Vyváranie kôry, konárov
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- hopko21587
- Dátum registrácie: 21. Januára 2010, 22:15
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
bolo tu uz napisale xyz-krat.
Pozor na toxicitu lakov. Najlepsi je ten na detske hracky, ale aj lodny lak - dlho vsak tvrdne a treba vela vetrat.
Inak pohoda ..., Pavuk ho nezje. Mozno okuse
Pozor na toxicitu lakov. Najlepsi je ten na detske hracky, ale aj lodny lak - dlho vsak tvrdne a treba vela vetrat.
Inak pohoda ..., Pavuk ho nezje. Mozno okuse
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- pby
- Dátum registrácie: 4. Apríla 2010, 14:46
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam dobre skusenosti s betadinom (betadine - kupis v lekarni 3-4e, pouziva sa na dezinfekciu ran a sliznic ) ale ked bude pouzivat tak nariedeny, nie cisty(aj ked cisty by bol neskodny)
-napr mozes dat koru do dhrnc s vodou trocha povar potom odstav pridaj betadine aby sa voda zafarbila poriadne na hnedo - nechaj postat par minut a potom vyber vysus a plesne by sa nemali objavit skoro na 100% vobec
-moja skusenost je ze som nemal dobre terarium (uz mam druhe) a zle vetralo, no a kokos zacal chytat plesen taku malicku zelenkavu. Zobral som stetec rozrobil si do 2cl vodi cca6 kvapiek betadinu priamo v terariu som kokos potrel - vyschlo to a plesen sa mi uz na tom mieste nikdy neobjavila.. betadine je pre pavuka neskodny a dokonca v niejakych pripadoch ze traba pavuka osetit ked je sam napadutny plesnou, natiera sa betadinom.
-ale je jasne ze treba skusit vsetko ostatne a rozne chemikalie aj ked neskodne nechat na koniec
-napr mozes dat koru do dhrnc s vodou trocha povar potom odstav pridaj betadine aby sa voda zafarbila poriadne na hnedo - nechaj postat par minut a potom vyber vysus a plesne by sa nemali objavit skoro na 100% vobec
-moja skusenost je ze som nemal dobre terarium (uz mam druhe) a zle vetralo, no a kokos zacal chytat plesen taku malicku zelenkavu. Zobral som stetec rozrobil si do 2cl vodi cca6 kvapiek betadinu priamo v terariu som kokos potrel - vyschlo to a plesen sa mi uz na tom mieste nikdy neobjavila.. betadine je pre pavuka neskodny a dokonca v niejakych pripadoch ze traba pavuka osetit ked je sam napadutny plesnou, natiera sa betadinom.
-ale je jasne ze treba skusit vsetko ostatne a rozne chemikalie aj ked neskodne nechat na koniec
vela odpovedi navrhov podnetov .. no
akvarko mam na vysku cca 45 pre stromoveho. chcel som tam mat koru ako aj konar no hned som narazil na problem nemam taky hrniec lebo je to dost velke takze asi od toho upustim ale aj ten konar je tiez vysoky co stym ?
a plus v terarku treba mat urcitu vlhkost nechyti sa plesen na kore alebo kanari ked bude v lingoceli ?
(konare a kora z baumaxu hornbachu si aj tak vyzaduje bud prevarenie alebo ine dezinfikovanie material je pohodeny na zemi a je tam kadejaka haved)
co odporucate ?
co takto to strcit do rury ? ( mam plynovu )
akvarko mam na vysku cca 45 pre stromoveho. chcel som tam mat koru ako aj konar no hned som narazil na problem nemam taky hrniec lebo je to dost velke takze asi od toho upustim ale aj ten konar je tiez vysoky co stym ?
a plus v terarku treba mat urcitu vlhkost nechyti sa plesen na kore alebo kanari ked bude v lingoceli ?
(konare a kora z baumaxu hornbachu si aj tak vyzaduje bud prevarenie alebo ine dezinfikovanie material je pohodeny na zemi a je tam kadejaka haved)
co odporucate ?
co takto to strcit do rury ? ( mam plynovu )
Grammostola rosea (adult M size) pohlavie a pocet zvlekov neurcene. (prvy zvlek umna)
Poecilotheria regalis 7zv. 0.1 (zvlek doma)
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
skus to dat do vedra a len zalievat vriacou vodou, ale po kraji vedra, nie na koru al. konare lebo by mohli popraskat.
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
tolko som rozmyslal nad tym ze na taku moznost som ani nemyslel .. dakujem ..Jednasest napísal:skus to dat do vedra a len zalievat vriacou vodou, ale po kraji vedra, nie na koru al. konare lebo by mohli popraskat.
Grammostola rosea (adult M size) pohlavie a pocet zvlekov neurcene. (prvy zvlek umna)
a co odporucate? ako upevnit koru o sklo ? nabodovat silikonom ? mate niejake rady..
a poprosim niejaky postreh na plesen ci sa bude tvorit ak bude kora a konar v lingoceli ci sa bude tvorit, a niejaky prostriedok lahko dostupny na natretie konara a kori. dakujem
a poprosim niejaky postreh na plesen ci sa bude tvorit ak bude kora a konar v lingoceli ci sa bude tvorit, a niejaky prostriedok lahko dostupny na natretie konara a kori. dakujem
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
a vzdusna vlhkost? +ked sa mu nan pavuk vysere?
Môj web
ked som v praci stale pootvorim vyvetram .. popripade podlozim pod sklo nieco nech sa vetra to iste bude aj tu v tomto.. ak sa podari a sklenar mi to spravi tak dam vyvrtat dva tri rady dier nech taha vzduch zo spodu..Z0oMb3E napísal:nechaj este nejaku sparu medzi coklom a dvierkami a mas to dobre
koru len tak opri zachvilku to pavuk tak opradie ze to budes mat sam problem odlepit
A ake mate skusenosti ak ukotvim konar, resp. kôru v mojom prípade, do raseliny, cca 3-4 cm do hlbky? Chyti to plesen, teda ak je to vyvarene, avsak nieje napustene so ziadnym lakom ani ziadne natery to nema?
A dalsia otazka, ako reaguje popripade vo vasich terach, drevo pri roseni , resp. zalievani?
A dalsia otazka, ako reaguje popripade vo vasich terach, drevo pri roseni , resp. zalievani?
mám rád stracciatelovu zmrzlinu
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
aj ked to natries, moze to zacat plesniviet, daj to nad substrat a prilep niecim, napr. silikonom o sklo.
Môj web
vsetko je vyvarene osusene a potom lakovane lakom na hracky pre deti.AAA napísal:Velmi pekne si sa vyhral s tym terarkom, len taka mala rada odomna . . Tu haluzku by som nahradil nejakym normlanym korenom c osi kupis v chovprodukte. Zacne ti to plesniviet podla mna. Ale oskusas a potom vymenis.
skusime uvidime..