Mucne cervy
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
-
- Dátum registrácie: 22. Apríla 2009, 14:42
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
nie
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
da sa, a aj sa dava, ja davam aj larvy
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Moj maly poznatok z chovu mucnakov...
Choval som ich podla navodu na stranke. Tam je napisane ze kukly mam dat do nadoby s navlhcenym servitkom. Nechcem nikoho urazit ale je to blbost...z 28 kukiel sa mi takto vyliahli len 2 zle zvlecene captave imaga. Ostatne zcerneli a isly do kosa. Ako nahle som dal kukly do nadobky s trochou toho co mam pri cervoch (struhanka) liahnu sa mi imaga v pohode. Servitok som skusal aj premacat aj vhlcit iba minimalne. Stale cerneli...
Choval som ich podla navodu na stranke. Tam je napisane ze kukly mam dat do nadoby s navlhcenym servitkom. Nechcem nikoho urazit ale je to blbost...z 28 kukiel sa mi takto vyliahli len 2 zle zvlecene captave imaga. Ostatne zcerneli a isly do kosa. Ako nahle som dal kukly do nadobky s trochou toho co mam pri cervoch (struhanka) liahnu sa mi imaga v pohode. Servitok som skusal aj premacat aj vhlcit iba minimalne. Stale cerneli...
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
no lenze to boli kostnaci a ne mucnaci, to je dost velky rozdielBegin napísal:ja som dal kukly kostákov do nadoby s navlhcenou vreckovkou a asi o 4 dni som mal muchy vsade...
Môj web
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
tak kostne cervy aj v prirode obyvaju (ako to povedat slusne ) dost vlhke prostredie tak im ta vlhkost nevadi
a co sa tika prekladania mucnakov uz to prekladanie je zbytocne ak su v struhanke aspon 2-3 granule pre psa alebo kludne aj chrupavka zo stehna nedelneho kurcata plus kusok dacoho stavnateho do kukiel sa pustat nebudu a ak hej urcite nie do vsetkych. a razom je cele prekladanie zbytocne
osobne som to nikdy nerobil a nikdy som ani nepocitil nejaky upadok populacie.
a co sa tika prekladania mucnakov uz to prekladanie je zbytocne ak su v struhanke aspon 2-3 granule pre psa alebo kludne aj chrupavka zo stehna nedelneho kurcata plus kusok dacoho stavnateho do kukiel sa pustat nebudu a ak hej urcite nie do vsetkych. a razom je cele prekladanie zbytocne
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
heh, ja som im tam stale dal mokry lignocel, pustili sa do toho a odniesli si to pod rozhryzene rozky
Môj web
Nejedna sa o upadok populacie. Cervou mam dost...ale vsetky uz velke. Keby z tych vyhodenych kukiel boli muchy mal by som od nich uz aj male cervy.Teraz ich musim strihat, krajat...Z0oMb3E napísal:tak kostne cervy aj v prirode obyvaju (ako to povedat slusne ) dost vlhke prostredie tak im ta vlhkost nevadi
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
teraz by si z tich imag mal cervy velke 1-2mmthe_zako napísal:Nejedna sa o upadok populacie. Cervou mam dost...ale vsetky uz velke. Keby z tych vyhodenych kukiel boli muchy mal by som od nich uz aj male cervy.Teraz ich musim strihat, krajat...Z0oMb3E napísal:tak kostne cervy aj v prirode obyvaju (ako to povedat slusne ) dost vlhke prostredie tak im ta vlhkost nevadi
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
Chalani chcel by som sa vas spítať kde držite svoje chovne mučnych č. lebo tie moje mi stale nejako zdochíňajú (su také čierne). Kíblik mam na najvyššej poličke nad PC a maju v nom len muku a strúhanku, tak si myslim že by tam vlhkosť nejaku veľkú nemali mať. A skúšal som aj vačšiu nádobu stale chcípajú.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Je to proste zla nasada. Napadnuta neakou pliagou.
Jak sa ti zakuklia vsetky, pozbiraj kukly ... a vymen vsetok substrat a zacni na novo.
Dlhsie trva pokial si dochovas, ale tak uz budes mat vzdy.
Jak sa ti zakuklia vsetky, pozbiraj kukly ... a vymen vsetok substrat a zacni na novo.
Dlhsie trva pokial si dochovas, ale tak uz budes mat vzdy.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
To teraz robim ale skušal som aj druhu koloniu spravit ale tiež pomaly schnú(tie najmenšie ktore potrebujem schnu prvé) ešte počkam kolko my to vydá kukiel a možno dneska alebo zajtra skočim do chovu kupit dalšie a založim dalšiu koloniu, pripadne ju dam aj na ine miesto. A skusim pomerat aku majú vlhkosť v tom kybliku, ale moc to nebude je nonstop otvoreny.