rey_619
Moderátor: Sceptic
Re: rey_619
to iste moja smithi . uz som tu pisal . do minuleho zvleku to mala asi 6 mesiacov a teraz pred tyzdnom sa zvliekla
a asi 2 mesiace to trvalo

7.5.'11 N.chromatus 8. zvlek
je taky plachy, ze ho nemozem ani odmerat, ale v nohach moze mat takych max. 4,5 cm
je taky plachy, ze ho nemozem ani odmerat, ale v nohach moze mat takych max. 4,5 cm
zdanie klamalo, ma takych 5,5cm
1.6.'11 B. albopilosum 10. zvlek
opät zvolila svoju oblubenu polohu mierne naboku, naposledy to bolo po "sediacky" v nore....este nikdy sa nezvliekala na chrbte
skoro ma vystrelo, ked som zbadal, ze ma prilahnute 2 nohy, ale islo jej to dobre. par minut po zvleku mala 1 nohu vykrutenu opacne (posledne 2 clanky), ale potom sa jej to napravilo a je fit
dalsi zazitok som mal z chelicier, ked ich vytiahla, tak boli ohnute do opacnej strany, az som myslel, ze ich ma zlomene. kazdopadne to bolo impozantne divadlo

opät zvolila svoju oblubenu polohu mierne naboku, naposledy to bolo po "sediacky" v nore....este nikdy sa nezvliekala na chrbte
skoro ma vystrelo, ked som zbadal, ze ma prilahnute 2 nohy, ale islo jej to dobre. par minut po zvleku mala 1 nohu vykrutenu opacne (posledne 2 clanky), ale potom sa jej to napravilo a je fit

dalsi zazitok som mal z chelicier, ked ich vytiahla, tak boli ohnute do opacnej strany, az som myslel, ze ich ma zlomene. kazdopadne to bolo impozantne divadlo

- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
ona je asi nejaká iná nie ?
že cheliceri do opačnej strany 

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
su dost ohybne a ako sa vytahovala von, tak sa zapierala chelicerami a mala ich pekne ohnutediZZy napísal:ona je asi nejaká iná nie ?že cheliceri do opačnej strany

je normalne, ze idem do skoly, v izbe nie je nikto a ked sa vratim poobede, uz ma B.auratum väcsiu lysinu, alebo tak isto ked spim a rano sa zobudim, uz ma zase väcsiu lysinu 
nic ine od poobedia do rana nerobi, len lozi a pada. takze si myslim, ze to bude z tych padov na abdomen, kedy sa jej zotrie cast chlpkov. vykopavat som ju videl iba 2x a to ked som rosil a ked som ju prikryval krabickou...
neznasam toho pavuka, stale iba lozi a pcha nohy do vetracich otvorov az mi je ho luto. najradsej by som ho vypustil na slobodu nech si beha

nic ine od poobedia do rana nerobi, len lozi a pada. takze si myslim, ze to bude z tych padov na abdomen, kedy sa jej zotrie cast chlpkov. vykopavat som ju videl iba 2x a to ked som rosil a ked som ju prikryval krabickou...
neznasam toho pavuka, stale iba lozi a pcha nohy do vetracich otvorov az mi je ho luto. najradsej by som ho vypustil na slobodu nech si beha

B.auratum 8.7.'11 - 11. zvlek
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
zišiel by sa dospelý samec
...

ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
ak chces onedlho moze byt tvojBlondi :) napísal:zišiel by sa dospelý samec...

- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
ako..ja samca mám..ale len 9 zvlekového, a to kým bude adultný, tak...rey_619 napísal:ak chces onedlho moze byt tvojBlondi :) napísal:zišiel by sa dospelý samec...

no ako som povedal, zišiel by sa adultný, takže ak bude, budem rád

ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
aha tak aj na tohto si este musis pockat, to dovtedy aj inde zozenies
15.7.'11 Brachypelma boehmei 8. zvlek
8.9.'11 N.chromatus 9. zvlek
20.2.'12 Brachypelma boehmei 9. zvlek
5.5.´12 B.smithi 7.zvlek len teraz nie som si isty, ci som nezabudol zapisat 1 zvlek, lebo posledny zaznam mam 27.12.´10 a to je skoro rok a pol
B.auratum 15.6.'12 - 12. zvlek
uz by to mal byt subadultny samec
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
a zdanie môže klamaťrey_619 napísal:B.auratum 15.6.'12 - 12. zvlek

aha tak potom sa isto mylim
zajtra ho odmeriam, ale tak ja cakam na tibialne haky, az potom budem zhanat samicu a vsak pocitam s tvojou ak bude volna 

- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
tak...mne samec uhynulrey_619 napísal:aha tak potom sa isto mylimzajtra ho odmeriam, ale tak ja cakam na tibialne haky, az potom budem zhanat samicu a vsak pocitam s tvojou ak bude volna

takze ma 5,5 cm v tele a mozes odhadnut, za kolko rokov ti uz bude schopny posluzit
ja tipujem este 2 zvleky

24.8.'12 Brachypelma boehmei 10. zvlek
nadherny pavuk, len ma stve, ze takmer vobec nerastie.
nadherny pavuk, len ma stve, ze takmer vobec nerastie.
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
Môj samec B.emilia je v 13. zvleku a v tele má cca 6 cm ... a adult ešte veľmi dlho nebude ...samce "farebných" brachypeliem dospievajú neskôr ... tak cca v 14. - 17. zvlekurey_619 napísal:takze ma 5,5 cm v tele a mozes odhadnut, za kolko rokov ti uz bude schopny posluzitja tipujem este 2 zvleky

takze u farebnych brachypeliem neplati, ze samce dospievaju skor?Blondi :) napísal:Môj samec B.emilia je v 13. zvleku a v tele má cca 6 cm ... a adult ešte veľmi dlho nebude ...samce "farebných" brachypeliem dospievajú neskôr ... tak cca v 14. - 17. zvlekurey_619 napísal:takze ma 5,5 cm v tele a mozes odhadnut, za kolko rokov ti uz bude schopny posluzitja tipujem este 2 zvleky
takže ten auratumák tiež skoro adult nebude, sa ešte načakáme

a ked mam porovnat svoju 10. zv. B. albopilosum a ten isty zvlek B. boehmei, tak albopiloska je raz tak velka