Poznamky/elektronicka forma
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Poznamky/elektronicka forma
Kedze este stale si poznamky znacim do zosita tzn zvleky postrehy a taketo veci...Chcel by som prejst na elektornicku formu. Nejak to znacit do Excelu alebo podobneho programu...
Nema niekto nieco take ako vzor by som si pozrel nejaky navrh
Nema niekto nieco take ako vzor by som si pozrel nejaky navrh
Pavuky:
Brachypelma smithi 13zvl
Lasiodora parahybana 13 zvl
Acanthoscuria geniculata 6 zvl
murinus 7 zvl
Stromatopelma calceatum 2zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
Ak chces do excellu, tak si urob tabulky ze:
Rod|Druh|Odkoho je|kolko zv/cm mal na zaciatku|zvleky|pohlavie|+-
pripadne si tam dopln za kolko si kupil/predal, komu si predal, kolko zv si predal atd. atd.[/url]
Rod|Druh|Odkoho je|kolko zv/cm mal na zaciatku|zvleky|pohlavie|+-
pripadne si tam dopln za kolko si kupil/predal, komu si predal, kolko zv si predal atd. atd.[/url]
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
okej diky budem vdacny:)...Je to lepsie lebo za PC som kazdy den a tu si viem hned vsetko zaznacit...a uz sa mi stalo neraz ze sa mi zvliekol pavuk a som zabudol zapisat:)
Pavuky:
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
vzor mých záznamů, psát si cokoli navíc je k ničemu :
http://www.uloz.to/6554717/sesit1-xlsx[/url]
http://www.uloz.to/6554717/sesit1-xlsx[/url]
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
existuju original programiky na podobnu teraristicku evidenciu avsak vzdy je tu moznost straty dat pri zlyhani techniky a v tomto sa zositu navyrovna nic
tu sa sa stiahnut nejaky ten soft
tu sa sa stiahnut nejaky ten soft
Kód: Vybrať všetko
http://www.instaluj.cz/darlinx-4-free
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Nery
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
Nu, já nemám nijak moc zvířat v chovu, ale i tak by můj hypotetický sešit byl neúměrně neskladný a hooodně nepraktický (odhlédnu li od skutečnosti, že po sobě starší texty dekóduji jen s obtížemi).
Teraristické programy mi nevyhovují ani pro plazy pro které jsou stvořeny - na pavouky je to naprosto nepraktické.
Postup je jednoduchý, pokud se babouk svlékne, nebo pářím nebo tak něco, naškrábu si to malím písmem do A4 bloku který mám na stěně v místnosti s terárii...způsobem datum a za něj všechny babouky kteří se ten den svlíkli.
Když je jeden list plný,utrhnu ho a hodím k počítači,kde ho následně přepíšu,soubor uložím, zazálohuju na dva disky a kopii pošlu do uložiště na internetu. Jistě, pokud dojde k nějaké apokalypse a nebudeme mít elektřinu, o data přijdu,ale v té chvíli to nebude příliš podstatné Do té doby mám všechna data o všech baboucích které jsem kdy měl kdykoli a kdekoli na planetě okamžitě k dispozici.
Teraristické programy mi nevyhovují ani pro plazy pro které jsou stvořeny - na pavouky je to naprosto nepraktické.
Postup je jednoduchý, pokud se babouk svlékne, nebo pářím nebo tak něco, naškrábu si to malím písmem do A4 bloku který mám na stěně v místnosti s terárii...způsobem datum a za něj všechny babouky kteří se ten den svlíkli.
Když je jeden list plný,utrhnu ho a hodím k počítači,kde ho následně přepíšu,soubor uložím, zazálohuju na dva disky a kopii pošlu do uložiště na internetu. Jistě, pokud dojde k nějaké apokalypse a nebudeme mít elektřinu, o data přijdu,ale v té chvíli to nebude příliš podstatné Do té doby mám všechna data o všech baboucích které jsem kdy měl kdykoli a kdekoli na planetě okamžitě k dispozici.
(-(-(-_-)-)-)
ja mam tiez zosit v ktorom pisem...len niekedy sa pozabudnem ako vravim...dplnal by som tam a jtam,....zalohovat tiez nieje problem mam externy disk takze...mohlo by to byt tak:)....idem pozret ten programcek
Pavuky:
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
Brachypelma smithi 13zvl
murinus 7 zvl
Brachy vagans 1 zvl
Euscorpius
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
na jednom talianskom fore som nasiel tento soft urceny priamo pre pavuky
kto chce moze vyskusat
kto chce moze vyskusat
http://www.uloz.to/6747371/ttkrv2-2-setup-msi
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Nery
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
Zajímavé, po jistých(značných) úpravách by se to dalo použít ale takhle je to pro lidi s několika pavoukama.
pro mne moc zdlouhavé zadávání dat, mnoho zbytečných políček, jiná potřebná chybí, něco odtud zkopírovat je zdlouhavé a nepraktické...
a hlavně naprosto nekompatibilní výstupní formát...
pro mne moc zdlouhavé zadávání dat, mnoho zbytečných políček, jiná potřebná chybí, něco odtud zkopírovat je zdlouhavé a nepraktické...
a hlavně naprosto nekompatibilní výstupní formát...
(-(-(-_-)-)-)
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
volis ist robit katalogy do Tesco skladu
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Takto mam spravenu evidenciu ja. Je to v exceli. Nic zbytocne a prehladne. Skuste, mozno bude niekomu vyhovovat
http://www.uloz.to/6816593/evid-vtackare-xlsx
moj chov: 2x B. smithi, 2x P. irminia, B. emilia, A. versicolor, L. parahybana, G. rosea RCF, Ch. cyaneopubescens
Vymenim za iny druh: B. smithi 7zvl, P. irminia 9zvl, - neurcene, Ak je zaujem tak SS.
Zhanam: Ch. cyaneopubescens - Ponuknite
Vymenim za iny druh: B. smithi 7zvl, P. irminia 9zvl, - neurcene, Ak je zaujem tak SS.
Zhanam: Ch. cyaneopubescens - Ponuknite