Genus: Androctonus - Hemprich and Ehrenberg 1828
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, Dudo
Genus: Androctonus - Hemprich and Ehrenberg 1828
Cav
Tu by boli moje favoritky . Este planujem dalsie druhy zohnat z tohto rodu ako napriklad: hoggarensis a amourexi.
A. australis
A. australis baby
A. bicolor
A crassicauda
Tu by boli moje favoritky . Este planujem dalsie druhy zohnat z tohto rodu ako napriklad: hoggarensis a amourexi.
A. australis
A. australis baby
A. bicolor
A crassicauda
Deep respect, brachy
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri ''
by Shroom
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri ''
by Shroom
- Dudo
- Moderátor - škorpióny
- Dátum registrácie: 18. Júna 2006, 12:02
- Kontaktovať užívateľa:
Trochu to zovseobecním- androctonusy sa môžu chovať pohromade,teda hlavne mladé,dospelé v podstate tiež,ale riziko napadnutia je o dosť vacsie. Daco o tom máš napr tu : http://perso.orange.fr/eycb/scorpions/Gafrique.htm
- Johny.700
- Dátum registrácie: 11. Decembra 2007, 14:04
- Kontaktovať užívateľa:
arsen8 napísal:no vyzerá o tak že tam sú :
leiurus ,niejaký parabuthus,a niejaké androctonusy všetko bližšie neurčené..
ponaučenie:kupovať len osobne!
bud rad ze ti aspon vsetky ziju..mne sa stalo uz aj ine..hmm..chudacik moj prvy skorpion..zomrel pri preprave v autobuse..alebo mi ho poslali mrtveho..to uz newem..
Vcera mi samica A.australisa porodila larvy, podla pana Kovarika by sa mali zvlieknut do 1.zv cca do tyzdna.
prikladam foto + ak by mal niekto zaujem o kupu (len skuseny chovatel) tak sa ozvyte na mail duskis85@gmail.com
prikladam foto + ak by mal niekto zaujem o kupu (len skuseny chovatel) tak sa ozvyte na mail duskis85@gmail.com
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
moj prvy bol A amourexi ,
Ale musim povedat, ze ani 18 netreba, dolezite je podla mna spoznat kupujuceho a uistit sa ci je na tolko zodpovedny aby mohol mat take zviera doma ...
Ale musim povedat, ze ani 18 netreba, dolezite je podla mna spoznat kupujuceho a uistit sa ci je na tolko zodpovedny aby mohol mat take zviera doma ...
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Dobre vies ako som to myslel ... tak nerob ....Duskis napísal:hej ale nejdem mat s kupujucim rande, aby som ho prostrednictvom emailov pred predajom spoznavaladi napísal:moj prvy bol A amourexi ,
TAKZE CELKOVY POCET 23 KUSOV, MLADATA SU UZ V 1.ZVDuskis napísal:Vcera mi samica A.australisa porodila larvy, podla pana Kovarika by sa mali zvlieknut do 1.zv cca do tyzdna.
AK MA NIEKTO ZAUJEM NAPISTE NA MAIL duskis85@gmail.com NA CENE SA DOHODNEME AJ VYMENIM ZA INE SKORPIKY
- terno
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 17. Novembra 2006, 07:44
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Genus: Androctonus - Hemprich and Ehrenberg 1828
Androctonus bicolor - túto "krásku" som si dnes dnes priniesol z TT burzy......
facebook: Marek Terno
krasne kusky chlapci
Canis familiaris ( dogo canario ) 1,0 / Gekko gecko 0,1 / Psalmopoeus irminia 0,1 / Chromatopelma cyaneopubescens? /
gratulujem k mladym, ja si zatial na ziadneho netrufam, a Androctonus australis uz urcite nie
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Pribudli mi neake krpce A. bicolor, dufam, ze sa im bude darit Je to odchov ... tak sa im velmi tesim. A su to pekny papaci.