TOMAS REHOR
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
- spiderman
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 16. Septembra 2006, 15:25
- Kontaktovať užívateľa:
TOMAS REHOR
Ahojte, venujem sa pavukom uz roky, uz to bude co chvila 10. zakladam tuto temu pre to aby ste pisali postrehy, skuesnosti, na moju osobotu, popripade nejake otazky ohladne chovu a odchovu.
- zaciatocnik
- Dátum registrácie: 14. Marca 2010, 14:31
Re: TOMAS REHOR
Ahoj,
mam od teba dost pavukov a nic zle na teba nemozem povedat fakt seriozny predajca , da sa s tebov dohodnut na cene takze spokojnost
mam od teba dost pavukov a nic zle na teba nemozem povedat fakt seriozny predajca , da sa s tebov dohodnut na cene takze spokojnost

moja skupina ktorá je zameraná čisto len na Poecilotherie .
http://www.facebook.com/groups/115582828528632/
- simon
- Dátum registrácie: 20. Decembra 2008, 16:47
- Kontaktovať užívateľa:
Po dlhom čase prispevok od teba
ja mam zatial len dobre skusenosti, nemam co vytknut. Vacsinu chovu mam od teba a setko je v poriadku takže spokojnost. *THUMBS UP*

- Rain
- Dátum registrácie: 4. Januára 2011, 17:52
- Kontaktovať užívateľa:
Tomas ty sa uz musis velmi nudit, co? 
No nemozem povedat na teba ani jedno zle slovo aj keby som velmi chcel (co samozrejme nechcem). Dost velky vyber druhov, vzdy nejaka ta dobra akcia a ani netreba o nu poziadat, pavuky su uplne zivotaschopne (zatial 0 uhynutych kusov), kedykolvek poradenstvo zdarma a ochota (velmi velka ochota!). Serioznost je uplnou samozrejmostou, to tu uz ani nemusim asi pisat a vzdy sa da dohodnut ak nieco potrebujem.
Celkove hodnotenie 10/10 bobrikov ti davam

No nemozem povedat na teba ani jedno zle slovo aj keby som velmi chcel (co samozrejme nechcem). Dost velky vyber druhov, vzdy nejaka ta dobra akcia a ani netreba o nu poziadat, pavuky su uplne zivotaschopne (zatial 0 uhynutych kusov), kedykolvek poradenstvo zdarma a ochota (velmi velka ochota!). Serioznost je uplnou samozrejmostou, to tu uz ani nemusim asi pisat a vzdy sa da dohodnut ak nieco potrebujem.

- spiderman
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 16. Septembra 2006, 15:25
- Kontaktovať užívateľa:
Rain napísal:Tomas ty sa uz musis velmi nudit, co?

palec hore, vždy bez problémov ....
si si chel zlepšiť náladu, že Ťa tu budú chváliť? Tak chválim aj ja - keď sme sa na niečom dohodli tak to potom prebehlo, miesto, čas - spolahlivosť,serióznosť O.K. 

Tak ja tiez len v dobrom...
Takisto vzdy maximalna spokojnost . . aj moj prvy pavuk bol prave od teba. A strasne sa mi paci sposob predaja na burzach . . pekne nadobky s malimi umelimi rastlinkami. Proste nieje co vytknut!
Canis familiaris ( dogo canario ) 1,0 / Gekko gecko 0,1 / Psalmopoeus irminia 0,1 / Chromatopelma cyaneopubescens? /
-
- Dátum registrácie: 1. Marca 2007, 20:58
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.lasiodora.sk/index.php?ad_id=1924holub1122 napísal:Nazdar M. H. mi povedal ze odporuca aby som kupoval pavucikou od teba dal by si mi na seba daaky kontakt alebo facebook kde by sme sa mohli dohodnut dakujem
ps: Snad to T.Rehorovi nebude vadit

od teba a Lukasa mam vsetky pavuky moje
a som spokojny nadovsetko
snad zajtra dojdem na burzu 

Aj ja mam zatial vsetky od tomasa a lukasa ... zatial len B.smithi a G.rosea
ale po zime by som chcel dalsie 

Povedzme že ako príklad serióznosti predávajúceho a aj ako chovatela sa dá pokladať za ukážkový.. mám od Tomáša cca: 40ks a vždy to bolo presne tak ako sme sa dohodli.. ked náhodou už niečo s ponuky nemal tak dokázal nájsť správnu alternatívu..(teda vrátenie penazí alebo iného výberu..) čo sa týka presného zaradenia druhu- PRESNÉ.
takže odporúčam.. samozrejme aj cenovo.. number one Aspoň u mna.. tým rozhodne nechcem uraziť ostatných chovatelov na tomto fóre..

takže odporúčam.. samozrejme aj cenovo.. number one Aspoň u mna.. tým rozhodne nechcem uraziť ostatných chovatelov na tomto fóre..

napodobne
chcel som murinku no uz ju nemal ale na dalsi tyzden mi zohnali s lukasom dalsiu atd.
co sa cien tyka tiez su dobre .

No pozerám že dlho nikto nič nenapísal
Tak aby to náhodou nevyvolalo pochybnosti.
Tomáš je slušný predajca s veľkou ponukou a dobrou cenou. Odporúčam.

Tomáš je slušný predajca s veľkou ponukou a dobrou cenou. Odporúčam.
No keď už tak všetci píšete pripájam sa aj ja,90% pavúkov čo mam doma pochádza od Tomáša a neľutujem kúpu ani jedného,na jeho stránke sa nájde vždy niečo nové a keby mám viac peňazí otravujem ho každý deň
,čo sa týka priamo pavúkov nemám čo vytknúť,sú žravý a zatial 0 uhynutých kusov taže viem od koho budem v budúcnosti ďalej kupovať.