Zameranie ano/nie ?
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
Zameranie ano/nie ?
Caute tak ma napadlo a celkom by ma zaujimalo, ze ci sa specializujete na nejake rody vtackarov alebo ci si vyberat podla typu napr.norove...alebo ci podla povodu a tak... proste podla coho selektujete svojich pavukov.Ja mam z kazdeho rozku trosku 

myslim take co sa daju zohnat... citharischius,haplopelma,ceratogyrus,hysterocrates a to podla mna neni moc.Raqua napísal:Akoze nie je moc ? Podla mna ich je kopec ...Pipo napísal:Hmm vidim ze sme na tom podobne...mne sa ale velmi paci sposob zivota norovych pavukov, ale mrzi ma to ze neni moc druhov.
Genus Ornithoctonus
Ornithoctonus andersoni
Ornithoctonus aureotibialis
Ornithoctonus costalis
Genus Haplopelma
Haplopelma doriae
Haplopelma robustum
Haplopelma salangense
Haplopelma minax group
Haplopelma albostriatum
Haplopelma lividum
Haplopelma longipes
Haplopelma minax
Haplopelma schmidti
Haplopelma hainanum
Haplopelma huwenum
Haplopelma schmidti
nemas ani 1/5 , alebo ano ?
Ornithoctonus andersoni
Ornithoctonus costalis
Genus Haplopelma
Haplopelma doriae
Haplopelma robustum
Haplopelma salangense
Haplopelma minax group
Haplopelma albostriatum
Haplopelma lividum
Haplopelma longipes
Haplopelma minax
Haplopelma schmidti
Haplopelma hainanum
Haplopelma huwenum
Haplopelma schmidti

PiXeL napísal:Genus Ornithoctonus
Ornithoctonus andersoni
Ornithoctonus costalis
Genus Haplopelma
Haplopelma doriae
Haplopelma robustum
Haplopelma salangense
Haplopelma minax group
Haplopelma albostriatum
Haplopelma lividum
Haplopelma longipes
Haplopelma minax
Haplopelma schmidti
Haplopelma hainanum
Haplopelma huwenum
Haplopelma schmidti
ja som nepovedal ze som na ne zamerany..ale ze sa mi paci sposob zivota

tak pises ze ich je malo , a ked ti tu napisem genus len Ornithoctonus a Haplopelma , tak pises ze na nich nie si zamerany ... hm to u z je co povedat. Ked si vyberis na co si zamerany daj vediet. Napisem ti kolko mas navyberPipo napísal:
ja som nepovedal ze som na ne zamerany..ale ze sa mi paci sposob zivota

mne vyhovuu pavuky zemne a norove tych mam asi najviac stromovych nemam ani jeden pretoze nemam na to podmienky aby som ich choval a ked vyrastu nemam take velke akvarium aby som im to poskytol ale rozhodne su velmi zaujimave stromaky a tak lenze ma odrazuje fakt ze niekedy vobec nevyliezaju zo skrise u norovych mi to nevadi lebo tie niekedy nevidim ani 3 mesiace ale urrcite si raz zakupil aviculariu versicolor hrozne sa mi paci tento pavuk .....
Edit: a este by som sa chcel popytat... Jak zistim ze pavuk je adult ....
Edit: a este by som sa chcel popytat... Jak zistim ze pavuk je adult ....
jop parahybanka 9 zvl....
)))a dalsie pavuciky
Kosice

Kosice
Ja som myslel vseobecne ze na norove pavuky niesom zamerany.Jaj tu musi furt niekto chytat za slovicka...PiXeL napísal:tak pises ze ich je malo , a ked ti tu napisem genus len Ornithoctonus a Haplopelma , tak pises ze na nich nie si zamerany ... hm to u z je co povedat. Ked si vyberis na co si zamerany daj vediet. Napisem ti kolko mas navyberPipo napísal:
ja som nepovedal ze som na ne zamerany..ale ze sa mi paci sposob zivotaok ?
Napisal si, ze ich je malo, ale v skutocnosti ich je velmi vela a nie je problem ich ani vela zohnat, to nie je chytanie za slovicka, ale poukazovanie na to, ze to nie je pravda.Pipo napísal:Ja som myslel vseobecne ze na norove pavuky niesom zamerany.Jaj tu musi furt niekto chytat za slovicka...PiXeL napísal:tak pises ze ich je malo , a ked ti tu napisem genus len Ornithoctonus a Haplopelma , tak pises ze na nich nie si zamerany ... hm to u z je co povedat. Ked si vyberis na co si zamerany daj vediet. Napisem ti kolko mas navyberPipo napísal:
ja som nepovedal ze som na ne zamerany..ale ze sa mi paci sposob zivotaok ?

Stromove potrebuju rovnako velke terarko ako zemne, len inak otocene.Shadow napísal:stromovych nemam ani jeden pretoze nemam na to podmienky aby som ich choval a ked vyrastu nemam take velke akvarium aby som im to poskytol ale rozhodne su velmi zaujimave stromaky
Avicularie su vylezene vonku aj cez den, Poecilotherie akonahle zhasnem, vsetky su vonku na konari uprostred terarka, naaranzovane ako keby som ich tam prispendlil. Daj hociktoremu zemnemu (nemusi to byt norovy) kokosovu skrupinu a uvidis ho menej... (ukryt by mal mat kazdy pavuk)Shadow napísal:ma odrazuje fakt ze niekedy vobec nevyliezaju zo skrise u norovych mi to nevadi lebo tie niekedy nevidim ani 3 mesiace ale urrcite si raz zakupil aviculariu versicolor hrozne sa mi paci tento pavuk .....
....
By ma zaujimalo odkial beries info, ze stromove nevidno, ked ziadneho nechovas.

Podla poctu zvlekov a velkosti u samice, u samca ked vidis bulbusy.Shadow napísal: Edit: a este by som sa chcel popytat... Jak zistim ze pavuk je adult ....
Tapinauchenius mam 2 druhy , ale o viacej ani neviem ze niekto ma , resp. nema ml. na predaj... Ja mam gigasa a subcaeruleus , po 1 ks , mal som z kazdeho 2 , ale z kazdeho mi jeden umrel... Nie je to az tak lahke na chov. Mam dojem ze ked je to mlade tak je to chulostivejsie. MYslim 1-2 zvlek. To iste sa stalo aj inym chovatelom. Alebo to je len nahoda? ....
- terno
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 17. Novembra 2006, 07:44
- Kontaktovať užívateľa:
brunneus Schmidt, 1995....................Brazil
cupreus Schmidt & Bauer, 1996....................Ecuador
elenae Schmidt, 1994....................Ecuador
gigas Caporiacco, 1954....................French Guiana
latipes L. Koch, 1875....................Venezuela
plumipes (C. L. Koch, 1842) *....................Surinam
purpureus Schmidt, 1995....................French Guiana
sanctivincenti (Walckenaer, 1837)....................St. Vincent
subcaeruleus Bauer & Antonelli, 1997....................Ecuador
nech ratam ako kolvek, stale mi to vychadza viac ako 2 druhy. U nas su v chovoch urcite elenae, gigas, latipes, purpureus, subcaeruleus a mozno aj ine....
nech ratam ako kolvek, stale mi to vychadza viac ako 2 druhy. U nas su v chovoch urcite elenae, gigas, latipes, purpureus, subcaeruleus a mozno aj ine....
facebook: Marek Terno

citaj pozorne / ja mam 2 druhy / , viem ze ich je viacej ja som pisal : ale o viacej ani neviem ze niekto ma , resp. nema ml. na predaj...terno napísal:brunneus Schmidt, 1995....................Brazil
mam toto vyvesene aj na mojom WEBE

Tapinauchenius brunneus, Schmidt 1995
Tapinauchenius cupreus, Schmidt & Bauer 1996
Tapinauchenius elenae, Schmidt 1994
Tapinauchenius gigas, Caporiacco 1954
Tapinauchenius latipes, L. Koch 1875
Tapinauchenius plumipes, C.L. Koch 1842
Tapinauchenius purpureus, Schmidt 1995
Tapinauchenius sanctivincenti, Walckenaer, 1837
Tapinauchenius subcaeruleus, Bauer & Antonelli 1997
- bebekexxx
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 27. Decembra 2005, 22:07
- Kontaktovať užívateľa:
purpureus a plumipes byvaju pomerne casto a aj dlho boli k dispozicii myslim ze ich mal misoPiXeL napísal:Tapinauchenius mam 2 druhy , ale o viacej ani neviem ze niekto ma , resp. nema ml. na predaj... Ja mam gigasa a subcaeruleus , po 1 ks , mal som z kazdeho 2 , ale z kazdeho mi jeden umrel... Nie je to az tak lahke na chov. Mam dojem ze ked je to mlade tak je to chulostivejsie. MYslim 1-2 zvlek. To iste sa stalo aj inym chovatelom. Alebo to je len nahoda? ....
ano ale asi uz len mal, ked som s nim volal, tak uz nemal nicbebekexxx napísal:purpureus a plumipes byvaju pomerne casto a aj dlho boli k dispozicii myslim ze ich mal misoPiXeL napísal:Tapinauchenius mam 2 druhy , ale o viacej ani neviem ze niekto ma , resp. nema ml. na predaj... Ja mam gigasa a subcaeruleus , po 1 ks , mal som z kazdeho 2 , ale z kazdeho mi jeden umrel... Nie je to az tak lahke na chov. Mam dojem ze ked je to mlade tak je to chulostivejsie. MYslim 1-2 zvlek. To iste sa stalo aj inym chovatelom. Alebo to je len nahoda? ....

- terno
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 17. Novembra 2006, 07:44
- Kontaktovať užívateľa:
mal som pocit ze tam bolo ma nie mam. Za omyl sa ospravedlnujem. Kolko druhov z nich mam doma do toho vobec nic nie je.....PiXeL napísal: citaj pozorne / ja mam 2 druhy / , viem ze ich je viacej ja som pisal :
mam toto vyvesene aj na mojom WEBE- kolko z nich mas ?
Tapinauchenius brunneus, Schmidt 1995
Tapinauchenius cupreus, Schmidt & Bauer 1996
Tapinauchenius elenae, Schmidt 1994
Tapinauchenius gigas, Caporiacco 1954
Tapinauchenius latipes, L. Koch 1875
Tapinauchenius plumipes, C.L. Koch 1842
Tapinauchenius purpureus, Schmidt 1995
Tapinauchenius sanctivincenti, Walckenaer, 1837
Tapinauchenius subcaeruleus, Bauer & Antonelli 1997
facebook: Marek Terno

Nic sa nestalo, je to ok. Ja viem ze ma do toho nic nie je a ani do inych ma nic nie je co , kto , kolko ma .... Ale ked pisem ze tu to malo kto chova ( lebo o tom neviem ze ich ma ) ludia odpovedajuci ze ma dotot nic nie je a podobne. Asi si nezistim kolko kto co ma a aka je sanca na mlade ... Tak potom povazujem ze informaciu len to co viem. Ja viem ze ma nejake brachy aj Rehor ... ale mlade su volne dostupne / SR / len gigasterno napísal:
mal som pocit ze tam bolo ma nie mam. Za omyl sa ospravedlnujem. Kolko druhov z nich mam doma do toho vobec nic nie je.....