ako si spravit vlastne terarium
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Vlhkosť vyprší? Zaujimave spojenie. Kvet - tak chcem vidieť ako dlho ti tam niečo také vydrží až si to pavuk prehrabe skrz naskrz. Ide o to že pri niektorých druhoch ktoré potrebujú vyššiu vlhkosť a zároveň dobré vetranie je to troška malo.Kruan napísal:A to chces aby ti vsetka vlhkost vyprsala??....dam si tam kvet a mas zaobstarany dobry prisun kysliku...
Ale kedz še zrobia ďalše dziry ta potom parada Zombie
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Si veľmi šikovný, ja mať tvoj entuziazmus a čas... Ale načo to zúžené dno?
My collection:
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
mozno na vodu
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
no kedze som zastanca vzorca: dobre vetranie=ziadne plesne=ziadny problem
tak som spravil odvetravanie aj substratu co znamena ze bocne steny a dno oddeluje medzera na vzduch (kuk foto) a za druhe to vyzera aj dizajnovo lepsie co ma na svedomi pro-dizajner (gergej)- skryta reklama
tak som spravil odvetravanie aj substratu co znamena ze bocne steny a dno oddeluje medzera na vzduch (kuk foto) a za druhe to vyzera aj dizajnovo lepsie co ma na svedomi pro-dizajner (gergej)- skryta reklama
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
wow, to je dobréé
Môj web
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
toto sa riesi cez sukromne spravy ale usetrim ti robotu nie pre nikoho nerobim a zakazky neberiem ja to skor robim ako hobby
ale na ifaune mas vela ludi co vyrabaju tera aj na mieru na prvom obrazku mas "technicky vykres" preposli ho a podla neho ti spravia take iste
ale na ifaune mas vela ludi co vyrabaju tera aj na mieru na prvom obrazku mas "technicky vykres" preposli ho a podla neho ti spravia take iste
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
Chcem sa do stavby teraka pustit aj ja s tatom, len neviem ako riesit otvaranie. ked si predstavim ze budem mat 6 terariek a otvaranie zvrchu tak mi to zaberie dost priestoru. otvaranie dvierok kolajnickou v predu nabok je nemozne, pokial budem mat zhodne teraria vedla seba. vidim uz len moznost spravit zpredu dvierka na pant. Chcem to pre zemne druhy
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
este mozes mat vyklapacku jak okno ale ta gilotina je lepsia
Môj web
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
1cm je moc, bude ti utíkat potrava. ideální jsou díry,aby tudy babouk neprostrčil nohu
Já mám jedině totok :
Je to foto z výroby takže tam ještě chybí nalepené dva dřevěné provrtané špalíčky(hřebíčkem se dvířka zajistí).
Já mám jedině totok :
Je to foto z výroby takže tam ještě chybí nalepené dva dřevěné provrtané špalíčky(hřebíčkem se dvířka zajistí).
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
panty sou měděné,nezrezaví. Tak tak, dřevo nad dvířka 1x1x1cm a na dvířka 1x1x2,5cm.
Naposledy upravil/-a Nery v 26. Januára 2010, 20:10, upravené celkom 1 krát.
(-(-(-_-)-)-)
tera
Co tak skusit spravit 50cm terarium, rozdelit ho na polovicu a pouzit otvaranie do boku v kolajnickach .Tym padom usetris jedno bocne sklo a hore vetraciu mriezku nedavaj do stredu ale vzadu na kraj -zase jednoduchsie,menej rezania skla.(kolajnicky,mriezka -Baumax)