Úkryt
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Úkryt
Zdravim chcel by som sa spitat ci sa hodi ako ukryt pre B.Smithi .... mne osobne by sa to pacilo + este ked to "obrastie" ale ci sa nahodou nieco nemoze stat pavukovy
http://www.lucky-reptile.eu/lucky-repti ... tion#anch1
http://www.lucky-reptile.eu/lucky-repti ... tion#anch1
Re: Úkryt
ak ti nieje ľúto za to dávať také peniaze tak v poho ale aká veľká je tá smithina? inak použi možnosť hľadať
" Jak mohol pán boh dať takú krásnu krajinu takým škaredým ľuďom"
za 11 e mas dalsie 2 male smithiny , mne sa ako ukryty pre zemne /norove osvedcili aj prerezane kvetinace ( plastove ) na 2 polovice ... alebo nieco z kory ktoru treba osetrit ( ja davam do truby na par min ) ,jak ma zombie,,
smithi aj tak nepotrebuje vela vlhkosti ... takze pri spravnych pdomienkach ti tam aj tak narastie kulovy
0,1 H. longipes 9.zv 25e 0,1 H. maculata 9.zv 20e 1,1 H. hercules 8.zv/ adult 25e 0,1 Ch. fimbriatus 9.zv 20e 0,1 L. violaceopes 6. zv 35e Ceratophrys cranwelli cca 6cm 30e B. albopilosa 5.zv, boehmei 4.a6.zv, emilia 4zv, klaasi 2.a3.zv, smithy 5.a6.zv po 2ks 30e splou 0,0,4 P. lugardi 6.z 20e PM
Najnovsie pouzivam ako ukryt spravne umiestnenu noru "polotovar". Vzdy ju umiestnim do teplej casti teraria a aj ked je nora "predkopana", pavuk ma dalej moznost hrabat a prisposobit si ju svojim potrebam, co pri napr. keramickom kvetinaci nieje mozne. Treba ale davat bacha aby sa nora nezosipala. Ked sa do nej pavuk nastahuje sam si ju krasne spevni a uprace.
Takto som to poriesil pri P.murinus TCF:
Substrat som dobre ubil a potom flasku vytiahol. Pavuk sa tam v priebehu noci nastahoval, pretoze to je nabezpecnejsie miesto v terariu kde ma najvyhovujucejsie podmienky. Neskor dam foto ako to vypada teraz. Casom uvidim ci si zapradie nakoniec cele terarium, ale zatial vyzera ze je s ukrytom spokojny.
Takto som to poriesil pri P.murinus TCF:
Substrat som dobre ubil a potom flasku vytiahol. Pavuk sa tam v priebehu noci nastahoval, pretoze to je nabezpecnejsie miesto v terariu kde ma najvyhovujucejsie podmienky. Neskor dam foto ako to vypada teraz. Casom uvidim ci si zapradie nakoniec cele terarium, ale zatial vyzera ze je s ukrytom spokojny.