Lebky zvierat ako ukryt
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
vravim, ze to treba vediet odhadnut ....
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.

-
- Dátum registrácie: 14. Októbra 2010, 20:30
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
podla toho co s nou chces spachat a v akom je stave
ak su na nej este kusky masa, koze... vyvarit pripadne polozit na mravenisko
ak ju chces vybielit (co v terariu bude az moc svietit) tak pouzi peroxid (ale nie ten z lekarne) myslim ze sa predava 14%ny
ak ju chces prisposobit ako ukryt treba vytvorot otvor ponuka sa miesto kde sa lebka napaja na krcnu chrbticu ale to nieje podla mna extra stastne riesenie skor by som vytvoril novy otvor v ocnej casti lebky
ak ju chces vybielit (co v terariu bude az moc svietit) tak pouzi peroxid (ale nie ten z lekarne) myslim ze sa predava 14%ny
ak ju chces prisposobit ako ukryt treba vytvorot otvor ponuka sa miesto kde sa lebka napaja na krcnu chrbticu ale to nieje podla mna extra stastne riesenie skor by som vytvoril novy otvor v ocnej casti lebky
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
Já bych jí vyhodil - ale to jen proto, že je to strašně vošklivý
Jinak proti ostatkům čehokoli nic nemám,viděl jsem i moc krásný kousky.

Jinak proti ostatkům čehokoli nic nemám,viděl jsem i moc krásný kousky.
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
-
Je v dobrom stave. Maso na nom uz neni len zo spodu trosku zelene.To sa da odstranit napr. so savom alebo by skodilo pavukovy???Z0oMb3E napísal:podla toho co s nou chces spachat a v akom je stave
-
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
cipana boha
..., ze by skaredy ? 

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
tak zasa sa spamuje
(podla mna je to kvoli tomu ze dnska mlady ludia nesleduju televiziu ale radsej sedia pri pc hraju hry atd... dakedy ked nebol pc tak rozsireny tak sme svetci cumeli do tv a sledovali ceske filmy ) lebo tie boli naj aj navzdy budu

(podla mna je to kvoli tomu ze dnska mlady ludia nesleduju televiziu ale radsej sedia pri pc hraju hry atd... dakedy ked nebol pc tak rozsireny tak sme svetci cumeli do tv a sledovali ceske filmy ) lebo tie boli naj aj navzdy budu

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
-
sry za OT: ja zasa nepochopím,ako poväčšina čechov nerozumie slovenčine...a to % je ovela väčšie ako slovákov nerozumejúcich češtineIdu napísal:vošklivy - škaredy
nepochopim... ako je mozne, ze poniektory slovaci nerozumeju cesky?

Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
Bude to asi tým že sa donedavna všetky filmy v telke vysielali v češtine, no a oni zo slovenským dabingom nevisielali asi žiadny filmoxYgen napísal:sry za OT: ja zasa nepochopím,ako poväčšina čechov nerozumie slovenčine...a to % je ovela väčšie ako slovákov nerozumejúcich češtineIdu napísal:vošklivy - škaredy
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
chodia ku nam na Harryho Pottera
lebo dokym sa ten predabuje do cestiny... 

Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
ide to už "kúsok" mimo tému 

ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
-
-
- perkunas
- Dátum registrácie: 20. Novembra 2012, 12:52
Re:
alebo tym ze češi dokazali nadabovat aj najvacsieho pana Kronera :::) inak medzi recou vie niekto zohnat lebku hada?lussian napísal:Bude to asi tým že sa donedavna všetky filmy v telke vysielali v češtine, no a oni zo slovenským dabingom nevisielali asi žiadny filmoxYgen napísal:sry za OT: ja zasa nepochopím,ako poväčšina čechov nerozumie slovenčine...a to % je ovela väčšie ako slovákov nerozumejúcich češtineIdu napísal:vošklivy - škaredy
Brachypelma Smithi 12zv. 0,1 7cm
Acanthoscurria Geniculata 5zv 0,0,1 1,5cm
2x Avicularia Versicolor 8zv. 1,1 4cm
Lasiodora Parahybana 9zv. 1,0 3,5cm
Poecilotheria Striata 7zv. 0,0,1 4cm
Acanthoscurria Geniculata 5zv 0,0,1 1,5cm
2x Avicularia Versicolor 8zv. 1,1 4cm
Lasiodora Parahybana 9zv. 1,0 3,5cm
Poecilotheria Striata 7zv. 0,0,1 4cm