Brachypelma smithi 2 zvlek - starostlivost
Moderátori: Sceptic, bebekexxx
- FeRo1251
- Dátum registrácie: 9. Januára 2007, 09:04
- Kontaktovať užívateľa:
Brachypelma smithi 2 zvlek - starostlivost
Za aky cas by sa mal zacat zvliekat a ako to spozorujem ze sa na to pripravuje(priznaky). V akom zvleku mu uz budem moct dat maleho cvrka aby sa naucil lovit? To je asi tak vsetko v com by som sa chcel uistit.
Vdaka za odpovede...[/b]
- adi
- Dátum registrácie: 12. Novembra 2006, 15:39
- Kontaktovať užívateľa:
nerad to pisem , ale skus si pozriet FAQ a potom tie vseobecnosti , napr. o zvliekani a potrave.
Potom by som si klikol na popis druhov a o smithim je tam dost toho napisane. Ked ti nebude este nieco jasne tak sa opytaj znova.
Potom by som si klikol na popis druhov a o smithim je tam dost toho napisane. Ked ti nebude este nieco jasne tak sa opytaj znova.
michaladamcak@gmail.com, www.terapresov.freevar.com
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
Hadat sa na internete je ako zucastnit sa paralympiady - aj ked vyhras - furt si retardovany.
- FeRo1251
- Dátum registrácie: 9. Januára 2007, 09:04
- Kontaktovať užívateľa:
B.Smithy 2.zv.
Pliz poradte mi aspon s touto otazkou...
Zatial vdaka
- Sceptic
- Administrátor stránky
- Dátum registrácie: 28. Decembra 2005, 16:20
- Kontaktovať užívateľa:
Re: B.Smithy 2.zv.
ahojFeRo1251 napísal:V knihe Svět Sklípkanú som sa docital, ze takymto malym Brachypelmam vadi prilisne vlhko a moze nastat uhyn. Vo filmovkach mam vlhkost asi az 90percent-je to velky problem??? Dalej sa chcem spytat ci im nevadi cez den(ked som v robote) izbova teplota len okolo cca 21-22stupnov. Ked pridem z roboty tak im hrejem na cca na 26-28stupnov.
Posledna otazka je k druhu Grammostola Rosea: Docital som sa ze pre tohto pavuka je uz nebezpecna teplota 28stupnov. Z toho mi vyplyva,ze maleho B.Smithiho a G.Roseu(7-8.zvlek) nemozem chovat v tej istej vyhrievanej skrini. Alebo to moja G.rosea vnima v pohode??? Lebo nevyzera dako malatne-beha a lovi po terarku v pohodicke. Mate s tym nejake skusenosti???
Pliz poradte mi aspon s touto otazkou...
Zatial vdaka
B smithi:
nemusi mat taku velku vlhkost staci do 60 percent... casom ziskas potrebny odhad a cit. Filmovku zatial nepostrekuj, vlhkost sa ustali. Na chov B. smithi postacuje teplota 24 stupnov (izbova teplota), ked mas v izbe 21 - 22 tak vo filmovke bude o trosku viacej. Naozaj nemusis pavuka piect na 26 - 28 stupnov je to zbytocne.
G. rosea
ked znizis teplotu na 24 - 25 stupnov mozes ich chovat spolu vo vyhrievanej skrini. Tento druh je horsky druh, preto mu vysoke teploty nerobia dobre. To je v skratke asi tak vsetko.