Chovná nádoba
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Horácio
- Dátum registrácie: 5. Marca 2010, 13:45
- Kontaktovať užívateľa:
Blondi vieš anglicky? Ak áno mohol by si mi v skratke povedať,že čo hovorí na začiatku toho videa o plastových terárkach?
http://www.youtube.com/watch?v=uceOldJpLVA
http://www.youtube.com/watch?v=uceOldJpLVA
gilotina uzatvaranie
mam otazocku na zatvaranie tera styl gilotina, je mozne ak necham nadvihnute sklo aby pavuk dvihol to sklo? nejde mi ani tak o utek ale oto ze ho to zabije.
mam to podlozene podla velkosti pavuka aby nepresiel a a vetram to tak, pokial som pri tera nic sa nedeje ale pokial tam niesom mam obavu.
ak mate niejake skusenosti dajte vediet dik
mam to podlozene podla velkosti pavuka aby nepresiel a a vetram to tak, pokial som pri tera nic sa nedeje ale pokial tam niesom mam obavu.
ak mate niejake skusenosti dajte vediet dik
Grammostola rosea (adult M size) pohlavie a pocet zvlekov neurcene. (prvy zvlek umna)
Poecilotheria regalis 7zv. 0.1 (zvlek doma)
takze temu uzatvorime
nepredpokladam ze pavuk si nadvihne sklo gilotinu a pekne prelezie a zavrie za sebou.. mne slo len oto ci ten "maly krehky" tvor ma tu silu nadvihnut sklo a popodliezat samozrejme nema ako si to sklo pridrzat slo mi len oto aby nebol usmrteny pavuk.
takze je to nemozne dakujem za prispevky
nepredpokladam ze pavuk si nadvihne sklo gilotinu a pekne prelezie a zavrie za sebou.. mne slo len oto ci ten "maly krehky" tvor ma tu silu nadvihnut sklo a popodliezat samozrejme nema ako si to sklo pridrzat slo mi len oto aby nebol usmrteny pavuk.
takze je to nemozne dakujem za prispevky
Grammostola rosea (adult M size) pohlavie a pocet zvlekov neurcene. (prvy zvlek umna)
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
ja robím vŕtačkou ..toto sa už niekde preberalokilo napísal:Chcem sa spytat ze cim bude najlepsie robit otvori na vetranie do SAMLA ?boxu mam 11L.
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
Daj tam hocjakú brachypelmu(pri emilke vysus substrat) alebo lasiodoru, xenethisa atd. atd.
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
Ako som pisal, ak tam chces emilku tak substrat musis vysusit, ked tam chces nieco typu nhandu/ "mokra" brachypelma tak ju tam rovno mozes dat..
mas tie dierky na vrchu nejak zalepene alebo tak? pretoze ak nie tak je ti ten faunabox naprd, mozes tam dat akurat nieco co ma suchsie prostredie, pretoze si neviem predstavit aby si nakemu vagansovi atd. polieval kazdy 4-6. den substrat aby nevyschol.
mas tie dierky na vrchu nejak zalepene alebo tak? pretoze ak nie tak je ti ten faunabox naprd, mozes tam dat akurat nieco co ma suchsie prostredie, pretoze si neviem predstavit aby si nakemu vagansovi atd. polieval kazdy 4-6. den substrat aby nevyschol.
Môj web
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
To co je ?
Ziaden ukryt , leda ak pre mociarneho pavuka.
Ziaden ukryt , leda ak pre mociarneho pavuka.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
ten kryt, strašne Ti to bude vysychať...úkryt..asi by som volil niečo iné....napr. kokos. škrupinu/ nejakú kôru...
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Dobre to je. Pokiaľ ten ukryt nemá ostré hrany tak v pohode. A pokiaľ tam chceš dať niečo suchomilne. Nerátaj však s tym že ti to tam takto vydrží dlho. Ono si to prekope a prestavia ako bude chcieť. A ten mach rovno vyhoď...pokiaľ je ten substrat lignocel tak sa ti v tom neujme asi nič (okrem nechcene vypestovanych hub, haha)
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.