Prvy toxicky vyznamny vtackar
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- 666JonDavis
- Dátum registrácie: 19. Augusta 2007, 15:22
Prvy toxicky vyznamny vtackar
Rozmýšľam, že si kúpim prvého toxicky významného vtáčkara.
Ktorého by ste mi odporučili ako prvého ???
A ktorého naopak určite nie.
Dik za príspevky
Ktorého by ste mi odporučili ako prvého ???
A ktorého naopak určite nie.
Dik za príspevky
-
- Dátum registrácie: 17. Apríla 2007, 15:42
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Prvý toxicky významný vtáčkar
ja som mal tiez taku dilemu ze co bude moj prvy toxicky vyznamny pavuk a dostal som radu ze nieco norove tak mam teraz crawshayia.......ja som dostal radu ze by som sa mal vyhybat rychlejsim pavukom ktory by mohli utiect alebo pri manipulacii s nimi keby ti vybehne na ruku aby si nezastresoval a nedostal kusanec.....ale myslim si ze v podstate je to jedno pretoze ani crawshayi nieje kludas a je to nervak je to na tebe.....ja sa teraz chystam kupit poecku
- Dudo
- Moderátor - škorpióny
- Dátum registrácie: 18. Júna 2006, 12:02
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj,
myslím,že to máš v podstate jedno,keď to už rozoberáte tak Poecka by mohla byť horšia len v tom,že je stromák-čiže si robí hniezda,máš ta,m vetvičky,listočky,atď,može sa stať,že ju nemusíš videť,vybehne ti ani nevieš ako a je problem,ale to však záleži na hlavne na tvojom prístupe.Možno pre niekoho blbý príklad ,ale stať sa to myslím môže,preto by som sa radšej prikláňal k nejakým "podzemákom" ,ja sám som mal ako prvého toxičáka lividumku.
myslím,že to máš v podstate jedno,keď to už rozoberáte tak Poecka by mohla byť horšia len v tom,že je stromák-čiže si robí hniezda,máš ta,m vetvičky,listočky,atď,može sa stať,že ju nemusíš videť,vybehne ti ani nevieš ako a je problem,ale to však záleži na hlavne na tvojom prístupe.Možno pre niekoho blbý príklad ,ale stať sa to myslím môže,preto by som sa radšej prikláňal k nejakým "podzemákom" ,ja sám som mal ako prvého toxičáka lividumku.
- 666JonDavis
Zatiaľ vám moc ďakujem. ešte nejaké typy ???
Zatiaľ by som sa asi priklonil k H.hercules alebo C.crawshayi, lebo ešte nemám žiadny norový druh.
A od stromových (poecky, alebo H.maculata) ma odradzuje ich rýchlosť a "extrémna" sila ich jedu, aj keď sa mi veľmi páčia.
Asi nie je moc príjemné ich naháňať po izbe keď sa vyberú na výlet von z terária
Zatiaľ by som sa asi priklonil k H.hercules alebo C.crawshayi, lebo ešte nemám žiadny norový druh.
A od stromových (poecky, alebo H.maculata) ma odradzuje ich rýchlosť a "extrémna" sila ich jedu, aj keď sa mi veľmi páčia.
Asi nie je moc príjemné ich naháňať po izbe keď sa vyberú na výlet von z terária
"Satan has been the best friend the Church has ever had, as He has kept it in business all these years !"
Anton Szandor LaVey
Anton Szandor LaVey
- 666JonDavis
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Posledne dva su ''norove" .PiXeL napísal:a ja presne naopak , kupi si urcite Poecilotheriu, Hysterocratesa alebo Haplopemu.Pipo napísal:To mas v podstate jedno...ale ja by som volil napr. nieco norove a skusil by soms a vyhnut napr.poecilotheriam...
Ja by som ti tiez odporucil nieco zemne, norove.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Vymenoval len stromove druhy, este som Matka nevidel propagovat zemne .Raqua napísal:Jednoznacne Poecilotheria alebo Cyriopagopus, lebo su to proste strasne super pavuky.
Je to jeho subjektivny nazor a nepochybujem, ze vie o com pise. Niekedy treba mat aj vlastny nazor.PiXeL napísal: presne tak !!! - Matko vie o com pise ...
To ani neuvidis. Musel som tu dat aj opacny nazor, ked ste ho tak tlacili do tych zemnych. Nech aj niekedy vidi toho svojho pavuka!Sceptic napísal:Vymenoval len stromove druhy, este som Matka nevidel propagovat zemne .
To je pravda.Sceptic napísal: Je to jeho subjektivny nazor a nepochybujem, ze vie o com pise. Niekedy treba mat aj vlastny nazor.
- 666JonDavis
je aj krajsi napr taka : metallica666JonDavis napísal:Uz mam doma H.hercules (2.zvlek)
Dalsiu mam v plane poecilotheriu regalis
Je to nadherny pavuk a paci sa mi najviac zo vsetkych poecilotherii (aj ked vsetky su krasne)
http://www.lasiodora.sk/potw/1.jpg
- 666JonDavis
- 666JonDavis