ako si spravit vlastne terarium
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
Re: tera
presne take tera ale pre stromaky idem robit japaint napísal:Co tak skusit spravit 50cm terarium, rozdelit ho na polovicu a pouzit otvaranie do boku v kolajnickach .Tym padom usetris jedno bocne sklo a hore vetraciu mriezku nedavaj do stredu ale vzadu na kraj -zase jednoduchsie,menej rezania skla.(kolajnicky,mriezka -Baumax)
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som to riesil asi taktoExCeL napísal:Chalani chcem prerobiť terárium pre zemné druhy na stromáky.Spravil som foto terarka a chcem sa spýtať na Vaše názory ako by sa to dalo spraviť.Mám nejakú predctavu o tom ale možno sa mi Vaše redy zídu.Taktiež by som ho rád predelil.
cokel az za spodnimi kolajnickami
vyska vyzera byt dostacujuca (podla toho pravitka) aj na stromaky
PS: presne takto isto to spravim aj ja takze ti neradim ziadnu sprostost
Čus,máš takový otvírání i u stromáků?tzn.dvířka na pantech cca 30cm směrem dolů?když to pak otevřeš,neni moc prostoru na útěk?Nery napísal:1cm je moc, bude ti utíkat potrava. ideální jsou díry,aby tudy babouk neprostrčil nohu
Já mám jedině totok :
Je to foto z výroby takže tam ještě chybí nalepené dva dřevěné provrtané špalíčky(hřebíčkem se dvířka zajistí).
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Preco by zdrhal von , pokial ma v terarku ukryt a je mu tam fajne a bezpecne ?
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
Přesně tak, a když nemá zabydleno a zdrhá, prostě jí vrátim zpátky,aspoň nevyjdu ze cviku
U stromových terárek mám cca 10cm spodní práh, aby se vešlo hodně substrátu(člověk nemusí tak často vlhčit-u stromáků je lepší větrání a snadno můžou vyschnout).Takže na dvířka zbejvá jen 20-23cm(ted nevim kolik to mam a zvedat se nebudu)
U stromových terárek mám cca 10cm spodní práh, aby se vešlo hodně substrátu(člověk nemusí tak často vlhčit-u stromáků je lepší větrání a snadno můžou vyschnout).Takže na dvířka zbejvá jen 20-23cm(ted nevim kolik to mam a zvedat se nebudu)
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
hmm, ked nenajdes ta to prelep sietkou na muchy alebo niecim mensim aby tam nepchal nohy
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Kontaktovať užívateľa:
ja ti garantujem ze to uz nevymenis nikdy (iba ak by si chcel dokazat opak) pretoze je to uz v ludskej povahe.the_zako napísal:neskresluje. tie otvory maju priemer 6mm. zatial neviem zohnat nic lepsie...ak nieco najdem, vymenim to.
ak provizorne riesenie plni svoj ucel nieje dovod na zmenu a stava sa riesenim konecnim, pokial sa nieco nepo*ere .
(vid papieriky pod nohou stola)
ta sietka sa vola aeroplech ja som totiez raz pouzil na tera ale dost tazko sa to zhana alebo presnejsie povedane 1,5m x 2m je trosku primnoho na vetranie na tera to by si ich musel robit 100 a cena je tiez dost velka ale ja som zohnal v tuning shope sietku na chladice ta je celkom v pohodeZ0oMb3E napísal:tim radiatorom tvrdnutie neurychlis silkon tvrdne na inom pricipe a nie tepelnom
z coho je ta sietka vyzera to dobre
Ved ty uvidis . Zohnal som plech s 2mm dierami. Uz to krasne schne. Ak stihnem zajtra dam fotku uz s mojou "Maggie" (B. Smithy ).Z0oMb3E napísal:ja ti garantujem ze to uz nevymenis nikdy (iba ak by si chcel dokazat opak) pretoze je to uz v ludskej povahe.
ak provizorne riesenie plni svoj ucel nieje dovod na zmenu a stava sa riesenim konecnim, pokial sa nieco nepo*ere .
(vid papieriky pod nohou stola)
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
pekne terarko,
Môj web
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Jooooj kamokere ale to ti v tom tera uz nikdy poriadne nepreschne...to by si mal dat von a poriadne ususit, napr do nejakej utierky, zviazat do uzla a zavesit na balkon nech to prefuka...ale budiz no...the_zako napísal:Slubena fotka:
Ak by niekto chcel upozornit tak ho predbehnem: Ano pre smithy je tam mokro ale je to cerstvo rozpusteny lignocel. Necham ho preschnut
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.