Lycosa singoriensis
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
ja viem ze v Nitre boli najdene aj Lycosy .---
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.

Zdravim ja som Lycosu nasiel minuly rok pred zimou u babky na stene aj viem asik nie moc presny vyskyt v NR nachadza sa na Janikovskom letisku zevraj.Dneska mi kamos doniesol toho isteho liezol im akurat po vysokozdviznom voziku tak mi ho doniesol.Toho predchadzajuceho som pustil spat do prirody nebol to zrorvna klidas pavuk skor taky agresivny bol ale zral velmi dobre.
-=!_*RE5PECT*_!=-
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
chyti aj mne niekto toho pavuka ??? kedze u nas nerastu ... 

- adi
- Kontaktovať užívateľa:
jj .... ja viem ..... ale tolko som o nom pocul ... aj fotky adult samice som videl ... aj s kokonom (myslim ze tvoje ) .....
a viem ze u nas na chalupe som ako chlapec zahliadol par kusov .... ale teraz nic ... ani jeden ....., tak som si myslel ze ak by sa nejaky volne pohodeny a nevyuzity kusok nasiel .....,
ja som toho nazoru ze zvierata sa chrania pred vandali a ludmi co ich zabijaju . jedo pre aku pricinu ,,,,,, u mna by sa mal mozno aj lepsie ako volne v prirode .....,
tot moj nazor a pohlad na vec ....., ale ponuka plati
a viem ze u nas na chalupe som ako chlapec zahliadol par kusov .... ale teraz nic ... ani jeden ....., tak som si myslel ze ak by sa nejaky volne pohodeny a nevyuzity kusok nasiel .....,
ja som toho nazoru ze zvierata sa chrania pred vandali a ludmi co ich zabijaju . jedo pre aku pricinu ,,,,,, u mna by sa mal mozno aj lepsie ako volne v prirode .....,

-
- Dátum registrácie: 18. Februára 2007, 16:10
- Kontaktovať užívateľa:
tak podla mna mas trochu nepresny (adi napísal:jj .... ja viem ..... ale tolko som o nom pocul ... aj fotky adult samice som videl ... aj s kokonom (myslim ze tvoje ) .....

- adi
- Kontaktovať užívateľa:
lopo napísal:tak podla mna mas trochu nepresny (adi napísal:jj .... ja viem ..... ale tolko som o nom pocul ... aj fotky adult samice som videl ... aj s kokonom (myslim ze tvoje ) .....
tot moj nazor a pohlad na vec ....., ale ponuka plati) nazor na ochranu zvierat ... verim tomu ze zvierata sa maju u teba velmi dobre ,ako jedincovi pomozes ale ak sa na to pozries ako druh tak keby si kazdy nosil domov co chcel tak kde skoncime
... a odsudit zabitie zvierata z dovodu ziskania potravy no to je na diskusiu v ktorej by si nemal velke sance
... len tolko som chcel
o com hovoris ??? zabit zviera na ziskanie potravy ....., my sa nebavime o dobe kamennej ...., ja som nic take nespomenul ak sa dobre pametam ....,
a tvoj nazor beriem .... je tio vsetko take polemicke , ale vies , moj dedo je chovatel a t d. a on chova vtaky, a chytal si hrdlicky lesne, potom ked odchoval pustal s5 .
to vsetko zalezi od uhla pohladu, mna staci uviest do varu ak niekto ide po lese a bucha s palicou po vsetkom .
Nepokladam sa barbara, ale za cloveka kt. ma o to seriozny zaujem a ak by ma to naaaaaaahodou prestalo bavit urcite by som to nepustil na ulicu alebo len bezhlavo zabil. Tak si myslim ze na pozorovanie a "osobny vyskum" prejavou atd. mam pravo si zaobstarat nejakeho jedinca.
Niesom isty ale pavuky urcite neboli chranene koly tomu ze ich drancovali podobne ako brachypelmy , a stavim sa ze do toho hralo vela aj hosp. pesticidy , a CHKO a pod. MYslim ze cely postup uznavania poznas ....
a este si neodpustim: Jednoznacne vyjadrenia typu Greenpeace, Vlk , Kup si svoj strom a podobne "slachetne organizacie" - su to blbci kt. sa skladaju prevazne z pravnikov a idiotov .. a maju super jednoznacne nazory ....
prijemny chov ..

Ako tu citam,je Vas viac ktori mate nejake zazitky s tymto pavukom.Aj ja som ho nasiel.Mam ho od septembra 2007 a nasiel som ho v Galante,kde pracujem.Tiez som nemohol zistit aky je to pavuk.Hladal som v mnohych muzeach a ZOO po celom svete a nic.Nakoniec som ziskal kontakt na jedneho odbornika na europsku arachnofaunu v Cechach.Toto si pozrite /www.atypus.estranky.cz .Je to naozaj Lycosa singoriensis - najvacsi europsky pavuk , ktory sa opat vracia na Slovensko a do Ciech. Mam to stastie a velku radost ze mi neuhynul a dokonca mam aj prirastky.
Pre administratora , chcel by som vlozit fotky ale nedari sa mi to , prosim o pomoc,pretoze nemam s tym skusenosti.Vdaka.
Pre administratora , chcel by som vlozit fotky ale nedari sa mi to , prosim o pomoc,pretoze nemam s tym skusenosti.Vdaka.
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.lasiodora.sk/tutorial/ako_na_to.htm
alebo www.img.lasiodora.sk a vlozis do prispevku vygenerovany php kod pre nahlad.
alebo www.img.lasiodora.sk a vlozis do prispevku vygenerovany php kod pre nahlad.
Chcel som si len overit ci je to naozaj Lycosa , kedze sa trochu odlisuje od tych na fotke a nevedel som ze zije aj u nas.
Nasiel som ju v lese pri Prievidzi.
Boh je reálny, pokiaľ nebol deklarovaný ako integer.
--------------------
Život by bol omnoho jednoduchší, keby sme k
nemu mali zdrojový kód.
--------------------
nemu mali zdrojový kód.
podla toho krasneho kriza co tam vidim to je kriziak,ale neviem ako sa vola po latinsky,takze mozno ze Lycosa ako si pisal je jeho lat. nazov,ale mal som pocit ze pavuky ktore su tu na fotkach su Lycosi...M150 napísal:Chcel som si len overit ci je to naozaj Lycosa , kedze sa trochu odlisuje od tych na fotke a nevedel som ze zije aj u nas.
Avicularia versicolor 0,1 | Brachypelma smithi 1,0 | Heteroscodra maculata 0,1 | Poecilotheria ornata 1,0 | Ceratogyrus darlingi | Ephebopus cyanognathus
- Chruno
- Lingvistický diktátor
- Dátum registrácie: 5. Júla 2007, 19:48
na akych halucinogenoch ficis? ziaden kriz, ziaden kriziak- podla mna Lycosa sp.oxYgen napísal: podla toho krasneho kriza co tam vidim to je kriziak,ale neviem ako sa vola po latinsky,takze mozno ze Lycosa ako si pisal je jeho lat. nazov,ale mal som pocit ze pavuky ktore su tu na fotkach su Lycosi...
Naposledy upravil/-a Chruno v 8. Júla 2008, 21:30, upravené celkom 1 krát.
keby to bol kriziak tak to asi viem....
ma asi 2cm, je to fotene vo filmovke
Takze to nie je Lycosa singoriensis?
a potom aky druh by to teoreticky mohol byt?
ma asi 2cm, je to fotene vo filmovke
Takze to nie je Lycosa singoriensis?
a potom aky druh by to teoreticky mohol byt?
Boh je reálny, pokiaľ nebol deklarovaný ako integer.
--------------------
nemu mali zdrojový kód.
--------------------
nemu mali zdrojový kód.