Hadogenes paucidens- (Pocock) 1896
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, Dudo
Re: Hadogenes paucidens- (Pocock) 1896
rano som si bol pre neho do mesta , bol chudacik v malickej krabicke no uz sa ma dobre )
- Prílohy
-
- Hadogenes. (2).JPG
- (493.04 KiB) 155 stiahnutí
-
- Hadogenes. (1).JPG
- (428.5 KiB) 155 stiahnutí
-
- Hadogenes..JPG
- (491.19 KiB) 155 stiahnutí
vedel by mi niekto z fotky urcit pohlavie ?
Zdar, Sharky.
Já bych z té fotky soudil, že se jedná o samičku. Pohodový chovanec, taky mám jeden kousek doma.
Já bych z té fotky soudil, že se jedná o samičku. Pohodový chovanec, taky mám jeden kousek doma.
mne sa zda dost tucna nemoze byt naparena ?
Tak daleko, abych poznal napářenou samici ještě nejsem Je to můj první a zatím jediný škorpík, takže se učím a učím a učím...
Zdar.
18.12. 2010 jsem koupil samičku tohoto druhu. Už několikrát jsem ji zkoušel krmit, nikdy
ale o potravu nejevila zájem. Cvrčci po ní vesele hopsají. Chtěl bych se teda zeptat jestli
i u štírů existují nějaké hladovky a jestli cca ty dva měsíce bez potravy nejsou vážnějším
důvodem k obavám. Nechci dělat paniku ale je to můj první štír, tak se raději ptám zkušenějších.
Moc děkuju za případné postřehy.
18.12. 2010 jsem koupil samičku tohoto druhu. Už několikrát jsem ji zkoušel krmit, nikdy
ale o potravu nejevila zájem. Cvrčci po ní vesele hopsají. Chtěl bych se teda zeptat jestli
i u štírů existují nějaké hladovky a jestli cca ty dva měsíce bez potravy nejsou vážnějším
důvodem k obavám. Nechci dělat paniku ale je to můj první štír, tak se raději ptám zkušenějších.
Moc děkuju za případné postřehy.
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
pol roka- rok ak ma vodu a az potom sa je dovod obavat
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)
vyskúšaj tých cvrčkou usmrtiť....moje tiež nechceli žrať živých tak som ich zabil a škorpíci sa hneď do nich s chuťou pustili...
Vodu má. S těma mrtvýma cvrkama to příště vyzkouším. Hlavně jsem teď klidnější
Díky za odpovědi.
Díky za odpovědi.