FOTO vasich terarii
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opakAAA napísal:ok je to tvoj nazor . . . ja by som zase do terarka nedal nic umele ( rastliny)

pozri jemu sa to páči,to že ty to neprepchávaš je dobré ale ja by som zase nedával anlglický názov na teráriumRazor napísal:na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opakAAA napísal:ok je to tvoj nazor . . . ja by som zase do terarka nedal nic umele ( rastliny)
dospelý samec cyriocosmus leetzi,nepáril..info SS
- Razor
- Dátum registrácie: 30. Apríla 2007, 15:46
- Kontaktovať užívateľa:
a smiem sa spytať co stym ma spoločne NAZOV na terarko ? Nemiešaj sa do toho a hombaj si dalej tu uhorku....arsen8 napísal:pozri jemu sa to páči,to že ty to neprepchávaš je dobré ale ja by som zase nedával anlglický názov na teráriumRazor napísal:na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opakAAA napísal:ok je to tvoj nazor . . . ja by som zase do terarka nedal nic umele ( rastliny)každému sa páči niečo iné

ta lebka vyzerala divne pretoze nemala nic co by ju opticky vyvazovalo . . . nejaky tonalitne rovnaky objekt na ukotvenie kompozicie . . .ale uz som to vyriesil zohnal som lacny ( 95_Sk) koren v baumaxe - oddelenie zooblablaba . . a na radu Razora som sa vykaslal na akekolvek rastlinstvo, aj tak sa snazim naimitovat polopust. a nie Razor namyslim si ze je to prepchate aspon to ma viac urovni a priestoru na pohyb pre nieco take ako je pavuk . . . aj teplota je ina vysie ako nisie tak isto ako vlhkost to iste plati aj o kamenoch a dreve a lignocele kazda s tych veci ma ine vlastnosti (inaksie drzia vodu, inak sa zohreju od lampy atd . . .a je na pavukovi co si viberie . . samozrejme ze ked mu nedas ziadne alternativy tak mu bude stacit to co ma ale myslim si ze som mu vytvoril novy priestor a nie zapratal vecami . . . .
závidíš?:DRazor napísal:a smiem sa spytať co stym ma spoločne NAZOV na terarko ? Nemiešaj sa do toho a hombaj si dalej tu uhorku....arsen8 napísal:pozri jemu sa to páči,to že ty to neprepchávaš je dobré ale ja by som zase nedával anlglický názov na teráriumRazor napísal: na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opakkaždému sa páči niečo iné
preco by si nedaval nazov terarko???arsen8 napísal:pozri jemu sa to páči,to že ty to neprepchávaš je dobré ale ja by som zase nedával anlglický názov na teráriumRazor napísal:na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opakAAA napísal:ok je to tvoj nazor . . . ja by som zase do terarka nedal nic umele ( rastliny)každému sa páči niečo iné
nepochopil si ma myslel som to že on dáva aj lajcké anglické názvy pavúkov na terárium, to sa zase nepáči mne, takže je jedno čo sa páči iným,dôležité je to čo sa páči tebeAAA napísal:preco by si nedaval nazov terarko???arsen8 napísal:pozri jemu sa to páči,to že ty to neprepchávaš je dobré ale ja by som zase nedával anlglický názov na teráriumRazor napísal: na rozdiel od živych o umele sa netreba starať a nerobia ti bordel v terárku. Možno to teraz vyzerá dobre, potom s tym budeš mat take problemy, že uvidiš. Pavuka nezaujima žiadna rastlina v terariu, ked tam budeš mať dospeleho pavuka a zemneho tak ti ju zniči (zbytočne vyhodene peniaze) ale tak rob si ako chceš. Ku tromovym davam umele rastliny pre estetiku a zbytočne to ani ja neprepchavam...Ty robiš opakkaždému sa páči niečo iné
nieco mi pribudlo, tak prikladam fotodokumentaciu...

- http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/40103727

- http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/40103727

no rozhodol som sa ze aj ja niecim prispejem .....
mam toho uz pomenej ale nieco este stale ...

tu su odrastenejsie kusy v niektorych su aj dost velke a cakaju na tera ...

a prckovia

a posledna cas ... tam pojde cast tera ked sa dolepia ... vedla toho je blondy a friseika v plaste...

PS: flakony su na prvej foto ... v tej ciernej hluposti a este v plaste ....
to nie co mam doma este sa nieco najde na intraku ....
mam toho uz pomenej ale nieco este stale ...

tu su odrastenejsie kusy v niektorych su aj dost velke a cakaju na tera ...

a prckovia

a posledna cas ... tam pojde cast tera ked sa dolepia ... vedla toho je blondy a friseika v plaste...

PS: flakony su na prvej foto ... v tej ciernej hluposti a este v plaste ....
to nie co mam doma este sa nieco najde na intraku ....
A to mas fake lebku ci original...to kde si zohnal??? No neviem ci to neni tresne ale minimalne je to znevazovanie zosnuleho... si predstav ze niekto si da do terarku lebku tvojho deda!!! A co sa tika hodin anatomie myslim ze je to uplne iny pripad...AAA napísal:namyslim si ze by na tom malo byt nieco trestne. je podla teba trestne ked si na umelckej skole kreslime lebky podla ralnej predlohy alebo modelujeme,. . . namyslim si ze tu lebku to nejako uraza . . aspon je uzitocna aj po smrti . . tak isto hodiny anatomie . . vidiet lebku je predsa zaklad a to ci ju mam ak ju prave nepouzivam v terarku alebo na polici je podla mna jedno. . . no ale je to vzacne zbozi mas pravdu nie je lahke sa k tomu dostat ak nemas fakt silny zaludok a dobre nervy ( tam na nic napoukazujem)
je to real lebka a nemyslim si ze je na tom nieco trestne a kludne by som tam mal aj lebku mojho deda ked uz ide o to. (tato je este z 1.W.W. a ma dierku po projektile-nemyslim si ze by niekomu chybala)
a kde som to zohnal? pocul si uz take porekadlo ze za peniaze v Prahe dom? tak asi tolko a dalej sa na tuto temu nemienim bavit-
je mi na grc zo vsetkych puritanskych alebo nedajboze nabozensky ovplyvnenych ludi ktorych snad poburuje vsetko . . . som umelec, bohem a mam v p..i co si takyto jednotlivci myslia. . . aj riaditel na mojej strednej skole mal lebku v kabinete a poznam vela ludi co ich doma maju a pouzivaju na barsco . . . napr kamosov foter bere valmi vela liekov a lebku ma medzi nimi ako memento . . . je to silny symbol. . . ked nevies nakreslit lebku nidky nespravis dobry portret ( je to v osnovach a je jedno ci je lebka umela alebo prava aj ked pravu si institucie cenia viac - SUV v BA kupovala real lebky za 2000 Sk)
tak asi tolko
a kde som to zohnal? pocul si uz take porekadlo ze za peniaze v Prahe dom? tak asi tolko a dalej sa na tuto temu nemienim bavit-
je mi na grc zo vsetkych puritanskych alebo nedajboze nabozensky ovplyvnenych ludi ktorych snad poburuje vsetko . . . som umelec, bohem a mam v p..i co si takyto jednotlivci myslia. . . aj riaditel na mojej strednej skole mal lebku v kabinete a poznam vela ludi co ich doma maju a pouzivaju na barsco . . . napr kamosov foter bere valmi vela liekov a lebku ma medzi nimi ako memento . . . je to silny symbol. . . ked nevies nakreslit lebku nidky nespravis dobry portret ( je to v osnovach a je jedno ci je lebka umela alebo prava aj ked pravu si institucie cenia viac - SUV v BA kupovala real lebky za 2000 Sk)
tak asi tolko