Atrax robustus
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- gryf
- Dátum registrácie: 5. Novembra 2006, 13:59
- Kontaktovať užívateľa:
Btw najviac mrtvych bolo v roku 1981 kedy zomrelo v Australii 13 ludi.Medzi nich patril aj dvojrocny chlapec ktory zomrel podla zaznamov po 15 minutach.Raqua napísal:Atrax zabil nejakych 10 ludi kym na neho urobili serum.

Serum sa podarilo vyvinut az v roku 1985.Urcite ste uz videli v niakom dokumente ako tomuto pavukovi odoberaju jed kvapkajuci z chelicier....
Ahoj
Ked dobre viem tak rod Atrax ma nurotoxin takze nerozklada bielkoviny a svaly, co tam hnije sposobil Loxoceles a ten ma nekrotoxin, co by som nechcel, radsej sa zadusim za par hodin ako hnit mesiace a postupne amputovat koncatiny.
A ked chces nieco co sa da zohnata je extremne jedovate a pekne a da sa kupit tak kup Phoneutriu a to aj skace

Ked dobre viem tak rod Atrax ma nurotoxin takze nerozklada bielkoviny a svaly, co tam hnije sposobil Loxoceles a ten ma nekrotoxin, co by som nechcel, radsej sa zadusim za par hodin ako hnit mesiace a postupne amputovat koncatiny.
A ked chces nieco co sa da zohnata je extremne jedovate a pekne a da sa kupit tak kup Phoneutriu a to aj skace

Deep respect, brachy
,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri
''
by Shroom

,,I like Megaphobema I love Poecilotheria but my queen is Monocentropus balfouri

by Shroom

Ano, Phoneutria je krajsia a na rozdiel od Atraxa aj naozaj rychla. Mal som tu moznost chovat ich vzdialenych pribuznych a na tu rychlost sa ziaden vtackar nechyta.brachy napísal:Ahoj
A ked chces nieco co sa da zohnata je extremne jedovate a pekne a da sa kupit tak kup Phoneutriu a to aj skace![]()
Tomu jedu sa hovori nekrotoxin len laicky, odborne je to cytotoxin. A spravidla sa na to nezomiera.
Vcera som otom pozeral dokument a samicky atrax robustus niesu smrtelne jedovate smrtelne jedovate su len samce maju 10 krat silnejsi jed jak samicky
Naposledy upravil/-a Gabo v 2. Marca 2008, 14:52, upravené celkom 2 krát.
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
dospele samce ...... a nedospele ?
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.

- Phoneutria79
- Dátum registrácie: 27. Apríla 2012, 11:01
Re: Atrax robustus
informace, že samec atraxe je více toxický než samice je veliká hloupost a mimo mísu
samec i samice jsou stejně jedovatí, samici navíc člověk potká jen velmi těžko, takže není ani tak dobře prozkoumána. samec i samice jsou stejně jedovatí, tak tady nepište hlouposti.

- Phoneutria79
- Dátum registrácie: 27. Apríla 2012, 11:01
Re:
SeBra napísal:pokial by si ho choval dopustis sa trestnej cinnosti, pretoze je to druh pri ktorom musis poziadat o akusi vynimku, ktora zahrna chov smrtelne jedovatych zvierat. ...podla mna by si musel mat vazne opodstatnenie k tomu aby ti to schvalili a v pripade chovu na cierno sa jedna o dost velky problem a hlavne ked sa niekomu v tvojom okoli nieco stane...
velký nesmysl