jony
Moderátor: Sceptic
Re: jony
4.2.2011 Ch. fimbriatus 7-mi zv.
5.2.2011 H. triseriatus 7-mi zv.
7.2.2011 M. balfouri 6-ty zv.
8.2.2011 G. aureostriata samec 10-ty zv.
8.2.2011 P. muticus 12- ty zv. konečne slušná zvlečka spermatéka tam je - samička...
8.2.2011 P. muticus 12- ty zv. konečne slušná zvlečka spermatéka tam je - samička...
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
jony napísal:4.2.2011 Ch. fimbriatus 7-mi zv.
máš iné krasotinky v chove tá samica P.muticus je aká veľká??? koľko cm telo??
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
aha ...tak, moja má niečo cez 6cm telo ...sa pýtam pre zaujímavosť, lebo netuším, koľko môže mať tá moja zvlekovjony napísal:ďakujem...no bude mať okolo 6,5-7cm má cca 5 rokov
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
7.3.2011 P. reduncus3 ♀ 8-mi zv.
po burze v St.Poltene mi pribudli:
L. violaceopes ♀ - cca 6cm
A. minatrix 3-ti zv.
A. velutina 3-ti zv.
A. diverzipes 2-hy zv.
priniesol som si aj A. vesicolor ♀ 5cm - no dva dni na to mi uhynula
A. minatrix 3-ti zv.
A. velutina 3-ti zv.
A. diverzipes 2-hy zv.
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
skoda ze nam z NR tento rok polten padol strasne som sa tam tesil aaaach jaj....
ako bolo ?
ako bolo ?
moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
-
- Dátum registrácie: 1. Marca 2007, 20:58
- Kontaktovať užívateľa:
jony napísal:7.3.2011 P. reduncus3 ♀ 8-mi zv.
A. minatrix 3-ti zv.
A. velutina 3-ti zv.
A. diverzipes 2-hy zv.
Hoj, jak je na tom tvoje samice? L.v? Mám kdyžtak deset dní adult samce
má tak do 6cm v tele...podľa výzoru typujem ,že sa hodne dlho nezvliekala ....momentálne ju vykrmujem a po zvleku som chcel zháňať samca....keď tak mi napíš sskurec napísal:jony napísal:7.3.2011 P. reduncus3 ♀ 8-mi zv.
A. minatrix 3-ti zv.
A. velutina 3-ti zv.
A. diverzipes 2-hy zv.
Hoj, jak je na tom tvoje samice? L.v? Mám kdyžtak deset dní adult samce
23.3.2011 B. klaasi ♀ 12-ty zv.
23.3.2011 T. stirmi ♀ 11?-ty zv. veľmi som sa zapotil pri tomto zvleku , lebo kočka sa nám rozhodla zvliekať po stojačky...našťastie po x-hodinách sa zvalila na bok a dokončila zvlek s tým že jej zostal prilepený starý karapax...odstránil som jej ho pinzetou...vyzerá byť v pohode momentálne je natiahnutá cez celú šírku terária(30cm)...pekne nám narástla...
23.3.2011 T. stirmi ♀ 11?-ty zv. veľmi som sa zapotil pri tomto zvleku , lebo kočka sa nám rozhodla zvliekať po stojačky...našťastie po x-hodinách sa zvalila na bok a dokončila zvlek s tým že jej zostal prilepený starý karapax...odstránil som jej ho pinzetou...vyzerá byť v pohode momentálne je natiahnutá cez celú šírku terária(30cm)...pekne nám narástla...
-
- Dátum registrácie: 1. Marca 2007, 20:58
- Kontaktovať užívateľa:
Samec teď putuje za Lukášem Hádkem, pak mi jede zase zpět, tipuju okolo prázdnin, tak pokud se ti do tý doby samice svleče, tak se ozvi. Protože tenhle druh, obzvlášť samci, nejsou zrovna "držáci" v chovu.
jasne dám vedieť....kurec napísal:Samec teď putuje za Lukášem Hádkem, pak mi jede zase zpět, tipuju okolo prázdnin, tak pokud se ti do tý doby samice svleče, tak se ozvi. Protože tenhle druh, obzvlášť samci, nejsou zrovna "držáci" v chovu.
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
moju tie Tvoje samce napárili, no zvliekla sa a ďalšieho párenia sa už nedožili ..keď zoženiem samca, dám vedieťjony napísal:29.3.2011 T. cupreus 8-mi zv.
C. perezmilesi nosí bielu guličku....škoda že pri nej nebol samec...
samce som nikomu neposielal...asi omyl....Blondi :) napísal:moju tie Tvoje samce napárili, no zvliekla sa a ďalšieho párenia sa už nedožili ..keď zoženiem samca, dám vedieťjony napísal:29.3.2011 T. cupreus 8-mi zv.
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
fúú...hej,....som si to uvedomil, až keď som dal odoslaťjony napísal:samce som nikomu neposielal...asi omyl....Blondi :) napísal:moju tie Tvoje samce napárili, no zvliekla sa a ďalšieho párenia sa už nedožili ..keď zoženiem samca, dám vedieťjony napísal:29.3.2011 T. cupreus 8-mi zv.