Najrychlejsi rast
Moderátori: Sceptic, bebekexxx, thefox
Najrychlejsi rast
Chalani mozte mi poradit ktory druh vtackara najrychlejsie vyrastie??V knihe som cital vraj druh Poecilotheria vyrastie do dospelosti do roka no na internete som nic nenasiel poradite mi??Dakujem pekne
- Z0oMb3E
- skúsený chovateľ
- Dátum registrácie: 18. Januára 2009, 18:16
- Kontaktovať užívateľa:
co znamena vyrastie? dospeje alebo ze sa uz nestrati v tera?
ano stomove pavuky maju rychlejsi metabolizmus za nimi idu zemne a norove to pretahuju do zblbnutia.
vsetko vsak zalezi od podmienok potravy a samotnej velkosti pavuka
z toho vyplyva ze najrychlejsie dospievaju cyriocosmusy a ine mensie druhy
ak nastavis pavukovy 18 hodinovy denny rezim, krmit ho budes ako mu chuti a smezit ho budes na 30 stupnoch tak za rok rok a pol vychovas aj b.smithi. no takto vychovany vtackar nevydrzi nic
ak ti vsak ide o pozvlekove prirastky odporucam nejaku l.parahybanu alebo nejaku a.geniculatu tak od 5-6. zvleku dovtedy su strasne prtave.
ano stomove pavuky maju rychlejsi metabolizmus za nimi idu zemne a norove to pretahuju do zblbnutia.
vsetko vsak zalezi od podmienok potravy a samotnej velkosti pavuka
z toho vyplyva ze najrychlejsie dospievaju cyriocosmusy a ine mensie druhy
ak nastavis pavukovy 18 hodinovy denny rezim, krmit ho budes ako mu chuti a smezit ho budes na 30 stupnoch tak za rok rok a pol vychovas aj b.smithi. no takto vychovany vtackar nevydrzi nic
ak ti vsak ide o pozvlekove prirastky odporucam nejaku l.parahybanu alebo nejaku a.geniculatu tak od 5-6. zvleku dovtedy su strasne prtave.
Naposledy upravil/-a Z0oMb3E v 27. Februára 2010, 22:59, upravené celkom 1 krát.
Okrem toho čo neviem, viem všetko! (Sokrates)