Nezvleceny abdomen
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
-
- Dátum registrácie: 19. Marca 2012, 17:10
Nezvleceny abdomen
Zdravým sorry za new otvorené okno ale nemôžem nič nájsť mám vtáčkara tak po 4zv a nezvliekol si celí zadoček čo mám s ním robiť?? zvlek ťahá stále za sebou za rady budem rád!!
Re: Nezvlečeny Abdomen
pokial sa ti nezvlieklo len bruško tak odstrihni tú časť zvlečky čo ťahá za sebou a bude v pohode to mu časom odpadne
-
ešte tak hoďku počkám a keď mu to neodpadne tak mu to odstrihnem dúfam že to rozchodí.. dík za radu..
normálne tú zvlečku teraz odstrihni to mu zavadzia to bruško nezvlečené nechaj tak ale zvlečku daj čo najskôr preč
-
keď som sem napísal túto tému tak potom som volal ešte kamošovi a on že aby som mu ten zadočok navlchčil a keď som mu to už išiel dávať dole už to mal zvlečené takže už to je v poho a chcel by som sa ešte spýtať mám ho ešte nechať v tej filmovke? ale ja by som ho už radšej premiestnil a chcem vedieť či ho môžem teraz hneď po svleku alebo ho tam ešte mám nchať dík za odpoveď!!
keď je po zvleku tak ho nevirušuj 1-2 týždne nechaj ho tam a potom ho daj do šalátovky
-
ok nechám na tvoje rady dík. nech sa darí..
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
teraz nic nepodnikaj...ked tak zvlecku trhaj zajtra pripadne pozajtra
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
cas od casu mu na abdomen kvapni vodu, pravdepodobne to odpadne u tak maleho pavuka mozno uz po prvej kvapke
0,1 H. longipes 9.zv 25e 0,1 H. maculata 9.zv 20e 1,1 H. hercules 8.zv/ adult 25e 0,1 Ch. fimbriatus 9.zv 20e 0,1 L. violaceopes 6. zv 35e Ceratophrys cranwelli cca 6cm 30e B. albopilosa 5.zv, boehmei 4.a6.zv, emilia 4zv, klaasi 2.a3.zv, smithy 5.a6.zv po 2ks 30e splou 0,0,4 P. lugardi 6.z 20e PM