Zvliekanie
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
-
- Dátum registrácie: 24. Októbra 2007, 14:36
- Kontaktovať užívateľa:
Video zvliekanie M. robustum..kto to ešte nevidel tak si kuknite
http://www.tarantulas.707.cz/index.php? ... tlink&id=3
http://www.tarantulas.707.cz/index.php? ... tlink&id=3
ja mam taku zvlastnu otazku: ked sa zvlecie stromovy pavuk a zvlecku si necha v hniezde, tak mu ju tam nechate? lebo neda sa vybrat bez toho aby som mu znicil hniezdo...
Brachypelma smithi, Psalmopoeus irminia, Psalmopoeus reduncus, Psalmopoeus cambridgei, Grammostola rosea, Nhandu coloratovillosum, Holothele incei, Pandinus imperator
-
- Dátum registrácie: 28. Augusta 2007, 23:34
- Kontaktovať užívateľa:
Je lepší ji co nejdříve vydělat (z toho důvodu, že by na něm mohli být "svlečení" paraziti), ale pokud by jsi mu měl rozbít uplně celé hnízdo tak ji tam nechej.bariad napísal:ja mam taku zvlastnu otazku: ked sa zvlecie stromovy pavuk a zvlecku si necha v hniezde, tak mu ju tam nechate? lebo neda sa vybrat bez toho aby som mu znicil hniezdo...
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
caves, kolko sa asi pavuk pripravuje na finalnu fazu zvliekania? myslim ako dlho lezi na chrbte kym sa zacne zvliekat? asi to nie je nejako stanovene, vsak? pretoze ten moj takto lezi uz dobrych par hodin a neviem ci je to normalne...pred dvoma tyzdnami mi odisla takto pri zvliekani G. rosea, dufam že B. smithi nepojde do nebička za ňou...Vlhkosť je ok.
A ešte - mam ho vo filmovke - je vyrušením pavúka pri zvliekaní jej otvorenie a náhľad dnu?
A ešte - mam ho vo filmovke - je vyrušením pavúka pri zvliekaní jej otvorenie a náhľad dnu?
My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- Nery
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Novembra 2008, 21:35
- Kontaktovať užívateľa:
u prcků by to mělo jít rychle,občas mívaj problémy s moc nízkou teplotou...
bud se svlíkne nebo chcípne.
Třebas taková smitka moc vlhko na svlékání nepotřebuje.
Kolikrát se mi svlíkali za jízdy v autě,vlaku,nebo na burze, několikrát jsem byl nucen s baboukem manipulovat během svlékání a vždy vše proběhlo v pořádku, ale náhoda je blbec tak raděj nerušit.
bud se svlíkne nebo chcípne.
Třebas taková smitka moc vlhko na svlékání nepotřebuje.
Kolikrát se mi svlíkali za jízdy v autě,vlaku,nebo na burze, několikrát jsem byl nucen s baboukem manipulovat během svlékání a vždy vše proběhlo v pořádku, ale náhoda je blbec tak raděj nerušit.
(-(-(-_-)-)-)
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
© - příspěvek je chráněn autorskými právy - pravděpodobně jde o jedinečný intellectualní kotrmelec...
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Cawte mam problem s mojim B.smithi je v 4zvleku a dnes pred jedenastov sa prevratil nachrbat tak som si myslel ze sa ide zvliect lenze uz to trva vyse troch hodin a stale nic iba tam lezi nehybe sa...Pri takychto malych zvlekoch by to nemalo trvat tak dlho nie??? A v izbe je iba 21 stupnov nemoze to byt tym? Zvlece sa este ci umre ? Dik za odpoved
Caute. Chcem sa este spitat na B. smithi mam ju bud v 1. alebo 2. zvleku a kupil som ju na ZV burze pred cca mesiacom a pol a este stale sa mi nezvliekla , nieje to uz pridlhy cas medzi zvlekom?... radsej sa spitam lebo mal som G. roseu 1. zv a ona sa mi dlho nechcela zvliect a ani neprimala potravu a nakoniec uhynula
- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj, tak s G. roseou v 2. zv som mal take iste stastie ako ty. B. smithi sa mi z 2.zv do 3zv. zvliekla presne za 2 mesiace a 13 dní, takže podľa mňa sa nemáš čoho báť, pokiaľ je vykrmená a máš dobrú teplotu, čakaj...iná možnosť nie jeTibo napísal:Caute. Chcem sa este spitat na B. smithi mam ju bud v 1. alebo 2. zvleku a kupil som ju na ZV burze pred cca mesiacom a pol a este stale sa mi nezvliekla , nieje to uz pridlhy cas medzi zvlekom?... radsej sa spitam lebo mal som G. roseu 1. zv a ona sa mi dlho nechcela zvliect a ani neprimala potravu a nakoniec uhynula
My collection:
-
- Dátum registrácie: 28. Januára 2008, 13:40
- Kontaktovať užívateľa:
chcel som sa spytat, ci je normalne, ze sa pavuci prestanu zvliekat v zimnom obdobi... je sice pravda, ze sa mi 2ks zvliekli, ale ostatok nic. maju telo, maju vlhko, aj zeru. nerozumiem tomu...
B. klaasi, B. smithi 2x, B. albiceps 2x, A. geniculata 2x, H. lividum, G. rosea 'red' 3x, G. rosea 2x, G. aureostriata 2x, P. irminia 2x, C. elegans
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
o ake pavuky ide ?
vsetko zalezi od podmienok, velkosti zvlekov, kolko papkaju .... a tak
vsetko zalezi od podmienok, velkosti zvlekov, kolko papkaju .... a tak
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
-
- Kontaktovať užívateľa:
dole mam napisane co mam doma. zvliekla sa teraz geniculata do 8 zvleku a smithka do 5 zvleku. druha geniculata sa nezvliekla skoro pol roka a je rovnako zvlekova... G. rosea rastie pomaly...
B. klaasi, B. smithi 2x, B. albiceps 2x, A. geniculata 2x, H. lividum, G. rosea 'red' 3x, G. rosea 2x, G. aureostriata 2x, P. irminia 2x, C. elegans
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
bud som blby alebo som z toho aj tak vela nepochopil .....
sak napis aky pavuk , aky velky , a kedy sa ti zvliekal naposledy ....
ako casto prijma potravu , popripade cim ho krmis ... a nezabudni spomenut aku maju teplotu a vlhkost ...
diki ...
potom ti mozno budeme vediet poradit ...
sak napis aky pavuk , aky velky , a kedy sa ti zvliekal naposledy ....
ako casto prijma potravu , popripade cim ho krmis ... a nezabudni spomenut aku maju teplotu a vlhkost ...
diki ...
potom ti mozno budeme vediet poradit ...
-
- Kontaktovať užívateľa:
no to ti mozem napisat az vecer. pisanku s datumami mam doma... teplota 23 cca a vlhkost 50-65%. ale ked tak vecer vsetko napisem. mozno budem prekvapeny a najdem doma dalsiu zvlecku...
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
mno .... ta teplota by mohla byt vyssia .... a vlkost tiez ....
skus to dat aspon na 26 stupnov a 75% vlhkost ....
na zaciatok .....
skus to dat aspon na 26 stupnov a 75% vlhkost ....
na zaciatok .....
-
- Kontaktovať užívateľa:
skusim dat, ale v lete bolo teplo aj 28 stupnov a aj tak to nepomohlo. naposledy sa zvliekala 30.5.2008. a to je velmi dlha doba. zerie pekne, brusko ma uplne napratane... nerozumiem...
inak teraz som bol doma. teplota 23-24 vlhkost cca 60% a narosil som, tak uvidime, ci sa viac bude zdrziavat na tom cerstvo narosenom, alebo bude vyhladavat suchsie....
taketo ma brusko...
inak teraz som bol doma. teplota 23-24 vlhkost cca 60% a narosil som, tak uvidime, ci sa viac bude zdrziavat na tom cerstvo narosenom, alebo bude vyhladavat suchsie....
taketo ma brusko...
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
pri takomto velkom pavukovy nie je az tak neobvykle ze sa nezvlieka kazdy mesiac, ani kazde 3 ...
cim starsi ....tak su odstupy vacsie ...
rolu hraje aj krmenie .... ci sa krmi pravidelne ... alebo ci sa nepreziera ....
niekde na fore sa mozes docitat o takzvanom "zapeceni" --- prezraty pavuk neprijma dlho potravu a nezvlieka sa ...
treba byt trpezlivy ...
cim starsi ....tak su odstupy vacsie ...
rolu hraje aj krmenie .... ci sa krmi pravidelne ... alebo ci sa nepreziera ....
niekde na fore sa mozes docitat o takzvanom "zapeceni" --- prezraty pavuk neprijma dlho potravu a nezvlieka sa ...
treba byt trpezlivy ...
-
- Kontaktovať užívateľa:
ahaa, takze nie je to nic neobvykle. stat sa to moze. oka, uz som sa zacinal bat, ze sa nieco stalo. skusim teraz davat velky pozor na vlhkost a pridam teplotu, tak sa snad nieco pohne. ale dakujem za radu. za rok "chovatelstva" sa mi takyto pripad nestal.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
za rok dokazes dostat do adultu neakeho stromaka, ale na zemne druhy treba byt naozaj trpezlivy ....
Ja vravim .... Trpezlivost zvleky prinasa ...
Ja vravim .... Trpezlivost zvleky prinasa ...