Haplopelma lividum
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
Haplopelma lividum
Zdravím, chtěl bych se zeptat chovatelů Haplopelmy lividum. Pokousala někoho a jestli ano, co následovalo? Už sem zde četl nějaké příznaky a chtěl bych se zeptat ještě...
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
co pokusala ta ?? alebo sa chystas ?? .---- mna nastastie este nekusla ... ale vlastne ani neviem ze ju mam .... vkuse je pod zemou .. a dokonca som zistil ze mi ani zvlek nevyhodila vonku ...
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Chalani, dost zavisi od toho akeho mate jedinca. Moja lividumka sice nebola vidiet mesiac az dva pocas zvliekania, ale aj predtym aj potom vychadza takmer kazdy vecer von - samozrejme musi byt tma v izbe. Takze nemas prbolem v zimnych mesiacoch tohto pavuka ukazovat aj navstevam.
A co sa jedovatosti tyka - problem je iba dat ho do teraria. Je fakt rychly a ma nevyspytatelne spravanie. Ale ked uz ma noru je to v pohode. V priapade strachu vzdy zalezie do nory, ale do tej radsej nevrtaj
A co sa jedovatosti tyka - problem je iba dat ho do teraria. Je fakt rychly a ma nevyspytatelne spravanie. Ale ked uz ma noru je to v pohode. V priapade strachu vzdy zalezie do nory, ale do tej radsej nevrtaj