Vetranie
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
Neni fyzikálně možné aby pavouk něco překousl, prostě pletivo roztrhá, pokud je ze silného drátu tak jen roztahá do stran a protlačí si otvor.
ps mam skoro všade jen pletivo
ps mam skoro všade jen pletivo
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Zkus se podívat na www.tahokov.cz. Jsou z přerova ale píšou tam i o slovensku. Ustřihnou ti z rolky kolik chceš a pry jsou schopni to poslat i poštou. Vypadá to dobře a je to nerez.
už mám tri hotové(bez vetrania)...a v Baumaxe som bol a nič také som tam nevidel...pby napísal:12 terarii ides naraz robit? a konkretne s tou sietkou/ plechom mas problem, nemozes najst ? v zeleziarstve by mali mat aspon tu kovovu siet (je to sitoke 1m a natocene v bale ako pletivo) alebo ason ten perforovany plech v baumaxe myslim ze by byt nohol..
vyzerá to super mal som také podobné len to sa mi už minulo....ešte nájsť niečo také u nás...mopet napísal:Zkus se podívat na www.tahokov.cz. Jsou z přerova ale píšou tam i o slovensku. Ustřihnou ti z rolky kolik chceš a pry jsou schopni to poslat i poštou. Vypadá to dobře a je to nerez.
Re: Vetranie
Dnes mi došlo nové terárium, vetranie ma na zadnej stene hore,ako vetranie bude to stačiť ?
Serus páni
Cim osetrujete plechy na vetranie aby nehrdzaveli? Viem ze najlepsie je pochromovat ale to nemozem a zinkovy sprej sa mi neosvedcil. Mam teraz taku fajnu farbu co s nou rine natierame no cosi sa pise zeby sa nemala dostat do vodnych tokov a veci...mozem to s nou? Nieze si potrovim pavuky...
Cim osetrujete plechy na vetranie aby nehrdzaveli? Viem ze najlepsie je pochromovat ale to nemozem a zinkovy sprej sa mi neosvedcil. Mam teraz taku fajnu farbu co s nou rine natierame no cosi sa pise zeby sa nemala dostat do vodnych tokov a veci...mozem to s nou? Nieze si potrovim pavuky...
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
myslim ze farba ked zashne je neskodna...a ak nebudes liat vodu cez nu nemala by ani nejak extra zvetravat a tak v terarku mozes i operovat
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
No presne tebe som volal koli tomu doobeda
- oblHis
- Dátum registrácie: 9. Decembra 2008, 19:23
- Kontaktovať užívateľa:
tak..kludne natri hocicim co mas po ruke..ja mam natrete obycajnou syntetikou,a aj drevo v terarkach lakom co este sudruhovia za komunizmu vyrobili..a ziadny uhyn.Nechas par dni vyvetrat a nieje problem
- Acanthoscurria Frenky
- Dátum registrácie: 12. Apríla 2010, 21:32
Mam taky dotaz: Kupil som železnu sieťku (na metre), bola natreta alebo ošetrena nejakym olejovim čiernym svinstvom čo smrdel jak starý prepalený olej z V-triesky,(keď som to strihal tak som mal cele mastne a čierne ruky) tak som to nechal variť vo vode až dokym to nezišlo všetko dole, ked budem rosiť aby ten humus nebol v pôde atd. teraz mi to samozrejme hrdzavie
A tu je dotaz: čím mam ošetriť tu sieťku aby to neškodilo pavukovy? rozmyšlal som nad nejakym lakom v spreji alebo by stačil aj kuchynsky olej predpokladam, čo myslite?
A tu je dotaz: čím mam ošetriť tu sieťku aby to neškodilo pavukovy? rozmyšlal som nad nejakym lakom v spreji alebo by stačil aj kuchynsky olej predpokladam, čo myslite?
Peniaze sú lepšie ako chudoba. Ak pre nič iné, tak aspoň z finančných dôvodov.
Keby nahodou FB: Dominik Ponaučený Farkaš
- perkunas
- Dátum registrácie: 20. Novembra 2012, 12:52
to stacilo len nejak liehom poutierat, mali to osetrene aby im to na predajni nehrdzavelo , striekni to normalne dakou farbou. tot moj nazorAcanthoscurria Frenky napísal:Mam taky dotaz: Kupil som železnu sieťku (na metre), bola natreta alebo ošetrena nejakym olejovim čiernym svinstvom čo smrdel jak starý prepalený olej z V-triesky,(keď som to strihal tak som mal cele mastne a čierne ruky) tak som to nechal variť vo vode až dokym to nezišlo všetko dole, ked budem rosiť aby ten humus nebol v pôde atd. teraz mi to samozrejme hrdzavie
Brachypelma Smithi 12zv. 0,1 7cm
Acanthoscurria Geniculata 5zv 0,0,1 1,5cm
2x Avicularia Versicolor 8zv. 1,1 4cm
Lasiodora Parahybana 9zv. 1,0 3,5cm
Poecilotheria Striata 7zv. 0,0,1 4cm
Acanthoscurria Geniculata 5zv 0,0,1 1,5cm
2x Avicularia Versicolor 8zv. 1,1 4cm
Lasiodora Parahybana 9zv. 1,0 3,5cm
Poecilotheria Striata 7zv. 0,0,1 4cm
- oblHis
- Dátum registrácie: 9. Decembra 2008, 19:23
- Kontaktovať užívateľa:
ak ti hrdzavie tak to prebehni drôtenou kefou a natri základnou farbou.A potom to je už na tebe či necháš len základnú,použiješ farebný sprej,alebo inú vrchnú farbu.Len to nechaj pár dní niekde na vzduchu,nech sa to dokonale vyvetralo a môžeš smelo použiť
- Acanthoscurria Frenky
- Dátum registrácie: 12. Apríla 2010, 21:32
aj nad takou alternativou som rozmyšlal ale ked to pretrem farbou tak sa zapchaju dierky kedže je dosť huste. Natrel som to kuchynskym olejom ten aj ked sa dostene do pôdy tak sa nič nestane a trochu to zachrani. Ak nie tak budem ju musieť odrezať kedže je prilepena silikonom a nejak to vymyslieť bud farbou alebo lakom.oblHis napísal:ak ti hrdzavie tak to prebehni drôtenou kefou a natri základnou farbou.A potom to je už na tebe či necháš len základnú,použiješ farebný sprej,alebo inú vrchnú farbu.Len to nechaj pár dní niekde na vzduchu,nech sa to dokonale vyvetralo a môžeš smelo použiť
Peniaze sú lepšie ako chudoba. Ak pre nič iné, tak aspoň z finančných dôvodov.