Piesok
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Re:
ChlapciRaqua napísal:Napadlo Ta niekedy, ze existuje aj ina pust ako len Sahara plna piesku ? Existuju aj kameniste puste, zemite puste, pust nerovna sa piesok.
Piesok , zemina, raselina, ...
Piesok-zrnka, viditelne - pokial je suchy , prasi sa ak je suchy, ak je vlhky neprasi sa. Sklada sa zo zrniecok a pokial je to z pieskoviska, isto to nie je piesok ten uplne hladucky
Zemina- mokra neprasi , sucha , prasi sa a je este jemnejsia ako piesok
Raselina - mokra neprasi, sucha...mega jemny prasok
Cize cele to o piesku a vdychovani je nezmysel. Jedine co je problem u piesku ze samozrejme nedrzi tak vlhkosti, prave pretoze sa sklada zo zrniecok (kamienkov) a tym sa skor dostane do stavu sucheho a prasneho.
Re: Piesok
Nevidím dôvod prečo by mal piesok byť škodlivý alebo čo veď koľko druhov žive na púšťach zahrabaných v piesku
Ja zasa nevidim dovod pouzivat piesok v terariach s pavukmi...
ja som spravil malym pterinochylusom substrat z piesku a lignocelu, dopadlo to tak ze lygnocel povyberaly, stoho spravili hniezdo a piesok maju na haku, ked nemusia ukryt neopustaju, narozdiel od tych co su len na cistom lignocely tak ty pobehuju v jednom kuse
0,1 H. longipes 9.zv 25e 0,1 H. maculata 9.zv 20e 1,1 H. hercules 8.zv/ adult 25e 0,1 Ch. fimbriatus 9.zv 20e 0,1 L. violaceopes 6. zv 35e Ceratophrys cranwelli cca 6cm 30e B. albopilosa 5.zv, boehmei 4.a6.zv, emilia 4zv, klaasi 2.a3.zv, smithy 5.a6.zv po 2ks 30e splou 0,0,4 P. lugardi 6.z 20e PM
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
ja pouzivam piesok a strk .... aj pri pavukoch
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Ahoj mám dotaz jestli lze chovat nějaký druh čistě na písku chtěl bych udělat pouštní terárko.
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
staci dat do googlu "theraphosidae sand desert" a mas tam veci jak zajacov,
ak sa druhy sa nasli na pustach, tak to neznamena, ze mu bude stacit akurat ten piesok.. sem tam nejaky konarik sa najde aj v pusti, pripadne mrtve telo, kamienok, atd. atd. a pust neznamena stale len piesok a tak, sak su tam aj rastliny.. hned co tam bol prvy, alebo druhy odkaz v google, tak tam spominaju aphonopelmy, pozeraj miesta, kde sa nasli druhy.. atd.
hladaj, hladaj, hladaj..
ale chovat pavuka cisto na piesku, ziadny konarik, kamienok, proste nic o co by mohol zacat robit hniezdo mi pride kus
ak sa druhy sa nasli na pustach, tak to neznamena, ze mu bude stacit akurat ten piesok.. sem tam nejaky konarik sa najde aj v pusti, pripadne mrtve telo, kamienok, atd. atd. a pust neznamena stale len piesok a tak, sak su tam aj rastliny.. hned co tam bol prvy, alebo druhy odkaz v google, tak tam spominaju aphonopelmy, pozeraj miesta, kde sa nasli druhy.. atd.
hladaj, hladaj, hladaj..
ale chovat pavuka cisto na piesku, ziadny konarik, kamienok, proste nic o co by mohol zacat robit hniezdo mi pride kus
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj