maVro
Moderátor: Sceptic
maVro
Čawte
-som šťastný majiteľ týchto krpcov
Tapinauchenius gigas 1. sv
Poecilotheria ornata 1.sv
Stromatopelma calceata 1.sv.
Brachypelma smithi 3.sv
Heterometrus spinifer 1.sv
-rozhodol som sa začať s malými pavúkmi, a ešte by som si chcel kúpiť nejakú adultnú samičku.
-som šťastný majiteľ týchto krpcov
Tapinauchenius gigas 1. sv
Poecilotheria ornata 1.sv
Stromatopelma calceata 1.sv.
Brachypelma smithi 3.sv
Heterometrus spinifer 1.sv
-rozhodol som sa začať s malými pavúkmi, a ešte by som si chcel kúpiť nejakú adultnú samičku.
-viem mam toho dosť prečítané ale sú to 1 zvl. pavúky.sharky napísal:pekny chov no ak si zaciatocnik tak ta poecilotheria a stromatopelma ak nevies su toxicky vyznamne druhy
- zatiaľ podľa krátkych skúsenostiach viem že Poecilotheria ornata a
Stromatopelma calceata vedia pekne rýchlo utekať a ornata aj skakat,
ornata je približne 3x väčšia ako calceata.
-Tapinauchenius gigas je kľudný.
-smithi sa zakopal pod substrát a hĺbi si noru
no vzhladom na to ze mam len 11 nemozem mat az tak vela pavukov mam ich len 8 a skorpion tiez heterometrusa no scabera syci ti ten tvoj spinifer lebo moj scaber syciiii
7 zv smithi sa len prechaadza zatial
b vagans neviem zvlek no moze byt uz aj niak 3 zv do dospelosti na tu musim davat velky pozor agresivna jak neviem co
g pulchra mam dve 4 a 6 zvlek jedna uplne pokojna druha agresivna dnes sa aj prechadzala po stole no nie dlho
n chromatus okolo 7 8 zv samica sa stale zakopava
l parahybana uteka a utoci stale
a prejdime na stromaky
t gigas 2 zv len behaaa
p cambridgei okolo 9 zv beha utoci
no na dalsi rok si kupim aj ja uz nieco toxicke bud pterinochilus murinus rcf sp usambara alebo skorpiona babycurus jacksoni
7 zv smithi sa len prechaadza zatial
b vagans neviem zvlek no moze byt uz aj niak 3 zv do dospelosti na tu musim davat velky pozor agresivna jak neviem co
g pulchra mam dve 4 a 6 zvlek jedna uplne pokojna druha agresivna dnes sa aj prechadzala po stole no nie dlho
n chromatus okolo 7 8 zv samica sa stale zakopava
l parahybana uteka a utoci stale
a prejdime na stromaky
t gigas 2 zv len behaaa
p cambridgei okolo 9 zv beha utoci
no na dalsi rok si kupim aj ja uz nieco toxicke bud pterinochilus murinus rcf sp usambara alebo skorpiona babycurus jacksoni
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
ani drobce?Aero napísal:Zajimave, mne nikdy žiadna Brachypelma neprejavila záujem o noru alebo akékoľvek kopanieeLoR napísal: -smithi sa zakopal pod substrát a hĺbi si noru
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Si mu to tam zhnusilMilan.svk napísal:mne sa smithi tiez nikdy nezahrabal, zato vagans si spravil "noru" lebo nemal dost substratu tak dozadu nanosi ku rastline taku hromadku raseliny a tam zil kim som mu to raz neporosil a odvtedy tam nevliezol
2jednasest : ee ani drobce Smithi, ani ten vacsi Boehmei... možno tá "nová" Albopilosa bude mať zaujem ...
"The cycle of life and death continues. We will live, they will die."
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
Re: re
eLoR napísal:-calceata robí kolečka po skle
-poečka si postavila zaujímavý úkryt v substráte, a to som si myslel že to je stromak
-smithi stále zakempený v substráte.
ta poecka sa schova kde sa citi bezpečne... daj jej čas si spravi pekne hniezdo
moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
zalezi od jedinca...
napr. mas 4 pocky regalis...
jedna si spravi hniezdo,druha sa zakope tretia sa drzi pri vetracom otvore a štvrta len tak na kvore campí
napr. mas 4 pocky regalis...
jedna si spravi hniezdo,druha sa zakope tretia sa drzi pri vetracom otvore a štvrta len tak na kvore campí
moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
daj si ich na nejake fajne osvetlene miesto slnkom a nefot bleskom, budes mat kvalitnejsie snimky, ale na take fajne dobre sa trosku nacakas pripadne ak mas dig. zoom tak ho pouzivaj
Môj web