chov sa zúžil o 2/3. Momentálne mám teda už len tieto pavúky:
Nhandu chromatus 12.zvlek
Acanthoscurria juruenicola 0,1 10.zvlek
Ceratogyrus bechuanicus 7.zvlek
Selenocosmia javanensis 6.zvlek
Brachypelma boehmei 6.zvlek
Onedlho mi príde Ephebopus uatuman v 2. zvleku.
Rozhodol som sa chovat už len pavúky, ktoré v chovoch nie sú tak veľmi rozšírené, alebo len pavúky, ktoré sa mi veľmi páčia.(Chromaka si nechávam lebo ho mam od prveho zvleku a stale neviem ake je to pohlavie).A strašne chcem nejakeho Pamphobeteusa (ultramarinus,nigricolor) ale na slovensku ho nikto neponuka.
Nhandu chromatus 12.zvlek
Acanthoscurria juruenicola 0,1 10.zvlek
Ceratogyrus bechuanicus 7.zvlek
Selenocosmia javanensis 6.zvlek
Brachypelma boehmei 6.zvlek
Onedlho mi príde Ephebopus uatuman v 2. zvleku.
Rozhodol som sa chovat už len pavúky, ktoré v chovoch nie sú tak veľmi rozšírené, alebo len pavúky, ktoré sa mi veľmi páčia.(Chromaka si nechávam lebo ho mam od prveho zvleku a stale neviem ake je to pohlavie).A strašne chcem nejakeho Pamphobeteusa (ultramarinus,nigricolor) ale na slovensku ho nikto neponuka.
- simon
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2008, 16:47
- Kontaktovať užívateľa:
Včera celkom zaujímavý deň. Mam 7 pavukov, z toho dvaja sa mi vcera naraz zvliekli N. chromatus 13.zvlek (stále neurčený) a B. boehmei 8.zvlek. Zaujimavosťou je, že boehmei šla do 8. zvleku len 1,5 mesiaca a predtým do 7. zvleku jej to trvalo skoro 5 mesiacov. A to mala vážne takmer identitcké podmienky...