Jaké dáváte do terárek rostliny?
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- >raDex<
- Dátum registrácie: 18. Decembra 2006, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
Jaké dáváte do terárek rostliny?
Mám poecilotheriu ornatu,8.svlek, chtěl bych jí do terárka něco dát, jaké dáváte do terárek rostliny?[/b]
Často píšu bez diakritiky, omlouvám se.
[ >raDex< ]
[ >raDex< ]
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
jj ... udrzuju ... svojim vyparovanim ...
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ja nijak .... kamos to sadi rovno do substratu ....
- >raDex<
- Dátum registrácie: 18. Decembra 2006, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.arachnoboards.com/ab/showpos ... stcount=95
takdle by se mi to libilo, jen par listu zadna velka rostlina pres cele tera
takdle by se mi to libilo, jen par listu zadna velka rostlina pres cele tera
Často píšu bez diakritiky, omlouvám se.
[ >raDex< ]
[ >raDex< ]
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
nie vzdy ... ide aj o rastlinu .... ak ma tvrde akozovite listy ,,,tak to nemusi byt az take strasne ......, a videl som extra zapradene rastliny v kamosovom tera .-... a ziju si v pohode ....., len pomalsie rastu mozno .... ale to nie je vada .... ide o rastlinu ...
Zozrali mi aj skalnu ruzu, co uz je teda podla mna extra kozovity list.adi napísal:nie vzdy ... ide aj o rastlinu .... ak ma tvrde akozovite listy ,,,tak to nemusi byt az take strasne ......, a videl som extra zapradene rastliny v kamosovom tera .-... a ziju si v pohode ....., len pomalsie rastu mozno .... ale to nie je vada .... ide o rastlinu ...
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
skalne ruze im davam namiesto vody (cvrckom co si chovam) .....
ale zas ako dlho je cvrcek pri pavukovy ???? mozno par minut ..... a ja osobne nenechavam potravu dlhsie ako den pri pavukovy ....., ale raz som dal nejaky list cvrckom do chov. nadoby nejayk list izbovej rastliny a nechceli zrat ..... a to dlho nemali vodu ....., lenze ta rastlina uz doma nie je ....
ale zas ako dlho je cvrcek pri pavukovy ???? mozno par minut ..... a ja osobne nenechavam potravu dlhsie ako den pri pavukovy ....., ale raz som dal nejaky list cvrckom do chov. nadoby nejayk list izbovej rastliny a nechceli zrat ..... a to dlho nemali vodu ....., lenze ta rastlina uz doma nie je ....
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
Ja krmim svojich cvrčkov mrkvou, kapustou, pampeliškom (púpava), obyčajnou trávou, hroznom, múkou, strúhankou, ale najradšej majú kukuricu a hrášok o to sa idú potrhať. Mám doma okolo 150 cvrčkov, ktoré mi vydržia tak na mesiac. Ak majú dostatok potravy môžu sa chovať mládatá s dospelcami, mám to odskúšané.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ja si chovam ... ale vzdy jak mi odrastu ich skrmim ....., nemam staly prijem cvrckov....., musim to nejak vymysliet ....
- SKUUUUUBI
- Dátum registrácie: 9. Októbra 2007, 16:33
- Kontaktovať užívateľa:
Podla mna su rastliny neodmyslitelnou sucastou hlavne pri chove stromacov, nedam na zive rastliny dopostit, mam ich dokonca aj v nadobach malickych ako sklo od detskej vyzivy, snazim sa ich dat ku kazdemu stromacovi. Velmi sa mi osvedcili napr. druhy: Scindapsus alebo Philodendron. Idealne jednak hlavne z dovodu kapilarne vyparu ktory sa kumuluje na listoch rastlin v podobe kvapiek a je krasne vidiet ako si tieto pavuky buduju svoje hniezda v tych miestach kde im to najviac vyhovuju a dalsou vecou je to ze RA ukazuje aktualny stav vlhkosti. Ja osobne odporucam, podla mna s tym niesu ziadne problemy len z casu na cas zastrihnut.