Lebky zvierat ako ukryt
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
mam jendu otakzu...kde sa da zohnat umela ludska lebka? pretoze sa mi nedari na nete najst ziadny obchod s takymito vecami a vykradnut biologicky kabinet na mojej byvalej skole sa mi nejako nechce
Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
- meo
- Dátum registrácie: 13. Júna 2008, 15:14
- Kontaktovať užívateľa:
Tu ich mas az az...: http://www.helago.cz/lebky-kosti-am-z.aspx?js=1oxYgen napísal:mam jendu otakzu...kde sa da zohnat umela ludska lebka? pretoze sa mi nedari na nete najst ziadny obchod s takymito vecami a vykradnut biologicky kabinet na mojej byvalej skole sa mi nejako nechce
Ja by som teda lebku za par tisicok nekupoval...
- Dudo
- Moderátor - škorpióny
- Dátum registrácie: 18. Júna 2006, 12:02
- Kontaktovať užívateľa:
Anatomicku lebku kde su značene jednotlive sutury a os-y (z vnutra toho bude omnho viac asi) kupovat do terarka za tolke peniaze je urcite turbo nezmysel Hlavne ked teraz neni problem dat niekomu par stoviek aby ti vykopal nejaky original Len asi kazdemu vyhovovat nebude,ze Jeden moj kamarat co studuje architekturu dokaze zo sadry ci co to ma vymodelovat takmer vsetko,tož umelci su umelci,tak mozno keby nejakeho poznaš,skus to tam,resp navstiv nejake "umelecke" zariadenie a tam ich popros ci by to za nejaky obnos neboli ochotni spravit
tak tie lebky co si mi dal na ne odkaz...ehm...ako su dost huste,najme tych deti,ale mal som pocit ako keby to boli ozajstne lebky a fakt za tolke peniaze...to dakujem ale neprosim...skorej ako napisal dudo dat ju niekomu z architektury spravit..mam jedneho znameho,ale to by som musel oprasit kontakty,a to je nadlho...
mal som skorej na mysli dekorativne alebo ako to nazvat...take vymodelovane...pretoze som to videl vo viacerych terarkach a vyzera to perfektne...cloveku to da pocit,ako keby ten pavuk zabil cloveka a z jeho lebky si potom spravil domov
mal som skorej na mysli dekorativne alebo ako to nazvat...take vymodelovane...pretoze som to videl vo viacerych terarkach a vyzera to perfektne...cloveku to da pocit,ako keby ten pavuk zabil cloveka a z jeho lebky si potom spravil domov
Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
- meo
- Dátum registrácie: 13. Júna 2008, 15:14
- Kontaktovať užívateľa:
Original?Dudo napísal:Anatomicku lebku kde su znaèene jednotlive sutury a os-y (z vnutra toho bude omnho viac asi) kupovat do terarka za tolke peniaze je urcite turbo nezmysel Hlavne ked teraz neni problem dat niekomu par stoviek aby ti vykopal nejaky original Len asi kazdemu vyhovovat nebude,ze Jeden moj kamarat co studuje architekturu dokaze zo sadry ci co to ma vymodelovat takmer vsetko,tož umelci su umelci,tak mozno keby nejakeho poznaš,skus to tam,resp navstiv nejake "umelecke" zariadenie a tam ich popros ci by to za nejaky obnos neboli ochotni spravit
Ked to clovek chce, nie je ziadny problem si zohnat "originalnu" ludsku lebku......medici to obcas robia pred skuskou z anatomie........totiz detailna anatomia lebky je velmi tazka a na zaklade obrazkov skoro nenaucitelnameo napísal:Original?Dudo napísal:Anatomicku lebku kde su značene jednotlive sutury a os-y (z vnutra toho bude omnho viac asi) kupovat do terarka za tolke peniaze je urcite turbo nezmysel Hlavne ked teraz neni problem dat niekomu par stoviek aby ti vykopal nejaky original Len asi kazdemu vyhovovat nebude,ze Jeden moj kamarat co studuje architekturu dokaze zo sadry ci co to ma vymodelovat takmer vsetko,tož umelci su umelci,tak mozno keby nejakeho poznaš,skus to tam,resp navstiv nejake "umelecke" zariadenie a tam ich popros ci by to za nejaky obnos neboli ochotni spravit
Vraj treba dat flasu hrobarovi..............ale osobne skusenosti s tym nemam..
"Si vis pacem, para bellum."
ha ha ha...mne by stacila aj ta umela,vazne...a radsej ako sa srat s pacidlom by som isiel na nejaky masovy hrob...tam budem mat aspon vacsi vyber
neviete ako upravit lepku (s malej srny) nalozenu par rokov v liehu tak aby nebola nebezpecna pre pavuka ??
Naposledy upravil/-a Sturm v 7. Marca 2010, 23:01, upravené celkom 1 krát.
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
aby sa neopotrebovala
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
tak ten peroxid uz dava zmyselSturm napísal:No som sa pomilil nieje v liehu ale v peroxide vodika ..... aj to staci umyt a upiect
ano dobre osprchovat ususit nechat cez noc na balkone zajtra hodit do mikrovlnky ale nie hned ako ju vytiahnes z balkona ani nie dlho aby sa to nezacali rozpadavat chrupavky
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
lebky sa bielia peroxidom ... avsak treba to vediet. Lebo pri bieleni sa narusa struktura kosti , a v podstate cim bielsia tak tym je kost krehkejsia ...
Jak dobre, ze mam lesnicku skolu ne ?
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
No nebolo to nejak profesionalne a tensie kosti na lebke sa pod tlakom vody pri sprchovani takmer polamaliadi napísal:lebky sa bielia peroxidom ... avsak treba to vediet. Lebo pri bieleni sa narusa struktura kosti , a v podstate cim bielsia tak tym je kost krehkejsia ...