AkvaTera Kosice
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
teraz co si bol naposledy sa ti to neoplatilo? :/ no ono v novembri su aj plne intraky ludi. teraz co bola burza nas intrak uz bol poloprazdny v case burzy a cez sobotu uz celkom no :/arsen8 napísal:nj len kto tam rpdíe repdávať? ked ľudia nebudú kupovať,tak tam asi ťažko príde niekto rpedávať, dobre možno niejaká pavúčkari pošlú pavúky po cvabovi,ja si ešte dobre rozmyslím či tam pojdem...griwe napísal:No pokial viem Kosice budu posunute v jeseni, oproti minulym rokom. Mali by byt az niekedy v novembri, ale presny datum este nie je.
prehodnotil som celu burzu v KE a chcem sa opytat ci si myslite ci to ma zmysel ... viem nikdy sa nevyrovna burzam na zapade ale to ani cely chov na vychode ... ak mate nejake napady co a ako dajte vediet moj mail viete a icq tiez ... ako pisal griwe burza nebude v septembri lebo budem mimo slovenska na praxi... napiste mi kedy si myslite ze by bolo dobre burzu urobit a tak kazdy napad uvitam ....
BTW: v oktobri bude mozno aj posledna ktora sa robi pod zastitou Strednej Veterinarnej skoly KE-Barca ....
dik
BTW: v oktobri bude mozno aj posledna ktora sa robi pod zastitou Strednej Veterinarnej skoly KE-Barca ....
dik
- Chruno
- Lingvistický diktátor
- Dátum registrácie: 5. Júla 2007, 19:48
na ifaune sa objavila informacia o nejakej novej burze ktora ma byt v KE:
http://www.ifauna.sk/inzeraty/detail.php?siteid=36509
http://www.ifauna.sk/inzeraty/detail.php?siteid=36509
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
pozri inzerciu ... tam to mas .... burza bude ....balky napísal:Ako to vyzera? Teraz niekedy v juni zvykli byvat burzy, ale tohto roku nejak ticho po pesine. Bude burza v barci?
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.

- patmos
- Dátum registrácie: 10. Septembra 2008, 12:03
- Kontaktovať užívateľa:
Heh, Adi, ved si mu mohol rovno povedať že bude teraz v sobotu

My collection:
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
0.1 B. vagans, 0.1 B. smithi, 1.0 B. emilia, 1.0 N. chromatus, 1.0.1 Ch. cyaneopubescens, 0.1 H. lividum, L. striatipes, 0.1 P. murinus RCF , 1.0 P. cancerides cancerides, G. rosea RCF, 0.0.2 G. rosea TCF, 1.0 H. hercules, A geniculata, P. irminia a ďalšie sa mi vypisovať nechce...
Arguing on the internet is like running special olympics - even if you win, you are still retarded.
- Zdani
- Dátum registrácie: 1. Decembra 2007, 11:01
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna tam bolo rano chladno pre tie zvierata co tam predavali.
ale inak to bolo celkom dobre. len mohlo byt viac predavajucich.
ale inak to bolo celkom dobre. len mohlo byt viac predavajucich.
B. smithi, P. regalis 2x, B. vagans ,
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
H. maculata , L. parahybana , P. cambridgei , P. murinus sp."usambara", A.geniculata 2x, H.hercules, H.lividum, b.albopilosum, 2x G.rosea, P.irminia, P.striata, P.pederseni, B.auratum, S.calceata, P.imperator
Nazdar
Cize 29.05.2010 v paláci Csáky-Dessewffy/roh Hlavna-Postova/
pre chovatelov od 8.00 a pre verejnost od 9.00-12.00
Blizsie info na fonix121@azet.sk alebo na cisle 0907912663
Cize 29.05.2010 v paláci Csáky-Dessewffy/roh Hlavna-Postova/
pre chovatelov od 8.00 a pre verejnost od 9.00-12.00
Blizsie info na fonix121@azet.sk alebo na cisle 0907912663
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Hmmm ... ta mam prist ?

Nechce niekto plastove krabicky ?
Take fajne ...

Nechce niekto plastove krabicky ?
Take fajne ...

Výmenný deň teraristov- Košice
takže ako vyššie písal lussian,trošku to rozpíšem.
"ZUDAFAUNA"
29.5.2010 sobota
Srdečne vás pozývame na 6.ročník akcie STREDNEJ VETERINÁRNEJ ŠKOLY V KOŠICIACH-BARCI
uskutoční sa v paláci Csáky- Dessewffy/ na rohu Hlavná- Poštová v Košiciach(tam kde bola naposledy)
pre predajcov: 8:00-9:00
pre verejnosť : 9:00-12:00
stolné: 3,50€
vstupné: deti do 6 rokov... zdarma
do 15 rokov ... 0,50€
dospelí ... 1€
Žiadame všetkých predávajúcich,aby si so sebou doniesli potvrdenie Cites u živočíchov ,ku ktorým je to potrebné !
kontakt : www.svssoa.sk , daniel140@gmail.com
mobil : 0907 912 663 , 091705939
môj mob : 0949 117 551
"ZUDAFAUNA"
29.5.2010 sobota
Srdečne vás pozývame na 6.ročník akcie STREDNEJ VETERINÁRNEJ ŠKOLY V KOŠICIACH-BARCI

do 15 rokov ... 0,50€
dospelí ... 1€
Žiadame všetkých predávajúcich,aby si so sebou doniesli potvrdenie Cites u živočíchov ,ku ktorým je to potrebné !
kontakt : www.svssoa.sk , daniel140@gmail.com
mobil : 0907 912 663 , 091705939
môj mob : 0949 117 551
Naposledy upravil/-a arsen8 v 18. Apríla 2010, 19:49, upravené celkom 1 krát.
Peto daj tam svoj kontakt na mobil lebo ja tento v CZ nedvyham ... a ked mail tak danielgnida@gmail.com .... dik moc ...
- adi
- Kontaktovať užívateľa:
Keby niekto chcel krabice. Dajte vediet. Krabidky mam doma.
Vacsie a mensie na objednavku.
Ponuku poslem mailom.
(nebudem tam vlacit cely arzenal zbitocne)
Vacsie a mensie na objednavku.
Ponuku poslem mailom.
(nebudem tam vlacit cely arzenal zbitocne)