FOTO vasich terarii

Diskusia viazaná na terárium, jeho zariadenie, prírodné materiály a pod.

Moderátori: Sceptic, bebekexxx

Užívateľov profilový obrázok
Pato
Dátum registrácie: 22. Októbra 2007, 17:40
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Pato » 9. Marca 2008, 15:57

mno parada :D presne take kamene potrebujem najst

AAA
Dátum registrácie: 21. Februára 2008, 14:27
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 9. Marca 2008, 16:02

mach som ale uz dal do pecka . . . zacinal odtial vyliezat novy zivot :)
idem zohnat nejaky sukulent ( ze zive kamene sa to vola- Lithops lesliei . . . .ma s tym niekto skusenosti?

Razor
Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Razor » 9. Marca 2008, 17:13

...ešte do toho daj mäsožravé rastliny rodu Drossera :roll: Robiš z toho už dom pre barbinu a nie terarium.
Obrázok
Obrázok
Obrázok

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 9. Marca 2008, 19:21

ok je to tvoj nazor . . . ja by som zase do terarka nedal nic umele ( rastliny) :)

Razor
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Razor » 9. Marca 2008, 19:44

AAA napísal:ok je to tvoj nazor . . . ja by som zase do terarka nedal nic umele ( rastliny) :)
na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opak
Obrázok
Obrázok
Obrázok

arsen8
Dátum registrácie: 30. Septembra 2006, 12:35

Príspevok od užívateľa arsen8 » 9. Marca 2008, 19:55

Razor napísal:
AAA napísal:ok je to tvoj nazor . . . ja by som zase do terarka nedal nic umele ( rastliny) :)
na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opak
pozri jemu sa to páči,to že ty to neprepchávaš je dobré ale ja by som zase nedával anlglický názov na terárium :roll: každému sa páči niečo iné
:wink:
dospelý samec cyriocosmus leetzi,nepáril..info SS

Razor
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Razor » 9. Marca 2008, 20:12

arsen8 napísal:
Razor napísal:
pozri jemu sa to páči,to že ty to neprepchávaš je dobré ale ja by som zase nedával anlglický názov na terárium :roll: každému sa páči niečo iné
a smiem sa spytať co stym ma spoločne NAZOV na terarko ? Nemiešaj sa do toho a hombaj si dalej tu uhorku....
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Johny.700
Dátum registrácie: 11. Decembra 2007, 14:04
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Johny.700 » 9. Marca 2008, 20:52

no kamrat..vyzera to tak super ze som to ani necakal..ta lebka sa mi k tomu ale vobec nehodi..ale je to tvoje terarko a tvoje napady..ja ti to neberiem..ale za prepracovanie medzi kamenmi a tym machom ti davam 9 bodov z 10.

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 9. Marca 2008, 21:10

ta lebka vyzerala divne pretoze nemala nic co by ju opticky vyvazovalo . . . nejaky tonalitne rovnaky objekt na ukotvenie kompozicie . . .ale uz som to vyriesil zohnal som lacny ( 95_Sk) koren v baumaxe - oddelenie zooblablaba . . a na radu Razora som sa vykaslal na akekolvek rastlinstvo, aj tak sa snazim naimitovat polopust. a nie Razor namyslim si ze je to prepchate aspon to ma viac urovni a priestoru na pohyb pre nieco take ako je pavuk . . . aj teplota je ina vysie ako nisie tak isto ako vlhkost to iste plati aj o kamenoch a dreve a lignocele kazda s tych veci ma ine vlastnosti (inaksie drzia vodu, inak sa zohreju od lampy atd . . .a je na pavukovi co si viberie . . samozrejme ze ked mu nedas ziadne alternativy tak mu bude stacit to co ma ale myslim si ze som mu vytvoril novy priestor a nie zapratal vecami . . . .

arsen8

Príspevok od užívateľa arsen8 » 10. Marca 2008, 07:36

Razor napísal:
arsen8 napísal:
Razor napísal: na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opak
a smiem sa spytať co stym ma spoločne NAZOV na terarko ? Nemiešaj sa do toho a hombaj si dalej tu uhorku....
závidíš?:D :lol: :lol:

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 10. Marca 2008, 13:36

arsen8 napísal:
Razor napísal:
preco by si nedaval nazov terarko???

arsen8

Príspevok od užívateľa arsen8 » 10. Marca 2008, 14:14

AAA napísal:
arsen8 napísal:
Razor napísal: na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opak
preco by si nedaval nazov terarko???
nepochopil si ma myslel som to že on dáva aj lajcké anglické názvy pavúkov na terárium, to sa zase nepáči mne, takže je jedno čo sa páči iným,dôležité je to čo sa páči tebe :wink:

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 10. Marca 2008, 14:28

aha no jasne ale v jednom mal asi Razor pravdu . . . na rastliny som sa vykaslal . . max postavim nejaku vedla terarka . . .

PiXeL
Dátum registrácie: 6. Júla 2007, 21:35

Príspevok od užívateľa PiXeL » 16. Marca 2008, 15:34

nieco mi pribudlo, tak prikladam fotodokumentaciu...

Obrázok

Obrázok

- http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/40103727

Obrázok

cvabo
Dátum registrácie: 25. Februára 2006, 07:20

Príspevok od užívateľa cvabo » 23. Marca 2008, 19:38

pekne :) ja potrebujem poprekladat ... ale hlavne lepit a lepit .... a lepit ....

Razor
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Razor » 25. Marca 2008, 13:02

Prikladám nové príbytky, ktoré som dostal od kamoša zadara. Pavúky už moc nechová, je viac zameraný na hady. Sú v nich vtáčkare z Ameriky, všetko zemné druhy 8)
Some photos:
Obrázok

Obrázok
Kvalita je shit, ale čo vidieť máte vidíte.
Obrázok
Obrázok
Obrázok

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 25. Marca 2008, 13:10

nice :) cim pripevnujes tie panty k tomu sklu?

spiderman
skúsený chovateľ
Dátum registrácie: 16. Septembra 2006, 15:25
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa spiderman » 25. Marca 2008, 13:11

AAA napísal:nice :) cim pripevnujes tie panty k tomu sklu?
asi silikonovim lepidlom a ak nie tak to je dobre asi na to.
Obrázok

Razor
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Razor » 25. Marca 2008, 13:21

spiderman napísal:
AAA napísal:nice :) cim pripevnujes tie panty k tomu sklu?
asi silikonovim lepidlom a ak nie tak to je dobre asi na to.
ako piše kolega, silikonovym lepidlom to je prilepene :P
Obrázok
Obrázok
Obrázok

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 25. Marca 2008, 13:23

dikson

cvabo
Dátum registrácie: 25. Februára 2006, 07:20

Príspevok od užívateľa cvabo » 25. Marca 2008, 14:42

no rozhodol som sa ze aj ja niecim prispejem .....
mam toho uz pomenej ale nieco este stale ...
Obrázok

tu su odrastenejsie kusy v niektorych su aj dost velke a cakaju na tera ...

Obrázok

a prckovia
Obrázok

Obrázok

a posledna cas ... tam pojde cast tera ked sa dolepia ... vedla toho je blondy a friseika v plaste...

Obrázok

PS: flakony su na prvej foto ... v tej ciernej hluposti a este v plaste ....

to nie co mam doma este sa nieco najde na intraku .... :wink:

Lukas
Dátum registrácie: 16. Februára 2006, 21:13

Príspevok od užívateľa Lukas » 5. Apríla 2008, 12:38

AAA napísal:namyslim si ze by na tom malo byt nieco trestne. je podla teba trestne ked si na umelckej skole kreslime lebky podla ralnej predlohy alebo modelujeme,. . . namyslim si ze tu lebku to nejako uraza . . aspon je uzitocna aj po smrti . . tak isto hodiny anatomie . . vidiet lebku je predsa zaklad a to ci ju mam ak ju prave nepouzivam v terarku alebo na polici je podla mna jedno. . . no ale je to vzacne zbozi mas pravdu nie je lahke sa k tomu dostat ak nemas fakt silny zaludok a dobre nervy ( tam na nic napoukazujem)
A to mas fake lebku ci original...to kde si zohnal??? No neviem ci to neni tresne ale minimalne je to znevazovanie zosnuleho... si predstav ze niekto si da do terarku lebku tvojho deda!!! A co sa tika hodin anatomie myslim ze je to uplne iny pripad... :evil: :evil: :evil:

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 5. Apríla 2008, 12:54

je to real lebka a nemyslim si ze je na tom nieco trestne a kludne by som tam mal aj lebku mojho deda ked uz ide o to. (tato je este z 1.W.W. a ma dierku po projektile-nemyslim si ze by niekomu chybala)
a kde som to zohnal? pocul si uz take porekadlo ze za peniaze v Prahe dom? tak asi tolko a dalej sa na tuto temu nemienim bavit-
je mi na grc zo vsetkych puritanskych alebo nedajboze nabozensky ovplyvnenych ludi ktorych snad poburuje vsetko . . . som umelec, bohem a mam v p..i co si takyto jednotlivci myslia. . . aj riaditel na mojej strednej skole mal lebku v kabinete a poznam vela ludi co ich doma maju a pouzivaju na barsco . . . napr kamosov foter bere valmi vela liekov a lebku ma medzi nimi ako memento . . . je to silny symbol. . . ked nevies nakreslit lebku nidky nespravis dobry portret ( je to v osnovach a je jedno ci je lebka umela alebo prava aj ked pravu si institucie cenia viac - SUV v BA kupovala real lebky za 2000 Sk)
tak asi tolko

AAA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa AAA » 6. Apríla 2008, 21:22

Obrázok
Obrázok
Obrázok
fotky hotoveho terarka

Quizath
Dátum registrácie: 17. Augusta 2007, 20:07
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Quizath » 6. Apríla 2008, 21:27

AAA pekne, z kadial si zohnal to petivo ?

Napísať odpoveď