Kokosova škrupina
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Johny.700
- Dátum registrácie: 11. Decembra 2007, 14:04
- Kontaktovať užívateľa:
no..aj keby ostre boli mojim pavukom sa tam este nic nestalo..a myslis ze ked to zrezes pilkou tak to bude ovela tupsie??..wed ak by si chcel tak to kludne mozes prebehnut smirglom..Morty napísal:Johny.700: a niesu potom tie hrany prilis ostre? neams nejaku fotku tej skrupiny? Myslim, ze keby boli tie hrany ostre, tak by si na nich mohol pavuk nieco spravit
Tu mas obr. nedal som ho zobrazit lebo je velky ale aspon to lepsie zbadas:
http://www.imageshock.eu/img/1587624,Terarko.jpg
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
Mám s nimi veľmi dobré skúsenosti pre väčšie zemné vtáčkare z Ameriky hádam nevyhnutný doplnok do terária. Ak je vetranie dostatočné žiadne plesne by sa nemali objaviť. Pavúk v nich pôsobí naozaj impozantne. Vrelo odporúčam. Ešte sa mi osvedčili dekoratívne drevá do akvária, no treba viac siahnuť do peňaženky.
- Johny.700
- Dátum registrácie: 11. Decembra 2007, 14:04
- Kontaktovať užívateľa:
jasne..tie dreva mam aj ja ale v akvariu ..nie pri pavukoch..kukni moj post pred tym a uvidis co mam ja v terarkach(skoro vo vsetkych)..je to klasicky kus konaru z viniču(hrozna)..tak pekne s ato kruti a mozes si odpilit pilkou prestne tolko kolko potrebujes..Razor napísal:Mám s nimi veľmi dobré skúsenosti pre väčšie zemné vtáčkare z Ameriky hádam nevyhnutný doplnok do terária. Ak je vetranie dostatočné žiadne plesne by sa nemali objaviť. Pavúk v nich pôsobí naozaj impozantne. Vrelo odporúčam. Ešte sa mi osvedčili dekoratívne drevá do akvária, no treba viac siahnuť do peňaženky.
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
No, tiez som zhanal vselijake postupy na otvorenie kokosoveho orecha ale najosvedcenejsie je podla mna napiliť ho pilkou na železo po celom obvode (resp. ako chcem aby praskol ) a potom po tom reze tresnut kladivom, troska silnejsie ale stale s citom, a orech sa krasne rozpoli.herodes9 napísal:diss napísal:amaterska otazka konecne som si zohnal kokos
ako ho najlepsie otvorit mate dajaky postup, kto to uz viac krat robil, ja som sa zatial trapil s pilkou na zelezo len dost bieda
ja som ho tiez otvaral pilkou na zelezo a v poho nemal som zieden problem
A kto chce, može to skúsiť takto : http://www.youtube.com/watch?v=p8d1kIn4nl0
- Smithi1441
- Dátum registrácie: 19. Júna 2009, 15:43
- Smithi1441
- Dátum registrácie: 19. Júna 2009, 15:43
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
poloz ju na monitor
a klikhttp://forum.lasiodora.sk/viewtopic.php ... ight=#7534
a klikhttp://forum.lasiodora.sk/viewtopic.php ... ight=#7534
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
[quote="Z0oMb3E"]poloz ju na monitor
a ty aky typ monitora pouzivas? no neviem ale ten moj nevyhrieva ani nevyzaruje ziadny iny naznak tepla mozno po par hodinach pouzivania zacne byt trochu letny
a ty aky typ monitora pouzivas? no neviem ale ten moj nevyhrieva ani nevyzaruje ziadny iny naznak tepla mozno po par hodinach pouzivania zacne byt trochu letny
Zatial ...Grammostola rosea, Poecilotheria regalis, Poecilotheria ornata, Poecilotheria striata, Poecilotheria subfusca, Nhandu chromatus, Heteroscodra maculata, Acanthoscurria geniculata, Stromatopelma calceatum, Cyriocosmus perezmilesi2x, Brachypelma smithi, Psalmopoeus irminia, Psalmopoeus cambridgei, Pterinochilus murinus RCF ,,usambara", Ceratogyrus darlingi, Xenesthis immanis
ukrit
Cafute ja použivam ako ukrit sklenenu flašku od kompota to vam ani pri 100% vlhkosti neplesniveje aj ked ju zahrabete pod substrat ked ju obalite dakou kuorou tak je to lebsie ale ja to robim tak ze ju zahrabem do višieho spstratu a je to pekne a neplesnivie skuste cry za pravopis vlasni napad
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
jj aj ja pouzivam ale iba pri holothele, tam to super vyzera jak to zapriadaju
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
wow, a to si vyrezal ty alebo to predavali tak?
Môj web
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
ty sa musis pekne nudit ....
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
pekne urobene,
Môj web
- pby
- Dátum registrácie: 4. Apríla 2010, 14:46
- Kontaktovať užívateľa:
k tej kokosovej skrupine.. ja ju mam v terariu zachvilu 3 tyzdne no teraz som spozorovl malu skvrnku takej vatovej plesni, skusal som to vycistit no po dvoch dnoch opet.. ked som ju zdvihol resp. vytiahol zo substratu zistil som kde je problem (tak trochu som to predpokladal) lignocel aj ked som do detaria daval suchy, bol pod tym orechom nie mokry ale ocividne vlhci ako inde a ta vlhkost sa medzi kokosom a lignocelom drzala a pomaly prepustala do kokosu a presne na dne skrupiny som nasiel aj tu plesen.
Teraz som kokos vytahol vyvarim ho a poridne presusim a tiez roh kde mam kokos vyberiem lignocel a dam tam prepeceny uplne suchy a nanho polozim kokos a malo by to byt v pohode.. potom napisem ako to dopadlo
-davajte si pozor hlavne zacinajuci na kokos aj ako sa pise na www.lasiodora.sk kokos do sucheho -nevlhceneho rohu lebo zvikne plesniviet
Teraz som kokos vytahol vyvarim ho a poridne presusim a tiez roh kde mam kokos vyberiem lignocel a dam tam prepeceny uplne suchy a nanho polozim kokos a malo by to byt v pohode.. potom napisem ako to dopadlo
-davajte si pozor hlavne zacinajuci na kokos aj ako sa pise na www.lasiodora.sk kokos do sucheho -nevlhceneho rohu lebo zvikne plesniviet