tutorial na terarium
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Re: tutorial na terarium
Zdravím,chcel by som si vyrobiť neaké terárium,alebo aj viac z osb dosiek a pod. chcem tam dať aj polystyrenovu stenu a chcem sa spýtať či nebude pavukovi vadiť ked bude leptaná riedidlom a či mu nebudu vadiť lepidlá,silikon a pod. prkotiny nakoľko robím v stavebninách mám ku všetkému prístup
" Jak mohol pán boh dať takú krásnu krajinu takým škaredým ľuďom"
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
z osb??? ako chceš riešiť vlhkosť?? silikón vadiť nebude...akváriá aj teráriá sa lepia so silikónom ....to riedidlo...dobre vyvetrať a je toFany napísal:Zdravím,chcel by som si vyrobiť neaké terárium,alebo aj viac z osb dosiek a pod. chcem tam dať aj polystyrenovu stenu a chcem sa spýtať či nebude pavukovi vadiť ked bude leptaná riedidlom a či mu nebudu vadiť lepidlá,silikon a pod. prkotiny nakoľko robím v stavebninách mám ku všetkému prístup
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
nooo asi to niečím natriem síce eče nvm čím ale niečo sa nájde určite (ak niekto vie čím aby mi to nehnilo,neplesnelo nech povie) a díkBlondi :) napísal:z osb??? ako chceš riešiť vlhkosť?? silikón vadiť nebude...akváriá aj teráriá sa lepia so silikónom ....to riedidlo...dobre vyvetrať a je toFany napísal:Zdravím,chcel by som si vyrobiť neaké terárium,alebo aj viac z osb dosiek a pod. chcem tam dať aj polystyrenovu stenu a chcem sa spýtať či nebude pavukovi vadiť ked bude leptaná riedidlom a či mu nebudu vadiť lepidlá,silikon a pod. prkotiny nakoľko robím v stavebninách mám ku všetkému prístup
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
tie osb dosky nie sú veľmi dobrú nápad....mám to pri hlodavcoch ...voda nič moc natoFany napísal:nooo asi to niečím natriem síce eče nvm čím ale niečo sa nájde určite (ak niekto vie čím aby mi to nehnilo,neplesnelo nech povie) a díkBlondi :) napísal:z osb??? ako chceš riešiť vlhkosť?? silikón vadiť nebude...akváriá aj teráriá sa lepia so silikónom ....to riedidlo...dobre vyvetrať a je toFany napísal:Zdravím,chcel by som si vyrobiť neaké terárium,alebo aj viac z osb dosiek a pod. chcem tam dať aj polystyrenovu stenu a chcem sa spýtať či nebude pavukovi vadiť ked bude leptaná riedidlom a či mu nebudu vadiť lepidlá,silikon a pod. prkotiny nakoľko robím v stavebninách mám ku všetkému prístup
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
toš to budem musieť nejako namyslieť
Trocha som sa nudil na ukryt som využil suchú borovicovú koru a sušeny mach, a na "filmovky" krytky z xenonov
- Prílohy
-
- samsung 187.jpg (67.01 KiB) 6358 zobrazení
-
- samsung 188.jpg (50.49 KiB) 6358 zobrazení
-
- samsung 190.jpg (67.84 KiB) 6358 zobrazení
-
- samsung 189.jpg (58.37 KiB) 6358 zobrazení
no PAIN
no GAIN
no GAIN
Ta borovicová kůra mi strašně připomíná břízu
.... jasné brezová kora kúsek som sa sekolIstar napísal:Ta borovicová kůra mi strašně připomíná břízu
no PAIN
no GAIN
no GAIN