ako si spravit vlastne terarium
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
omyl - to je pragmatizmusZ0oMb3E napísal:sorry za OTNery napísal:Zavírání je nejlepší takové,jaké mám já a hotovo
tomuto sa hovori subjektivita jak bejk
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
tam ti kokon splesneje ...., ziadne prudenie vzduchu ...
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
plsene tam mas a ked nechces parit OK ... ale tak male vetranie je na odchov hovadina ....
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
zdravim ludia neviem ci to tu niekde je ale: ma tu niekto nejake skusenosti s delenym terarkom tak ako aby sme sa pochopili jedna sa o jedno velke terarko cca 130x30x30 ktore by bolo predelene sklami bolo by to cca pre 3x pavuk 1x gekon nevadi zverom to ze sa mozu vydet ? kedze tam bude len jedna tabula alebo jeden plat skla ?
Grammostola rosea - zvl Nhandu chromatus 4zvl
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
Vtackaj toho vela nevidi .
gekon by nemal vadit
gekon by nemal vadit
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
http://ulozto.sk/5215749/terarko.bmp
nejak takto si to prectavujem neviem ci to pochopite
Grammostola rosea - zvl Nhandu chromatus 4zvl
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
LOOOOL Like itNery napísal:nepochopim co má za význam ukládat fotku(eště k tomu v bmp) na uložto...ja to stahovat rozhodně nebudu
My collection:
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
Mas tam nahlad.
Môj web
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
hmm zaujimavy projekt no ak by som ti mohol poradit v ramci lepsej manipulacie s tera by som ho cele rozobral a spravil napr 2x dvojite (minies len jednu krajnu priecku navyse, ale nebudes sa musiet robit s celou dlzkou)sipoxxx napísal:http://ulozto.sk/5215749/terarko.bmp
podobny projekt mam rozpracovany aj ja
narezane uz vsetko mam len s lepenim pockam do najblizsieho skuskoveho (vtedy robim hocico ine len nie sa ucim )
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- pby
- Dátum registrácie: 4. Apríla 2010, 14:46
- Kontaktovať užívateľa:
dal som tu znovu obr. mojho noveho teraria, ktore mi predcasom zmyzli..
-material sklo 5mm, plastove listy 20x20mm dlzka 2.5m (maju to baumax/alebo aj male obchdiky kde sa predava inerierovy stav.mat.) AL sietka (zeleziarstvo) silikon SIGA PRO AKVARIUM - mam s nim dobre skusenosti a velmi rychle schne + je navrhnuty na kontakt s vodou.
-rozmery d-s-v 25-30-20 cm
-material sklo 5mm, plastove listy 20x20mm dlzka 2.5m (maju to baumax/alebo aj male obchdiky kde sa predava inerierovy stav.mat.) AL sietka (zeleziarstvo) silikon SIGA PRO AKVARIUM - mam s nim dobre skusenosti a velmi rychle schne + je navrhnuty na kontakt s vodou.
-rozmery d-s-v 25-30-20 cm
Al sietka? to si tam mohol dat rovno plastovu pokial to neni nerez alebo ina ocel tak to vydrzi velke...
mozem potvrdit, mame doma jedno stvorite ako som uz spominal, a clovek sam si snim neporadi, musia byt minimalne dvaja, ale lepsie traja inak ti nokto nezaruci ze ti v strede nepraskene, tot ono ked sa uz raz niekam polozi, je lepsie snim uz nemanipulovat.
neviete ludia kde by som zohnal te plastove kolajnicky?
mozem potvrdit, mame doma jedno stvorite ako som uz spominal, a clovek sam si snim neporadi, musia byt minimalne dvaja, ale lepsie traja inak ti nokto nezaruci ze ti v strede nepraskene, tot ono ked sa uz raz niekam polozi, je lepsie snim uz nemanipulovat.
neviete ludia kde by som zohnal te plastove kolajnicky?