čistenie terária
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
čistenie terária
jedna otazocka....mozem skla terarka cistit nejakymi prostriedkami?napriklad okena a tak.....alebo len horucou vodou?aby som nejak neublizila nooo
- meo
- Dátum registrácie: 13. Júna 2008, 15:14
- Kontaktovať užívateľa:
Re: èistenie terárka
Ja cistim zasadne iba horucou vodou... ved ak tam nemas nejaky sajrajt, tak nie je dovod pouzit chemikalie, no nie? A ak predsa, tak to DOBRE vyumyvaj studenou vodou a nechaj to "vycichnout" /sorry, nenapada ma slovensky ekvivalent /moonlight napísal:jedna otazocka....mozem skla terarka cistit nejakymi prostriedkami?napriklad okena a tak.....alebo len horucou vodou?aby som nejak neublizila nooo
- Dudo
- Moderátor - škorpióny
- Dátum registrácie: 18. Júna 2006, 12:02
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj,no korytnacky v tej vode ziju,piju ju atd...A pokial ich tam dala hned po tom,no budiš....Teda samozrejme ze tou jarou nebrblem cele terarko ale iba konkretne miesto a potom to viackrat (velakrat) splachnem,zatial sa ziadny problem nevyskytol...Ale ako ostatni hovoria,najlepsie je len cista tepla voda a toto len vo vynimocnym situaciachmoonlight napísal:noo lenze s jarou to skusat nechcem...too mala kamaratka korytnacky a umyla jarou tu nadobu, naplnila vodou a do rana zdochli.. ...
Re: čistenie terárka
Čaute a ako je to s výmenou substrátu ? treba substrát vymieňať ?
-
- Dátum registrácie: 18. Augusta 2011, 17:10
- Kontaktovať užívateľa:
ja menim len v pripade ze mam plesne inak podla mna netreba zbytocny stres pre pavukapatrik107 napísal:Čaute a ako je to s výmenou substrátu ? treba substrát vymieňať ?
Ok diky
pri krpcoch mením vždy ked davám do novej (väčšej) nádoby (starý vyhadzujem) nestojí zasa tak vela, a pri väčších jedincoch tak raz max. dva krát do roka, alebo hned ako sa objaví dáka plesen ako Branko spomínal.patrik107 napísal:Čaute a ako je to s výmenou substrátu ? treba substrát vymieňať ?
no PAIN
no GAIN
no GAIN
raz dva krát do roka?...to už prečo určite to nie je potrebné....zbytočne tým stresuješ chovancovophiel napísal:pri krpcoch mením vždy ked davám do novej (väčšej) nádoby (starý vyhadzujem) nestojí zasa tak vela, a pri väčších jedincoch tak raz max. dva krát do roka, alebo hned ako sa objaví dáka plesen ako Branko spomínal.patrik107 napísal:Čaute a ako je to s výmenou substrátu ? treba substrát vymieňať ?
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
ja mám pavúky asi tri a pol roka.....pri niektorých som substrát nemenil..pri niektorých raz....pri niektorých viackrát skrz plesne/parazity...
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
mozem sa spytat ? jak ta plesen vypada ? bo ja mam posledy tyzden po stenach terarka take chumačky šedive .a neviem ci to je pavucina alebo plesen ..som stoho dost mimo ..Blondi :) napísal:ja mám pavúky asi tri a pol roka.....pri niektorých som substrát nemenil..pri niektorých raz....pri niektorých viackrát skrz plesne/parazity...
- Blondi :)
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 3. Júna 2010, 12:57
- Kontaktovať užívateľa:
daj fotku toho Tvojho niečohoricmond88 napísal:mozem sa spytat ? jak ta plesen vypada ? bo ja mam posledy tyzden po stenach terarka take chumačky šedive .a neviem ci to je pavucina alebo plesen ..som stoho dost mimo ..Blondi :) napísal:ja mám pavúky asi tri a pol roka.....pri niektorých som substrát nemenil..pri niektorých raz....pri niektorých viackrát skrz plesne/parazity...
ak by ste mali záujem o farebné mutácie Gekončíkov nočných, odporúčam túto stránku http://gekoncik.weebly.com/predaj--available.html
-
- Dátum registrácie: 18. Augusta 2011, 17:10
- Kontaktovať užívateľa:
plesne su rozne.. moze ti plesniviet substrat moze ti chytat ked tam nechas zvysky a tak...ak mas pos tenach sedive chumaciky na "styl" ze maju nejaky zaklad a trcia tak to pavucina nebude a mozes to dat prec...ricmond88 napísal:mozem sa spytat ? jak ta plesen vypada ? bo ja mam posledy tyzden po stenach terarka take chumačky šedive .a neviem ci to je pavucina alebo plesen ..som stoho dost mimo ..Blondi :) napísal:ja mám pavúky asi tri a pol roka.....pri niektorých som substrát nemenil..pri niektorých raz....pri niektorých viackrát skrz plesne/parazity...