FOTO vasich terarii
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Re: FOTO vasich terarii
terarko pre svaby Gromphadorhina oblongonata + to male vedla pre Psalmopoeus irminia
Canis familiaris ( dogo canario ) 1,0 / Gekko gecko 0,1 / Psalmopoeus irminia 0,1 / Chromatopelma cyaneopubescens? /
mini boxy pre P.miranda a P.ornata
- Prílohy
-
- samsung 117.jpg (72.09 KiB) 14628 zobrazení
no PAIN
no GAIN
no GAIN
Tie boxy su super. Odkial ich mas? Ak to nie je tajomstvo.
ak su to tie co som mal ja v nich T.gigasa tak ja som mal z obchodu SEKO .
Viem, ze to tu nepatri mohol by si sem hodit link na SEKO, alebo blizsie popisat predajnu, myslim tym mesto kde sa nachadza atd. Ja som z PO a SEKO tu nemame a nieco podobne by sa mi zislo pre juvenilne Psalmopoeus irminia a Tapinauchenius gigas.
Vrela vdaka
Vrela vdaka
ja to mám z kauflandu, mali to medzi domácimi potrebami šxdxv 8x12x17 na vrchu taký farebný deklík stalo to asi 1.60 e kus
no PAIN
no GAIN
no GAIN
http://www.seko.sk/ , my to mame v TN v OZC Juzanka a bolo to aj na Kvetnej ale neviem ci to tam stale je , no da sa to asi objednat .alebo skus najst predajne miesta v tvojom okoli
terarko pre Aphonopelmu caniceps
- Prílohy
-
- samsung 126.jpg (59.69 KiB) 14521 zobrazení
no PAIN
no GAIN
no GAIN
-
- Dátum registrácie: 18. Augusta 2011, 17:10
- Kontaktovať užívateľa:
Tak som sa konecne pustil do prerabky terra pre P.metallicu kritiku prijmem ak budu otazky poradim este chcem nejaku napajacku ale nieco co dobre vyzera
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Naco tam mas ten kabel?A sorry ten kamen tam krici ako snehova gula
-
- Dátum registrácie: 18. Augusta 2011, 17:10
- Kontaktovať užívateľa:
paint napísal:Naco tam mas ten kabel?A sorry ten kamen tam krici ako snehova gula
kabel je od teplomeru aaa kamen.. mne sa paci no.. nechcel som to take tmave..
- perkunas
- Dátum registrácie: 20. Novembra 2012, 12:52
Re:
dokladný zamykaci systém si nevsimajte, smitinu som doniesol neplanovane o 8 vecer a tto som celkom dlho frezoval takze sa mi uz nechcelo ael uz to mam vyriesene
Brachypelma Smithi 12zv. 0,1 7cm
Acanthoscurria Geniculata 5zv 0,0,1 1,5cm
2x Avicularia Versicolor 8zv. 1,1 4cm
Lasiodora Parahybana 9zv. 1,0 3,5cm
Poecilotheria Striata 7zv. 0,0,1 4cm
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
kus prace...co je to za material? sololit? akulit?
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- perkunas
letecka preglejka troska som potiahol na firme robim na cnc freze takze to islo jednoduchoZ0oMb3E napísal:kus prace...co je to za material? sololit? akulit?
- perkunas
nuda v robote
- perkunas
Re: Re:
perkunas napísal: dokladný zamykaci systém si nevsimajte, smitinu som doniesol neplanovane o 8 vecer a tto som celkom dlho frezoval takze sa mi uz nechcelo ael uz to mam vyriesene
Celkom zaujímavé len ti bude veľmi veľmi rýchlo schnúť terra mal som čosi podobné z plexiskla a strašne rýchlo mi to v terárku schlo + som mal problém tam držať vlhko
- perkunas
Re: Re:
hej zistil som uz ale tak lepiaca paska kus pomohla ked som prelepil vacsinu dier.
Brachypelma moc toho vlhka nepotrebuje, pekna praca
Canis familiaris ( dogo canario ) 1,0 / Gekko gecko 0,1 / Psalmopoeus irminia 0,1 / Chromatopelma cyaneopubescens? /
- perkunas
kus sa vam zamiesam do debaty,moja smithina (11zv) ked nemala stenu iba lignocel, skrysu a napajacku bola agresivna a kopala chlpky zakazdym ked som jej menil vodu , krmil alebo vyberal zvysky. pol roka bola stale rovnaka . Potom som mal kus chut a hlavne aj cas a spravil som jej bocnu a zadnu stenu , chvilu pobehovala po nej , potom uz prestala. odvtedy je uplne kludna a dokonca som ju zobral aj bez problemov na ruku.the_zako napísal:Dovolim si napisat svoju skusenost s terariami bez zadnych stien. Len substrat, kvetinac, napajacka (o 2 strany dozadu je aj foto) . Moje Brachypelmy su niekolko rokov v takychto terariach a lisinky nemam. To ci su agresivnejsie alebo nie neriesim. Do terarii chodim len vymienat vodu a hadzem zradlo, takze nemaju dovod vykopavat, ani sa stresovat.SkMirko napísal:Tak s týmto s tebou nemažem súhlasiť, pretože vidím rozdiel na mojich chovancoch, ktorý majú rozdielne podmienky (tak ako si ty povedal, že čačky, alebo len čistý faunabox so substrátom a rozbitým črepníkom ako úkryt). Rozdiel je hlavne viditeľný v lisinke na abdobene, v celkovom chovaní sa jedincov. U jedincov ktorí majú terárium "vyčačkané" sa neobjavila lisinka (poprípade, len minimálna), sú menej prchké, impulzívne, agresívne atď.Z0oMb3E napísal:zadne steny, rozne vyklenky, konare, rastlinky ci ine podobne cacky su len pre oko chovatela pre pavuka viac menej irelevantne
"stresujuce prostredie" co to znamena?
rovnaky stres pavuk zaziva ci je v celosklenenom alebo celoopieskovanom terarku
Typický príklad stresujúceho prostredia sú terária v chov-produkte KE. Vtáčkari sú uložený v sklenených teráriách 10x10x10 cm, sú celo sklenené, pričom obsahujú substrát o výške 0,5 cm a napájačku. Ja by som to nenazval ani teráriami, ale výstavnými vitrínkami.
Myslím si, že aj keby teba zavreli do izby, ktorá má 4 holé steny a jednu posteľ tak tiež by si nebol v pohode. V porovnaní stým keby ťa zatvorili do izby, ktorá je čo najviac podobná tej, v ktorej si doposiaľ žil.
Takze ja preferujem jednoduche, pekne a prakticke terarium. A je jedno ci sa jedna o pavuky, hady, gekony.
tak neviem ci mala nejaky vpliv na nu stena alebo nie ale nic ine sa jej v tera nezmenilo.
Ono je to hlavne o tom ci sa ma pavuk kde schovat alebo nie. Po case zistujem ze pokial chcem aby chovanci boli v klude musia mat hlavne kvalitny ukryt v ktorom sa citia bezpecne, a maju v nom dobre podmienky. Idealne je ked si ho mozu dotvarat sami, castokrat proti ocakavaniam chovatela. Priklad odomna najdes v teme ukryt. Je to ale za cenu toho ze pavuka nevidno tak casto . Pre zemneho a noroveho pavuka je prirodzenym ukrytom nora, tak sa to snazim respektovat a v terariach takmer vobec nezazivam vykopavanie a obranne postoje. Pavuk je vo svojej nore a ja mozem "veselo" menit vodu v napajacke alebo vyberat zvysky potravy. Rozpileny kvetinac, kokos a pod. uz nepouzivam a davam vyssiu vrstvu substratu aby mal pavuk priestor kopat si svoj "domcek".
Zadna a bocna stena moze mat pozitivny prinos v tom ze terarko nieje tak presvetlene a je v nom vacsie "intímčo". Esteticky je to krajsie ale nieje to nutnosť.
Ale pavuky su raz take...mozes sa snazit kolko chces...vzdy sa najde taky co bude kopat a sekat doblba
Zadna a bocna stena moze mat pozitivny prinos v tom ze terarko nieje tak presvetlene a je v nom vacsie "intímčo". Esteticky je to krajsie ale nieje to nutnosť.
Ale pavuky su raz take...mozes sa snazit kolko chces...vzdy sa najde taky co bude kopat a sekat doblba
-
- Dátum registrácie: 1. Marca 2007, 20:58
- Kontaktovať užívateľa:
Proděláváš jen klasický "Začatečnický syndrom" , ten odezní časem, nebojperkunas napísal:
kus sa vam zamiesam do debaty,moja smithina (11zv) ked nemala stenu iba lignocel, skrysu a napajacku bola agresivna a kopala chlpky zakazdym ked som jej menil vodu , krmil alebo vyberal zvysky. pol roka bola stale rovnaka . Potom som mal kus chut a hlavne aj cas a spravil som jej bocnu a zadnu stenu , chvilu pobehovala po nej , potom uz prestala. odvtedy je uplne kludna a dokonca som ju zobral aj bez problemov na ruku.
tak neviem ci mala nejaky vpliv na nu stena alebo nie ale nic ine sa jej v tera nezmenilo.