Babycurus jacksoni (Pocock, 1890)
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, Dudo
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
normalna vec
skorpikom staci ak je samica naparena len raz za zivot ona si tie spermie nejak "setri" mozes cakat ze ti bude prinasat mlade v nepravidelnych intervaloch cely zivot samozrejme nie v takych poctoch ako na zaciatku. dokonca to neprestane ani po zvleku pretoze na rozdiel od pavukov skorpionice nezvliekaju aj spermateku.
taky kratky interval medzi dvoma porodmi sveci o tom ze ju mas v perfektnych podmienkach s dostatkom potravy. ak to nezmenis ocakavaj dalsie a dalsie prirastky.
skorpikom staci ak je samica naparena len raz za zivot ona si tie spermie nejak "setri" mozes cakat ze ti bude prinasat mlade v nepravidelnych intervaloch cely zivot samozrejme nie v takych poctoch ako na zaciatku. dokonca to neprestane ani po zvleku pretoze na rozdiel od pavukov skorpionice nezvliekaju aj spermateku.
taky kratky interval medzi dvoma porodmi sveci o tom ze ju mas v perfektnych podmienkach s dostatkom potravy. ak to nezmenis ocakavaj dalsie a dalsie prirastky.
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
- Jednasest
- Dátum registrácie: 23. Júna 2009, 19:41
- Kontaktovať užívateľa:
wtf?????? mas vazne jacksoniho??the_zako napísal:
1zv od falusa
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
Boaedon fuliginosus predaj
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT kupim/vymenim/pol kokona.
- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
porovnaj si hocijake 1zv s tym tvojim, ja mam teraz uz 2zv, ale aj predtym bol oranzovy, tak bud si ho zle odfotil/je degenerovany/neni to jackson 

Môj web
Neviem ake mas skusenosti s mladatmi tohto druhu ani aky zrak ze z tej foto predtym vies nieco take povedat ale mozem ti zarucit ze je to mladata od mojej samice ktorej foto je tu viac krat... a bolo uplne rovnake ako vsetky ostatne a niesu nijako "degenerovane"Jednasest napísal:porovnaj si hocijake 1zv s tym tvojim, ja mam teraz uz 2zv, ale aj predtym bol oranzovy, tak bud si ho zle odfotil/je degenerovany/neni to jackson
S pozdravom Adam...

- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
To co je za zlty humus v tej myske ?
Neverim, ze voda v gely
Neverim, ze voda v gely

michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.

- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
to je molitaaaaan 

Môj web
chovate ich niekto aj pri teplote nizsej ako 26 stupnov? popripade ako sa im dari pri teplote okolo 20°C ... prezili aj 16°C? pretoze v zime ked u nas nikto neni neni u nas ani teplo
... ja vem ze uz zima nieje ale zase necakam ze mi bude ten skorpion zit iba cez leto
... pozn. este ho nemam lebo som si neni isty ze ci som schopny mu zadovazit dobre podmienky

- Jednasest
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal raz cez zimu cely tyzden 22-23°C ale pohodicka 

Môj web
Ono 15 W žiarovka nejde do peňazí. Hrubým výpočtom ak som rátal správne tak za 1000 hodín spotrebuješ menej než 3€ za elektrinu to máš 42 dní nepretržitého svietenia, na rok cca 20-25 € ak by si svietil neustále (neráta sa s tým že tá žiarovka asi nevydrží ísť v kuse rok, ale môže sa stať ...)
"The cycle of life and death continues. We will live, they will die."