Co na zaciatok
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, Dudo
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
Pustny ta pustny ...., nie je to jedno .... ci viac alebo menej ? Tak ci onak moze mat bodnutie katastrofalne neasledky ....,gryf napísal:Pekný puštny a hlavne menej toxicky je napr. : Scorpio maurus
adi si akosi nevšimol slova aby nebol moc jedovaty
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
adi napísal:Sak uz sa tolko nekrut .... a zvolenie na australisou od ostatnych nepotrebujes ...,lubko71 napísal:chcel by som si rozsirit chov ...mam longimanusov ..a chcel by som nejakeho pusteneho ...ale zase aby nebol moc jedovaty...nevedeli by ste ni poradit nejakeho?
Pokial vies zabezpecit aby boli OK ( co s chovatelskeho hladiska nie je problem) a aby nikomu neublizili , tak si kup ...,
Dolezita je stabilna nadobka na nepristupnom mieste , plna piesku ....
Sam si musis byt isty a ty musis prevziat zodpovednost a nie sa pytat ostatnych ...
Pekny den ....,
pocuj adi a ty ho mas?
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam amourexiho .... a to je to iste ...
Mam aj Hottentottu ... a ta sa mi zda byt menej agresivna ...,
Mam aj Hottentottu ... a ta sa mi zda byt menej agresivna ...,
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
Podla toho, co chovatel chce, potom to jedno neni. Ak chovatel nie je alergicky, bodnutie Scorpio maurusom, ktory sa odporuca zaciatocnikom, ako 1 pustny skorpik nemusi mat take katastrofalne nasledky, ako ked ta bodne Androctonus.adi napísal:Pustny ta pustny ...., nie je to jedno .... ci viac alebo menej ? Tak ci onak moze mat bodnutie katastrofalne neasledky ....,gryf napísal:Pekný puštny a hlavne menej toxicky je napr. : Scorpio maurus
adi si akosi nevšimol slova aby nebol moc jedovaty
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Kuknite si temu Androctonus .... tam pisal, ze by xcel australisa ... a s Lubom som sa stretol a myslim si, ze je dost zodpovedny na to aby si zaobstaral skorpika tohto druhu ....
diky adi ...tak rozmyslam ale ako tak myslim stale na to tak by som aj chcel...myslim si ze uz mam nejake skusenosti hoci nie az take velke jak poniektori ale ked sa budem knemu spravat s respektom tak to bude v pohode...adi napísal:Kuknite si temu Androctonus .... tam pisal, ze by xcel australisa ... a s Lubom som sa stretol a myslim si, ze je dost zodpovedny na to aby si zaobstaral skorpika tohto druhu ....
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Co na zaciatok
Od zalozenia tejto temy sa uz da hlavne v CZ kupit velmi lacno rod Heterometrus spp.. Ich druhove urcenie by som bral pri predajcoch s velkou rezervou. V chove mam par kusov, su nenarocne a velmi zrave (druhovo neurcene).